Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнение
    Здравейте. Според мен трябва да се въведе някаква система за заплащане защото той се отклонява от маршрута си, губи време и т.н. Пример спасителя е до 2500кубика 0.50ст. на км. над 2500кубика 0.70ст разбира се отиване и връщане. Дръпване с въже на бързо 2-5лв. дърпане с въже ......лв. на км. изваждане на пътя ....лв. на час и т.н. По този начин помагащият ще си покрие разходите а пострадалия няма да се лигави да търси помощ ако не е наложително защото ще трябва да се плаща па макар и в пъти по-малко отколкото на истинска пътна помощ. За почерпката то се знае. Може и да не съм прав но това е моето мнение което може би вече е изкривено че вече повече от 15години работя като пътна помощ. Бъдете здрави.
    Ти верно си се изкривил!! И си се объркал,тук не е "Бакшиш точка ком"!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

А според мен тук става дума за доброволна безвъзмездна помощ, почерпката си е почерпка независимо дали си дърпал някой или не
      Преценяваш, че можеш да помогнеш - отиваш и го правиш, без да искаш или да очакваш възнаграждение. Днес един има нужда ти му помагаш, утре ти имаш нужда - този някой идва и ти помага.А пък и нали идеята е за всякаква помощ. ОК за цена на километър ще сложиш ценоразпис, ами за сваляне на пианото на Liebherr4eto от деветия етаж? Не може да правим ценоразпис за всичко... Според мен поне това тук е на доброволни начала и никой не очаква заплащане за това което е направил.
      Или може би аз съм в грешка?
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Аз пък мисля, че темата се изчерпа и е за ключ.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не че съм ги надиплил, но предлагането на пари в определени случаи не е лошо. На мен ще ми е неудобно да карам някой да мести колата от под дървото, защото птичките ... отгоре и а жената не може да кара кола с ръчни скорости. "Ей, хора, ще ми струва 20 лева да я измия, ако някой я премести му ги давам..." Ако знам, че не мога да предложа пари- колата ще си стои под дървото.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Аз пък мисля, че темата се изчерпа и е за ключ.
            Абсолютно

п.п. А колегата с пътната помощ да си тарифира както си иска, ние тук пари, за да помогнем не искаме.!
            LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X