Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Аз лично предпочитам да е раздел!Така новите теми ще излизат най-отгоре,дори и старите да не се заключват и местят в Архив!От тези теми може да има голяма поука,особенно за начинаещите....Ще качваме и снимки от Акциите...Ще анализираме ситуации и начини за действие! ....Пък и ще останат хубави спомени и нови приятелства!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Не е нужно и старите теми да се местят,че ще отвирим работа на модератор или трима.

Темата е за архива,трябва ми някой да ме изтегли и той вече си пие виното,колата е изтеглена.Влизам като модератор на подфорума,виждам темата и изтривам заглавието и.По тоя начин се вижда,че темата е стара и вьпроса и история.

Това е като да продаваш нещо,примерно Продавам Ска за 5 лева и скачат трима веднага,единия носи парите,а аз като автор на темата си изтривам заглавието или пиша ПРОДАДЕН в самото заглавие.
      За да не ангажираме модератор на раздела - влизам,гледам че си изтеглен щото или ти или теглещия е написал А НАЗДРАВЕ,СВЬРШИХМЕ и кликвам Промени,кликвам на заглавието и го трия.По тоя начин няма да има по 6 човека мераклии да бутнат балдьзето

Ако е тема е сложно,ако не е подраздел или подфорум който да е видим както в момента е СПЕШНИ ще е трудно откриваем и ще се следи по-трудно,ще отнема време.

Аз сьм на майната си,леко в ляво от десния ти крак като погледнеш на долу.Пьрвото нещо което гледам като отворя форума е СПЕШНИЯ раздел ако да сьм / щях да кажа между краката ти / на другия край на света.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

И ти си прав,но май авторите -Неможем да си редактираме заглавията на темите,ако не помолим Модератор! ....Та пак е сложно,но спокойно този раздел може да не е натоварващ за Модераторите,защото дори темите да си седят,както в други дискусионни раздели...Това няма да е проблем за четящите раздела....Все пак няма да е Спешен! ...Най-добра идея за вида и възможностите може да даде някой Модератор и съм сигурен,че рано или късно и това ще стане,дори и с негативно изказване!
        П.П. ....Гриша ,сняг заваля навън....Утре интересно се очертава!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Аааа, и между другото не е задължително помощта да идва безплатно. Не говоря за правене на пари или някакъв бизнес, говоря за това, че никoй не ми е длъжен да ми носи гума с джaнта защото аз не съм си проверил какво има в багажника. Това как и колко, да се разбира закусалият и спасителя. Между другото- ако я закуса някои в Калифорния- да знаете, тука е незаконно да ви теглят на въже. Трябва си твърда връзка или "паяк". Ако съм си в нас, проверявам форума по 20 пъти на ден. Драснете и ще мислим как да помагаме.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Ти знаеш ли Калифорния колко е дьлга бе?Я виж през прозореца,Аризона ми е по-близко,Лас Вегас дето е в Невада ми е на 4 часа мое каране,Сан Франциско е 6 и нещо ако не крещиш като карам.

Не че няма да трьгна ма да не вземе някой да закьса у Вейгьс и да си трае.Само това с твьрдата врзьзка нещо ми бяга ма пьк имам кола с предна броня за смяна,а бутането на кратки дистанции е разрешено та бутам кво има.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Ти знаеш ли Калифорния колко е дьлга бе?Я виж през прозореца,Аризона ми е по-близко,Лас Вегас дето е в Невада ми е на 4 часа мое каране,Сан Франциско е 6 и нещо ако не крещиш като карам.

Не че няма да трьгна ма да не вземе някой да закьса у Вейгьс и да си трае.Само това с твьрдата врзьзка нещо ми бяга ма пьк имам кола с предна броня за смяна,а бутането на кратки дистанции е разрешено та бутам кво има.
              Абе, спамер, кой ти каза, че само за бутане става дума? Ти във Вегас имаш ли Българин механик? Къво ти пречи да му се обадиш и да прати паяка? Връзки, много сме, нагъсто сме /като ония, на всеки километър.../. Важното е да има къде да попита човек.

Коментар

И аз съм за това ще е голяма помощ а не да ни дерат път.помощ.

