Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво лети над София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво лети над София?

Аз бях в едната летяща чиния, а колегата G_P_S в другата!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Тъкмо днес си купих един такъв, тези дни и аз ще се включа в илюминацията.
      Ахаа, сега разбирам кои са илюминатите...

Коментар

Точно сега, гората е изключително пожароопасна. Пускането на огънчета по вятъра, не е добра идея !
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Точно сега, гората е изключително пожароопасна. Пускането на огънчета по вятъра, не е добра идея !
          Здравейте
          Точно това исках да попитам какво става като падне това нещо някъде.Какво гори вътре понеже съм виждал само по теливизора.
          ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Свещичка. Не гори дълго, пада когато тя угасне. Ако пък нещо го повреди, гасне при падането.
            Фойерверките са много по-опасни.

Коментар

И аз си мисля, че няма нищо прекалено опасно, а и инструкциите за запускане на летателния апарат са озадачаващо смислени - и като съдържание, и като език.

Пожарната опасност на прибора е ограничена от:
              1. Горивото му не тлее. Като изгори е изгоряло докрай, а като угасне е угаснало докрай.
              2. Повод за приземяване може да е само изчерпване на горивото или изгасване. Докато гори, лети високо и няма какво да запали. Като кацне е отдавна изгаснало.
              3. При силен вятър е донякъде опасно заради възможността да заседне в корона на дърво или в сграда, но пък тогава е трудно за запалване, което обезкуражавя употребата му в неподходящи метеорологични условия.

Коментар

Три деня мисля какво може да е туй дето свети и фърка над София и днес вече имам напълно изградена хипотеза.
                Това, скъпи приятели е дело на наш известен съфорумник(супермодератор). Да, познахте кой е, имена няма да споменаваме заради нивото на секретност на операцията. Същия тоя човек след попадането на цар Киро в затвора загуби алкохолния си бизнес, носещ му тлъсти милиони и не след дълго - оппала, появиха се тайнствени светлини в небето над София. Тез светлини, по специален доклад на секретната форумна агентка с прякор RSS се оказаха малки тикви, пълни с хелий и специално диодно осветление, които цитираният праща в космоса на извънземните. Неведоми са клаузите на сключения договор или концесията за този бизнес, но щом го прави и не се страхува от данъчни значи има защо. Сега същия този олигарх ще прибави към печалбите от алкохола и нови от тиквите. RSS докладва, че зелените човечета си плащали в твърдо зелено, какво обаче значи това можем само да гадаем.
                А вие се чудите какво било туй дето фърка и може ли да се трепе от авджии.

Коментар

Еееей, тия китайци и НЛО започнаха да произвеждат.
                  Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Казах и аз на мойта да не излиза снощи с приятелките си, че е още рано, ма тя не та не, не ги е сдържало.
                    Ето, друг път ако пак я видите, звъннете ми....а довечера обещавам да и скрия метлата за поне месец.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vedmanametle.gif
Прегледи:1
Размер:2.0 КБ
ID:5358345

Коментар

Здравейте - ако са балоните с топъл въздух - да ви кажа има само една опасност - вятъра да ги закара в неподходяща посока и поради спукване да кацнат преди да е изгоряло горивото до края. Баща ми (роден 1939 година) ми е разказвал, че са ги правили сами и са ги пускали по Заговезни. Отдолу са слагали гъба (сюнгер) напоена с газ за лампи. Пълнели са ги над огън с топъл въздух, след което в подходящ момент се пали гъбата и се пуска. Общо взето от тези балони е пламвал тук таме по някой друг сеновал. След една по сериозна случка, когато такъв балон се е приземил в двора на местната петрол база, кмета ги е забранил профилактично. Преди да стане по-голям сакатлък, защото тогава бил малкия дявол - пожарникаря на базата успял да хване гъбата с азбестова ръкавица и да я угаси преди да е пламнало нещо друго. Понеже времето е било по-сурово, забраната се е спазвала. Мястото е Троян, ама за годината, когато е станало това, трябва да го питам.

Иначе наистина са много красиви като летят.

Коментар

Преди 4 години бях на сватба в покрайнините на Виена. Там видях такива фенери за първи път. Много им се радвах докато ги палеха. След като излетяха се оказа, че вятъра е достатъчно силен за да ги отвее в посока намиращата се наблизо рафинерия(или поне склад) на известен местен производител на горива В този момент чувствата ми преминаха от радостни към леко смесени ... Не ни писаха по вестниците...
                        LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Казах и аз на мойта да не излиза снощи с приятелките си, че е още рано, ма тя не та не, не ги е сдържало.
                          Ето, друг път ако пак я видите, звъннете ми....а довечера обещавам да и скрия метлата за поне месец.
                          [ATTACH=CONFIG]431416[/ATTACH]
                          Днеска срещнах обекта от снимката. При бърза проверка се оказа, че водачката е без бельо! На въпроса "защо", отговорът беше "за по-добро сцепление..." Е тогава разбрах,че Чинелът е замесен и става дума за някакъв... офроуд...
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Късно е, стар съм, уморен съм, не вденах. Демонтирането на бельото не беше ли антифрикционен тунинг?
                            Или ви се е дощяло нещо девствено, ебати дъртите пергиши.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X