Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Аз ще взема да се отпиша от КлубЪт Му, независимо, че съм трезвеник. Само снимки на чашки, стойки и девойки.
В онова греховно място има по-интересни снимки - жондерь, жулань, питки, бебета, левурда и пр. А ако се държим прилично - Кольо ще ни покаже дори сестричка на Франко - редосеялката.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеА така, Дани!
Например:
- снимка на ПреЦедателя, изливащ с палава усмивка бутилка "Чивас.." в мивката;
- bohckata вари компот от кайсии и споделя рецепти;
- аз правя многоцветен коктейл с цвик, мента и сироп от малини (националното знаме, демек) и др. такива интересни неща.
*Ако не спре проливния дъжд, който се лее в момента и не мога да си тръгна от работа - знаеш ли още какви дивотии съм в състояние да съчиняSuzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЩо, ти пеш ли ще си тръгваш? Нека си вали - ти си карай колата и толкова
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеДани, дават го да спре събота следобед, та притичай до бара и пий нещо сгряващо профилактично.!
Ще ме изхвърлят.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеНапример:
- bohckata вари компот от кайсии и споделя рецепти;
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Започваме с безалкохолните рецепти, по желание на Дани:
http://коктейл.com/%D1%80%D0%B5%D1%8...E%D0%B4%D0%B8/Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТърсих рецепти за мръвка, готвена или печена с безалкохолно, ама - нъц.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТърсих рецепти за мръвка, готвена или печена с безалкохолно, ама - нъц.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеИма много - с вода, олио и други безалкохолни.... Ти си достоен Член на Клубът
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар