Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обезопасяване на лагер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обезопасяване на лагер

Първоначално публикуван от emka22 Преглед на мнение
    Ако някой иска може да го взема с мен да видя какво може.Тук всеки е тарикат, но навън не е точно така.
    И по-точно какво "можене" искаш да видиш..?!!

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
      Това ме подсети, че вместо по муцуната може да я напръскаш под мишниците. Така и другите мечки ще бягат от нея. Нещо като омъщение, че те е смутила докато береш горски ягоди.
      Да ти кажа имайки представа от опита на видният трапер Райчо Гънчев доколко безобидните мецанки са резистентни към .357 Маг спрея си е много разумно средство. Щом в щатите го ползват за предпазване от техните гризли мизли, значи ще да върши работа. Единствената ми близка среща с мецана беше в един малинак..... резултата беше че бягахме в две противоположни страни.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        В гугул на периметрова охрана някой по можещ да потърси имаше автономни аларми на батерии с големина примерно около 20 см. Но трябват няколко за кръгова отбрана.
        То и електрически пастир върши перфектна работа, стига да не пикаеш по теловете в тъмното..!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
          В гугул на периметрова охрана някой по можещ да потърси имаше автономни аларми на батерии с големина примерно около 20 см. Но трябват няколко за кръгова отбрана.
          Има китайски аларми за врати- от тези дето са на батерии и работят на опън. Струват около 7-10 лв. мисля. Проблема е че най-опасните неща (като изключим опасните двуноги) или ще минат под или няма да искат ама никак да се омотат в растяжката. Сетивата на животните са доста по съвършени от нашите в тези условия.
          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
          No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Ти много грубо с теслата. Носиш си презервативи, може да излезе и женска мецанка....
            Хмм, ако не е женска, със сигурност ще трябват... ( според фолклора, де )

Коментар

Който го е страх от мечки да не ходи в гората.Най- много да ти носи мед .........или ти на нея.
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ако някой иска може да го взема с мен да видя какво може.Тук всеки е тарикат, но навън не е точно така.
                Това, че страдаш от параноя не означава автоматично, че никой не те преследва или не се кани да те изяде. Напълни един багажник с ядене и пиене и току виж се намерят тарикати да ти покажат какво могат навън. Въпреки всичката ми огромна скромност няма как да не споделя, че еднакво добре мога и навън и вътре. Това без да съм тарикат. Смятай ако бях..........
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                  Да ти кажа имайки представа от опита на видният трапер Райчо Гънчев ....
                  Ейй, уцели ме! Голям съм му фен. По-точно бях, докато не взе да се занимава със щуротии. Първите му книги съм ги чел...поне по 10 пъти. Включително и "Мечката".
                  Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

@ emka22 - Колега,ако тръгваш на палатка с тази идея,че някой или нещо ще те нападне през нощта,то най-добре въобще не тръгвай...
                    First Man, then Machine!
                    Lada Niva
                    Honda XR 400

Коментар

Всеки си има слабости.За някои са спрейчета, за други бегането,а аз си падам по гърмежите
                      Не че не съм спал по дървета...Между другото за мен не толкова животните са опасни, колкото хората.С тях сякаш съм попадал в по опасни ситуации.

Коментар

Всеки си има слабости.За някои са спрейчета, за други бегането,а аз си падам по гърмежите
                        Не че не съм спал по дървета...Между другото за мен не толкова животните са опасни, колкото хората.С тях сякаш съм попадал в по опасни ситуации.
                        Явно от скоро ходиш по горите! Там лоши хора НЯМА. Еле пък в Родопите - нали за там идеше реч? Лошите са по шосетата, баровете и дискотеките.

Коментар

Най-важното умение, от което се нуждаеш е да не ти липсва особено много трикратното подмиване с топла вода (а за вечерна вана със соли направо забрави).
                          Това се оказва във възможностите на моите жени, така че съм оптимист...
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ето остана като се разхождаме из гората да внимаваме за минирани периметри,като не искаш да попадаш в опасни ситуаций иди на някое планинско хотелче и си глей кефа.Или си вземи куче!
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Явно от скоро ходиш по горите! Там лоши хора НЯМА.
                              Не лъжи човека! http://www.youtube.com/watch?v=rYZ5_2ZzzCw
                              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                                Не лъжи човека! http://www.youtube.com/watch?v=rYZ5_2ZzzCw
                                Ей така ако може само че няколко каки да дойдат даме откраднат,хич няма да се опъвам
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X