Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Работна заплата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Работна заплата

ако зная че бай Тошо ще се въррне курбан за 1000 български граждани правя веднага

Коментар

Искай да ти обяснят защо в начисленията ти са сложили толкова малко като основна заплата. Според мен или има някаква грешка, или те мотат нещо.
      Обяснението-писмено. Знам, че не си заслужава, но можеш да ги съдиш да ти изплатят пълната заплата. Пак според мен, юрист или счетоводител могат да се изкажат по-компетентно.

Ако не е тайна-какво работиш, че заплатата е толкова малка? То пазачите вземат поне по 300...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

съпругат е шивачка и друго фабриката няма промяна от едно време като облик това го нема никъде май

Коментар

Еех, така е с жените-винаги вземат по-малка заплата... Ако не е натоварена-как да е, много жени вземат и минималната заплата, но ако има доста работа-аз не бих пуснал моята жена да си губи времето за толкова пари, и да се мори.
          Ама заплатите са възможно най-ниските за които може да се намери човек да свърши работата. В случая явно има кой...

Все пак да попита защо вместо 270 лева като основна заплата във фиша фигурира по-малка сума. А и ДОД според мен не би трябвало да се дължи на минималната заплата, а във фиша си го има...

Да не би да са решили да правят съкращения, и вместо да съкращават хора-да им дадат малки заплати, разчитайки, че те сами ще напуснат?..
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

добре че има празници да забравим воли и тъги и весели велкгденски празници на всички колеги с пожелание замнсго здраве и късмет

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X