Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обезопасяване на лагер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обезопасяване на лагер

Мисля през пролетта да се разходя малко из планините сам.При нощуване ще разпъна между дърветата корда завързана за халките на детонатори за да ме събуди при евентуални двукраки или четирикраки посетители(руснаците на това му викаха разтяжка).Интересува ме на каква височина от земята ще е най добре да е опъната кордата.

От: Обезопасяване на лагер

Нали знаеш приказката,че сам човек си е само за в тоалетната.Не съм на ясно да ти обясня за обезопасяването.Аз като ходя на лагер с приятели не мислим за обезопасяването,а как да направим палатките по-бързо и да се започва купона
    Ти карай мотора,а не той теб....Ред Бул ти дава крила,а сливовата 4х4

Коментар

КОС-аджиите ще ти кажат най-добре ако мернат темата с детонаторите
      BMW X6

Коментар

И от какво така сериозно ще се пазиш в нашите гори! Абсолютно всичко, което евентуално може да срещнеш, ще те е видяло; чуло; подушило... и пр. - усетило, много преди изобщо ти да си в състояние да предположиш. И ще гледа да е максимално възможно далеч от теб.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от emka22 Преглед на мнение
          Мисля през пролетта да се разходя малко из планините сам.При нощуване ще разпъна между дърветата корда завързана за халките на детонатори за да ме събуди при евентуални двукраки или четирикраки посетители(руснаците на това му викаха разтяжка).Интересува ме на каква височина от земята ще е най добре да е опъната кордата.
          А за нападение от въздуха? Орли, ястреби, МиГ29?
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Само детонатори няма да свършат работа, сложи скачащи мини, кордата на 15см.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Интересува ме на каква височина от земята ще е най добре да е опъната кордата.
              Зависи колко си висок. На 2,5 метра от земята вероятно ще е повече от достатъчно. Въжето задължително намазано със сапун.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Само детонатори няма да свършат работа, сложи скачащи мини, кордата на 15см.
                Колега, не спя толкова дълбоко, че чак мини да слагам.
                Има доста диви места в Родопите, където през нощта се е яка тръпка.

Коментар

Спахме неведнъж в Кормисож в Родопи, и не са ни изяли мечките.

Коментар

Най- добре обезопасяването става с МОН -50. По възможност с още един кръг (външен периметър) ПСМ-1.
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Tи в планината ли отиваш или в Ирак. Вземи си нож,спален чувал,ракия, лосион против комари и гадже.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                        Най- добре обезопасяването става с МОН -50. По възможност с още един кръг (външен периметър) ПСМ-1.

Недей така, че то колегата, май сериозно пита....

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                          Tи в планината ли отиваш или в Ирак. Вземи си нож,спален чувал,ракия, лосион против комари и гадже.
                          И кибрит, и цигари...
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Недей така, че то колегата, май сериозно пита....
                            И аз сериозно отговарям.... само трябва да фнимафаш многу като ходиш да правиш пиш...... Че иначе..... Навремето така (разтяжки и едни самоделни, но напълно законни устройства) за една нощ ставахме три пъти. Най лесно ефекта без пиротехнически и не особено законни средства се постига с едни китайски аларми за врати .
                            Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                            No man left's behind !!!!

Коментар

Забравих! Трябва ти и шперплат 2х3 м. и тесла или чук. Ако скочи върху теб мечка подлагаш шперплата, тя си забива ноктите, ти ги закривяваш от другата страна с теслата - да не може да мърда.
                              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X