Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обезопасяване на лагер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обезопасяване на лагер

[COLOR=#3E3E3E][INDENT][INDENT=5]
    1. emka22
      Младши участник

РегистрацияNov 2008Публикации6Точки (при гласуване)0

телефон
      какво ще кажеш да се видим да ми покажеш как се правят бомбички скапаняк

Препрати
    Бърз отговор

[LEFT][COLOR=#000000][FONT=Arial][TABLE="class: cke_editor, width: 0"]
    [TR="bgcolor: transparent"]
    [TD="class: cke_top, bgcolor: transparent"]FontSize

Анонимното пироманче се изнерви нещо. Не знам кой е скапаняка само? Що не питаш останалите?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Вместо да се цупиш-припомни си поговорката "Каквото повикало-такова се обадило". Демек на такъв въпрос-такива отговори.

Както вече казаха-в България няма толкова опасно място което да налага използването на такива мерки за предпазване от диви животни. Явно не си запознат с това, а искаш да се подсигуриш максимално.
      Ами не-не си струва да слагаш такива неща когато спиш в планината. Казаха ти го няколко пъти, и то хора които не е като да не са спали в Балкана.

Ма както искаш-твое право е да се сърдиш, но знай, че не си много прав. Никому не е приятно да го навикат, но ако упреците са от хора патили и знаещи, също и можещи( а тук има много такива, приеми го на доверие)-значи нещо ти грешиш.

Друга поговорка-"На сърдитко Петко-празна му е торбичката"... Помисли си. Добронамерен съм.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аууууу и да изпусна аз таз яка тема Срам
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Шубето голям страх
          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

До колегата:
            Ако хванеш връзки за детонаторите питаи и за една противотанкова мина, че ми писна да ми спират пред гража

Сега сериозно:
            А ако някои от детонаторите гръмне докато го слагаш/махаш К'о праим???

Коментар

Ще чуем в къснити новини за него
              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Вие се бъзикате, ама какви работи стават по горите, не само лагера ами и колата трябва да е в защитената територия!

Който не вярва, да гледа

ЦЪК
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Има една приказка: "Който го е страх от мечки, не ходи в гората..."

А по темата, настоятелно обръщам внимание, на нейният автор, че притежанието на капсул детонатори и въобще притежанието на взривни вещества е наказуемо съгласно закона...!
                  VPetrov.photography

Коментар

Абе според мен колегата- видно експерт- бомбаджия бърка капсул детонаторите със запалките за ръчна граната от типа на УЗГМ-ИМ и ДВМ-ИМ. Последните се използват за учебните гранати с корпуси за еднократна и многократна употреба. При тях закона е много.... смотан защото хем не са хем са под режим. Т.е. със свидетелството за пиротехник и ръководител взривни работи , нямам особена драма да се сдобия законно с такива. Е ако говорим за капсул детонатори - освен МУВ чето не се сещам за такъв който работи на опън. А ако някъде има така на свободно МУВ/МУВ 2М.......сигурно и МОН 50 и ПСМ-1 има там.
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Лудо Куче, разбирам, че си професионалист по тези въпроси, ама хайде да не стимулираме мъкненето на подръчни и фабрични взривни вещества и предмети в планината? Туризмът не е място за тренировки по боравене с боеприпаси. Освен ловния туризъм, който очевидно не е предмет на темата. Както вече беше казано в България няма нужда да носиш подобни средства, ако решиш да къмпингуваш в дивото. Предлагам ключ на темата.
                      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от emka22 Преглед на мнение
                        ...При нощуване ще разпъна между дърветата корда завързана за халките на детонатори за да ме събуди при евентуални двукраки или четирикраки посетители...
                        На мен ми е интересно какво следва след като се събудиш и видиш двукраките или четирикраките срещу теб?
                        Only after the last tree has been cut down,
                        Only after the last river has been poisoned,
                        Only after the last fish has been caught,
                        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                          Лудо Куче, разбирам, че си професионалист по тези въпроси, ама хайде да не стимулираме мъкненето на подръчни и фабрични взривни вещества и предмети в планината? Туризмът не е място за тренировки по боравене с боеприпаси. Освен ловния туризъм, който очевидно не е предмет на темата. Както вече беше казано в България няма нужда да носиш подобни средства, ако решиш да къмпингуваш в дивото. Предлагам ключ на темата.
                          То и при ловния (и риболовния) туризъм взривните материали нямат место.Нищо че някой граждани им намират. Просто разсъждавах на глас пърдон , на текст върху разсъжденията на младежа. Подсети ме за едно къмпингуване с група командоси и wannabe командоси преди години.... и тема за хумористичен разказ на тема "Мозъчните донори на палатка или как да не правим лагер".
                          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                          No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                            Подсети ме за едно къмпингуване с група командоси и wannabe командоси преди години.... и тема за хумористичен разказ на тема "Мозъчните донори на палатка или как да не правим лагер".
                            Еми след такова обявяване няма как да не очакваме да не пуснеш темата
                            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

По-горе в един от постовете е даден най-добрия съвет за човек, който има подобни притеснения.
                              Единственото сигурно нещо, мисля, е ако имаш куче. Проблемът е само, че ще реагира на всичко и няма да те остави да спиш.
                              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                                То и при ловния (и риболовния) туризъм взривните материали нямат место.Нищо че някой граждани им намират. Просто разсъждавах на глас пърдон , на текст върху разсъжденията на младежа. Подсети ме за едно къмпингуване с група командоси и
                                wannabe командоси преди години.... и тема за хумористичен разказ на тема "Мозъчните донори на палатка или как да не правим лагер".
                                Давай темата, че ще се глобяваме :-)
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X