Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Простия юзър може да прочете и разбере реда за записване - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9412
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Всичко отиДе у ряката!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

К'во да си говорим...
        Като не може да има раздел, може поне тема да се направи.
        Тъпото чувство все пак остава.
        Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
          Понеже винаги критикуваш всички.....Сега ще Ти се оправдая специално на Теб!
          Прав си, но е така защото някак си не ми идва да пиша похвални постове и този път ще ми е за пръв път

Не съм аз човекът,който да определи правилата,но ще Ти кажа според мен-как горе-долу трябва да изглеждат нещата!
          Пример:
          1во....В заглавието Нуждаещият се описва основните неща....Пример:Хвърлих се в канавка на Копитото към 17:00ч!
          2ро....В темата пояснява как е станало и колата/джипа пречи ли на нещо....има ли опастности,които би предизвикала!
          3то...Къде се намира човека сега и как мисли да процедира
          4то...Да остави телефон за връзка!!!
          5то....Да даде GPS координати или ясно описание -Къде точно се намира колата/джипа!
          6то....Да даде ясна представа за обстоятелствата и за това,от каква точно техника според него се нуждае!
          .....Сещам се за много други неща,но мисля да ги уточним,ако има решение -дали ще има такава тема/раздел!
          ....Ако смяташ,че ще се справиш по-добре със заглавието и описанието,след като си видял идеята ми....Помоли Модераторите да изтрият тази и създай такава,която да дава пълна яснота!
          ....В спора се ражда истината и смятам,че на всеки ще му стане ясна идеята,ако вече не му е станала.....Не сме малки деца!
          Поздравления! Така звучи наистина добре. Този път подкрепям с две ръце. Макар че се чувствам малко неловко след поста на Веско, защото след толкова престои в този форум не съм вникнал в идеята за ДвиП. Може и да има обаче нещо куцо в анонсирането на тази група... щом толкова време не съм разбрал за нея, но щом вече знам отивам да чета и да кандидатствам.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Благодарение на тази тема аз утре ще получа помощ!
            Емо, стана ясно, че раздел няма да има. За това ти като автор на настоящата тема, отвори нова тук и дано тя да бъде залепена!
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Радвам се, че познавам лично повечето писали се "ЗА", имам им телефоните и те моя (за София де) и знам, че ще се справим някак и без да сме длъжни.
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

5то....Да даде GPS координати или ясно описание -Къде точно се намира колата/джипа!
                Дали няма да е по-уместно ТОЧНОТО място да се споделя по телефона, при отзоваване на някой от колегите.
                Темата се чете от всички. Да не стане, да отидеш до вкъщи и като се върнеш, да намериш празно място.
                Иначе подкрепям с две ръце.
                И аз се чудя, толкова ли е сложно да се открие една тема. За какви раздели и организации и групи говорим..?
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                  Прав си, но е така защото някак си не ми идва да пиша похвални постове и този път ще ми е за пръв път
                  Поздравления! Така звучи наистина добре. Този път подкрепям с две ръце.
                  Знам аз,че си стабилен! Извинявай,че Ти скочих малко ....и Ти си прав!
                  Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                    Благодарение на тази тема аз утре ще получа помощ!
                    Емо, стана ясно, че раздел няма да има. За това ти като автор на настоящата тема, отвори нова тук и дано тя да бъде залепена!
                    Ще оставя това решение на Модераторите....Нека те преценят дали наистина е нужна,ако са разрали идеята Ни!
                    Хубавото е,че от темата се видя,че много колеги са имали нужда,а са премълчавали,което Не трябва да е така!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    Радвам се, че познавам лично повечето писали се "ЗА", имам им телефоните и те моя (за София де) и знам, че ще се справим някак и без да сме длъжни.
                    Така е ,Евгени! И аз са себе си -Не се притеснявам!Винаги знам,на кого мога да разчитам и да се обадя,но има много колеги,които не ни познават добре и не смеят да се обадят в нужда,а от друга страна съм убеден,че и Те биха помогнали при възможност!

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Дали няма да е по-уместно ТОЧНОТО място да се споделя по телефона, при отзоваване на някой от колегите.
                    Темата се чете от всички. Да не стане, да отидеш до вкъщи и като се върнеш, да намериш празно място.
                    Иначе подкрепям с две ръце.
                    И аз се чудя, толкова ли е сложно да се открие една тема. За какви раздели и организации и групи говорим..?
                    Ами и това го има!Ако се отвори тема....Или човекът,който я е пуснал или отиващия колега ще пише в темата : "Тръгвам натам" или "В 18:00 съм на мястото"!
                    Последно редактирано от CrAzY_eMo; 10-02-12, 22:16.
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Веско, за Двип е ясно, но... Аз по обясними причини не виждам смисъл да се регистрирам към тази група. Първо защото съм на майната си, второ защото с "мечтата на Шумахер" гуми 18/275 и с алуминиев картер на 4 пръста от асвалта нямам работа при вас. Да речем обаче, че си идвам в България, взимам колата на приятел и тръгвам за морето. Пукам гума някъде /на майната си естествено/ и се оказва, че резервната не влиза /гъзарска джaнта и никoй не се е сетил да я провери/, и...? Готов съм да почерпя каца бира и вагон кебапчета. Къде да го напиша това? Не е спешно, седя си на пътя, птички пеят, жената се цупи... Сигурен съм, че един рейс "колеги" от форума ще се засили да помага, ако ревна. На кое рамо да рева обаче? Ако имаше тема "не съм на зор, ама ако дойде някой няма да е зле", ясно.
                      Това оранжевото ще го ползвам само, ако работата е зле. Ама много често не е зле /е поне докато не повисим около 6 часа, после кода минава в графа "червен"- жената ме гони със сатъра, детето пиши...
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Аз нещо съм опуснал. Какво е това ДВИП ? Може ли да ми обясните?
                        GSM 0877 08 99 19
                        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

