Здравейте колеги имам едно питане към вас относно работната заплата и то е договора за назначаване е на минималната работна заплата 270лв. трябвали да ги получавам бруто. Предварително благодаря за отговорите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Работна заплата
Свий
X
-
От: работна запрата
На минималната заплата не се дължи данък. Виж, осигуровките си ги плащаш, та нещо към 330-340 лева би трябвало да е.
Ама не знам кой би се навил да си губи времето за толкова пари...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gugushko Преглед на мнение22 работни дни 160 часа и получавам 127лв.
Явно и глоби имаш?Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
127лв. за месец ли, баси. Е що още седиш там, бе човек.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от gugushko Преглед на мнениекъм 330-340 лева би трябвало да е. това не го разбрах
Я кажи какво работиш, и имаш ли фиш за заплатата.
Ако аз получа толкова пари за цял месец работа, независимо каква-даже и пазач-веднага си подавам молбата за напускане.
Ако наистина нямаш други удръжки-няма логика да вземаш 127 лева. За всеки случай поискай писмено обяснение как ти е формирана заплатата(викаме му фиш), и кажи какви отчисления има. Ако не ти дадат писмено обяснение-мисля,ч е може да ги съдиш за неспазване на договора.
Но знай, че работодателя в почти всички случаи има с какво да те обори, законите се пишат от тях, и за тях...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Баси ужаса.....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеБаси ужаса.....Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Аме в къде е тва. в смисъл град или село.....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
От: Работна заплата
Е па там нали всички взимаха големи заплати. Както сам си го написал, било "българския Hong Cong".Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар