Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво лети над София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво лети над София?

Току-що бях на терасата и забелязах, че в небето летят 10тина силно светещи в оранжево обекта. Летяха плавно и близко един до друг, а след малко се появиха един след друг още 3-4. Някой друг видя ли ги?
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

От: Какво лети над София?

И аз видях необичайни светлини, около 20.30 тъкмо затваряхме работилницата, ама си помислих, че авиодиспечерите са задържали трафик над София, по някаква причина.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Аз видях общо 15тина светлини, като 10тина от тях бяха доста нагъсто, за да са задържан трафик, според мен...Зачетох се в интернет и попаднах на статии, че и други хора са виждали обекти със същото описание и брой, но преди време. Никъде отговор какво е.
      A2 (+)

Коментар

НЛО

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
          Аз видях общо 15тина светлини, като 10тина от тях бяха доста нагъсто, за да са задържан трафик, според мен...Зачетох се в интернет и попаднах на статии, че и други хора са виждали обекти със същото описание и брой, но преди време. Никъде отговор какво е.
          Разходи се вечер/нощ по студентски град и ще разбереш. Аз понеже ги наблюдавам от по-високо и ми е различна гледната точка та ги разбрах. Особено много стават НЛО-тата при средна и висока облачност.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Лазери??
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
              Лазери??
              Ъхъ, и напоследък се навъдиха още. През зимата бяха 2, рядко 3. Сега са като на състезание а си мислех че модата отминава. Периодически се явява и един доста мощен откъм кошарите/ чалгатарник, за който не знае/.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Не, не това не бяха лазери. Лазерите от дискотеките на студенски град ги виждам и ги знам. Това беше друго и определено не беше лазер.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Не, не това не бяха лазери. Лазерите от дискотеките на студенски град ги виждам и ги знам. Това беше друго и определено не беше лазер.
                  Може щом казваш Има даже един който го докарва най-ярко, Н-образно, ориндж. Определено изглежда на истинско НЛО. Рядко се мярка и почти винаги над кулата на Копитото

Коментар

Това са най-обикновенни извънземни.Спокойно.
                    Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
                      Това са най-обикновенни извънземни.Спокойно.
                      Е@авай се ти, ама сега цяла нощ ще съм с Иж-овката на терасата...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Фенери
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

ЪХЪ - фенери са - продават се на илиенци, палят се отдолу и горещия въздух ги вдига нагоре. Има и бели и други цветове, на най-много се купуват бели и оранжеви С децата също обичаме да пускаме НЛО-та. Колям кеф е като си смени рязко траекторията и скоростта заради някое въздушно течение. Най-големия кеф е, като ги яхне някое зелено човече в развинтената глава на някой веселяк Наздраве и ... ако купите по 20, излизат на левче парчето. Лека нощ и успешен лов на илиянски НЛО-та, по вечерно време.
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Тъкмо днес си купих един такъв, тези дни и аз ще се включа в илюминацията.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Е@авай се ти, ама сега цяла нощ ще съм с Иж-овката на терасата...
                              То хубаво да си повисиш, хем и температурите станаха малко по-човешки, ама отстрелът на извънземни е забранен! Да не те пипнат, че ще си първият в света осъден за отстрел на извънземни, а още по-лошо пък те да те надушат, че искаш да ги трепеш и да те отвлекат първи. И после да си правят "разни" опити с тебе...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X