Коментар

Босе, я сложи една снимка на балдъзето.
                  Ще видиш как ще има поне 10-15 мераклии да я вадят от пряспата.
                  А на другия ден тя сама ще направи баница...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Те Боса и балдъза му много си приличат- високи, слаби с дълги прави черни коси... Защо ли обаче си мисля, че балдъза му ще има по-голям късмет с намирането на пътна помощ? Той и за това се пъне толкова да има такъв раздел- мисли да се прибира в България лятото и за да не реве в някоя канафка...

Коментар

естествено е да има такъв раздел, не става само с ДВИП, а всеки има глава на раменете си, да прецени кога и за какво да моли.
                      ДВИП е за извън пътя, ще почнат упреци - викни си Пътна помощ и т.н. но не всеки има пари в момента, да не говорим ако си на 300км. от дома

една нощ в 3 часа, по сред лято, джипа угасна на К.Величков и Стамболийски и няма палене....бях с жената и децата............ естествено, че няма да пиша тук във форума, даже не посмях и да будя някой по тел...... има си Пътна помощ, вярно, взеха ми 96лв. /с ДДС/ за 3 км. до нас, ама това е положението като си на зор.

но примерно друг случай, колата угасва на края на Кнежа, в циганската махала, в 8 вечерта........ пак с децата и жената.......... пари нямам в мен.....никой не спира..... що да не помоля, някой наблизо да ме изтегли до близкия град/хотел/ и т.н. да подскаже сервиз в чуждия градд..........а и той ше знае, че ще се разплатя при първа възможност......

а за случаите като напоследък, закъсал в някоя стръмна, заледена уличка, може и на 50м. от дома, но пречиш на движението и няма кой да те дръпне, а пътна помощ пък изобщо няма шанс да се добере до там, си е направо благодат да има място, където да помолиш любезно за помощ. още повече, че оставиш ли я през ноща, всеки знае какво ще намериш на другия ден.

не всеки има в телефона си няколко човека, които са готови да дойдат веднага, а настанаха такива времена, че никой чужд не спира освен да те препсува, че му пречиш.............. колкото пъти съм спирал при някой закъсал и да попитам да помагам ли, ме гледа сякаш ще му думна чантичката от предната седалка....

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                        Те Боса и балдъза му много си приличат- високи, слаби с дълги прави черни коси... Защо ли обаче си мисля, че балдъза му ще има по-голям късмет с намирането на пътна помощ? Той и за това се пъне толкова да има такъв раздел- мисли да се прибира в България лятото и за да не реве в някоя канафка...

Абе брат,ти поне си ме знаеш,аз ако си ходя си отивам за кеф,а не за да спестя някой лев.Пьтната помощ 96 лева,тук колко пьти по 250 долара ни скубят преди да изхвьрлим таралясника? + това аз я изтрезнея за престоя там я не,колата не ме интересува,а всеки навит да удари коленце знаеш как ше го черпя.

Мен не ме мисли,сега трябва да ровя за снимки на балдьзата.Снимки няма да пускам,че веднага ще има още 50 човека твьрдо ЗА раздела.И спамер а,ти ше закьсаш някпй ден,ше ти кажа аз тогава,у Калифорния близко сьм само аз............
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Ето в тази тема може да се пише при нужда от помощ на пътя.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Мен ме грабва идеята,не само ако си закъсал на пътя, а ако имаш нужда от една ръка , изобщо нужда от помощ от приятел във всякаква форма. Примери са дали колегите, как да сваля пианото от 9 етаж или не мога да изкарам колата от гаража, понеже снегорина и натрупа 2 метра сняг отгоре или.... ситуации един милион, в които понякога сам човек не може да се справи.

Ето тука съм описала подобна ситуация наскоро:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...52#post1743652
                            Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 11-02-12, 10:54. Причина: Допълнение
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Макар и да беше по добре да си е отделен раздел, явно ще трябва да се оправяме и в една тема...
                              А що се отнася до търсената помощ, мисля че въпреки заглавието в тази тема спокойно може да се пише за всякакъв вид помощ независимо свързана ли е с МПС или не.
                              Явно създаването на отделен раздел е прекалено трудно и управата не сметнала за ненужно.
                              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

и това е решение, пък ако стане посещавана и полезна, може и доживеем до раздел
                                абонирах се, и без това форума го чета само през "какво ново", кога да обходя толкова раздели и разделчета?
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X