+1 Подкрепям
                          0888 998 705
                          /Георги/

Коментар

Двип до колкото съм запознат е "дружество за взаимопомощ извън пътя" и хората членове до колкото съм запознат един вид са длъжни да ти помогнат ако ги призовеш.
                            Това за което тук си говорим обаче е малко по различно, тук си говорим за малко по неспешна помощ, независимо дали някой е закъсал в квартала от "паркетщина" или от това, че кара лека кола, а тези от общината за пореден път не са си свършили работата и има 30см коловози, или пък пък въобще няма кола но има нужда от помощ за да смъкне дивана от деветия етаж понеже се мести... Все неща които не са на живот и смърт и все неща, за които не мисля, че трябва да си член на определено дружество. Тук има достатъчно хора които биха помогнали в нужда независимо членуват или не в официална организация по повода.
                            Толкова ли е сложно да бъде оформен един подраздел някъде където да се записват тези молби.
                            В краен случай ще си направим отделна тема, но лошото на едната тема за целта е това, че в многобройните постове ще се изгуби идеята, ще се изгуби или ще се пропусне и някой зов за помощ. Трудно е да откриеш нещо в една тема с 1000 поста и 80 страници примерно.
                            Докато ако има отделен раздел там всеки "зов" ще бъде в отделна тема която ще се заключва след приключване на... каквото е било нужно.
                            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Малко късно се включвам, но съм ЗА...За да можеш да видиш тема в раздела за ДВП(дружество за взаимопомощ извън пътя) трябва да се присъединиш към него, да напишеш обосновка, защо аджеба, аджеба искаш да си в него, ами то заглавието не подсказва ли?...
                              Затова трябва да има един раздел, които да е достъпен от всеки един потребител....
                              Аз например и да закъсам, няма да пусна тема тук/ първо няма да имам време да пиша, защото ще гледам да си се орпавя сам.../, защото е идиотски, човек от някъде си, специало за мен("царят") да дойде да ме дърпа...Да не говорим, че хората които сме от моя регион(които членуват в форума) се броим на пръстите на едната ми ръка.......И сме разпиляни на десетки километри един от друг..Нее като да сме в един град..
                              Така че аз съм с двете ръце ЗА..!
                              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от KOCEDM Преглед на мнение
                                + мен и +жената, за сега разчита само на мен да извадя витарата но аз често путувам

Веско погледни какво пише този човек,това щях да го напиша и аз или поне подобно.Няма да говоря за неговата жена защото не я познавам,познавам мойта си и то от близо.От сега се чудя как точно ще и обясня кьде да намери мястото кьдето да поиска помощ без това да пречи на форума.
                                - Влез вьв форума,ника ми го знаеш,паролата е рожденния ти ден / примерно / и тьрси раздела с жьлто заглавие,пиши им коя си,от кьде знаеш за форума,кьде си и какьв ти е проблема.
                                Това е лесно,как ще и обясня в кой подфорум кьде да кликне и как да го намери ако това не и е пред очите не ми е ясно.Няма да се оправи и както се прибира Юли с 2 деца - единия на 7 месеца,другото на почти 4 годинки и от сега се чеша по тиквата кой ще удари едно коленце ако закьса.
                                Баджо пьтува много,аз и брата сме или тук или някьде по моретата и друг мьж няма.И да има някой / мьлиииии,ше я питам па ега си каже / шанса да е на близо,да е кадьрен,да е свободен.............и почти никаква до никаква.

Какво може да и потрябва?Колата е вьв вид на малка снежна планина в момента,пали и всичко и работи,но няма кой да рине или го мьрзи или какво да е,но има вьже за теглене и кола дето сьм им казал да не я мислят.Не е спешно - кой когато има време да звьнне на еди кой си телефон,че да слезе балдьзата,да я вьржат и да я изтегли,черпя кана вино,а каната си я искам обратно / може и баница ма ще питам с баниците как е балдьзето,че да не се изложим /.

И няма раздел в който да го пусна ни аз,ни тя ни никой който ви стиска палци при всяка организирана акция вьв форума.
                                Вие си знаете,не искам да натягам обстановката за няма нищо,но имаме какво ли не в този прекрасен форум и още един подраздел би бил много полезен за всички.Ще има и негативни страни,но поне аз не се притеснявам,че на следващия ден след тегленето може колата да осьмне по корем без гуми примерно.

Стискам палци каквото и да решите,моето мнение е ясно.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X