Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
    Макар и да беше по добре да си е отделен раздел, явно ще трябва да се оправяме и в една тема...
    А що се отнася до търсената помощ, мисля че въпреки заглавието в тази тема спокойно може да се пише за всякакъв вид помощ независимо свързана ли е с МПС или не.
    Явно създаването на отделен раздел е прекалено трудно и управата не сметнала за ненужно.
    Абе не е и точно така. "Управата" преценява, че всички съфорумци ще имат достатъчно точна преценка са сериозността на дадена ситуация. Според мен ни надценяват. Понякога си драматизираме сравнително нормални ситуации и по този начин се рискува да се ангажират много хора за глупости. Имаше една приказка: "Мойте проблеми са си най-сериозни"... изчезна ми кабелната, например може да е за някой по-голям проблем, отколкото скъсана язовирна стена, 10 загинали и хиляди бедстващи.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Ето го раздела, моля използвайте го по същество:

Трябва ми пътна помощ (не спешни случаи)

VPetrov.photography

Коментар

Благодаря, а ние участниците ще се постараем да разграничаваме наистина важните и спешни неща както каза и Liebherr4eto
        за да не вдигаме под тревога половината форум за не толкова важни и спешни ситуации.

I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Важното е максимално точна неемоционална информация, местоположение и телефони за контакт да са налице в първия пост. И уточнение за срок, ако се налага, в рамките на ден, дни и т.н.

Коментар

Супер!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Благодаря! Ако може като последна молба да се промени заглавието на : Трябва ми помощ! (не спешна)!
              За да могат колегите да пускат апели и за посочените от тях нужди,които не са свързани с Пътна помощ!
              Хем ще си помагаме,хем ще се забавляваме!
              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Емо, какво стана? Спасихте ли на Гриша автомобилчето? Чакаме снимки Честит ни нов раздел, за помощ от всякакъв характер!

Коментар

Благодаря за раздела!
                  Георги Тонев

Коментар

Ползвайте го по-малко и със здраве!
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                      Ползвайте го по-малко и със здраве!
                      E то здравето и наздравето ще са след всяко ползване! Дет се вика, намерихме си повод!
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Реших тук да пиша, а не в новия раздел, защото помощ вече ми бе оказана и всичко свърши добре. Благодарение на тази тема породена идеята на CrAzY_eMo.

Отчет:
                        Още снощи се разбрахме с Емо какво и как за днес. Сутринта обаче ми се напомни, че правя, каквото правя и до 14.00ч. да съм вкъщи. Започнах да се чешам там дето не ме сърби. Много, ама много внимавайте като пускате тема в „Имам нужда от помощ (не спешна)”. Така, чух се с Емо и изтеглихме по-напред във времето „Спасителната операция”. Вече на вратата, облечен и въоръжен с лопата, звъни телефона:
                        -Гриша, здрасти ivo-police съм от форума. Какво стана, изтеглиха ли те?
                        -Все още не, почвам да разривам за да стигна до колата и чакам Емо-отговарям.
                        -Нужда от още помощ има ли?
                        -Всеки е добре дошъл! В най-лошия случай ще пием кафе и ще се запознаем.
                        -Идвам-каза Иво.

Пръв се появи Иво, вече бях счупил дръжката на греблото и на четката за сняг-ледочистачката. Докато помагах на съседа да запали с моя акомулатор се наруши изолацията на единия кабел и се счупи щипката на другия-работата обещавеше да е веселба. На Иво му се наложи да оказва помощ и на друг освен мен...
                        Ето го и Емо. Двата джипа в готовност.

-Готов си, давай да те закачам-каза Емо

Дръпна, опъна и ето ме на улицата. Прехвърлихме въжето отпред, вързах се за Иво и към сервиза...

На хората отделили от времето в почивния си ден, за да се занимават и решават моя проблем-БЛАГОДАРЯ!!!

П.П. Емо, идеята ти работи! Видях го с очите си и го почувствах със сърцето си!!! Благодаря ви още веднъж!

П.П. Благодарност и към администрацията на портала!

Последно редактирано от Гриша; 11-02-12, 16:13.
                        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Браво бе! Ето сега кой ще черпи довечера в бара!

Коментар

Имах работа (пак цял ден дърпах разни хора) и сега се прибирам за малко! .....Гришата вече Ви е запознал със ситуацията!
                            Качвам и аз няколко снимки,за да е по-весело,иначе много се кефя,че намерихме разбиране и реализация!Така хем ще се позапознаем и посмеем с колеги(както и днес) ,хем ще свършим някоя полезна работа!
                            От снимките ще видите,колко време(дни) е седял Гришата в колата и се е вайкал,че няма спасение!
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07634.jpg
Прегледи:1
Размер:99.2 КБ
ID:5346434
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07633.jpg
Размер:105.8 КБ
ID:5346435Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07632.jpg
Размер:62.5 КБ
ID:5346436Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07630.jpg
Размер:127.0 КБ
ID:5346437Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07629.jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5346438
                            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Честито ни за новия раздел, вече и 2 успешни акции има, поздрави още веднъж за отзивчивостта на колегите.
                              И дано по рядко се пише в този раздел и повече поводи за весели събития да има.
                              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Здравейте. Според мен трябва да се въведе някаква система за заплащане защото той се отклонява от маршрута си, губи време и т.н. Пример спасителя е до 2500кубика 0.50ст. на км. над 2500кубика 0.70ст разбира се отиване и връщане. Дръпване с въже на бързо 2-5лв. дърпане с въже ......лв. на км. изваждане на пътя ....лв. на час и т.н. По този начин помагащият ще си покрие разходите а пострадалия няма да се лигави да търси помощ ако не е наложително защото ще трябва да се плаща па макар и в пъти по-малко отколкото на истинска пътна помощ. За почерпката то се знае. Може и да не съм прав но това е моето мнение което може би вече е изкривено че вече повече от 15години работя като пътна помощ. Бъдете здрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X