Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Първоначално публикуван от KOCEDM Преглед на мнение
    + мен и +жената, за сега разчита само на мен да извадя витарата но аз често путувам
    Ти сигурен ли си?

Щото и аз много пьтувам...............
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

От: Молба към Модераторите! ....МОЛЯ да бъде създаден раздел "ЗАКЪСАЛ КОЛЕГА"!!!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Може и раздел "Код зелено" и там да преместят "Бар Наздраве"
      Това трябва да е у ракиен цвят
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Вие двамата,направо се абонирахте!!!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Подкрепям идеята. Трябва да се разграничат истински бедствени ситуации от някой просто затънал в кал. Само не подкрепям лошото изложение на идеята в първия пост и не се очудвам, че половината участници не одобряват идеята. Трябваше да бъде обяснено какви неудобства създава на създадената процедура при бедствия и авариии когато някой пуска в този раздел молба за помощ поради "паркетщина" или просто поради невнимание или липса на опит. Всеки има право на помощ, но начина на действие в единия и другия случай трабва да са различни. Някак си не върви да бъде определян някой като "бедстваш" ако е окопал машината пред дома си и "бедства" пред PC-то докато пише по форумите.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

А дали е нужно да се създава раздел?! Отваря се тема в "Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!", стои залепена и всеки, който има нужда пише.
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Подкрепям! Трябва да се обмисли „неутрално” заглавие, за да не предизвиква асоциация със „спешност”, защото наистина, както казва Turtey, тогава трябва да се уточнят критерии, а това ще създаде предпоставки за различни тълкувания. Нещо в посока "Колега търси/иска/моли за помощ", дори без да се акцентира върху "закъсал", което поне на мен ми говори за спешност.

ПП. Гриша, не мисля, че мястото на такава е в "спама"
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Подкрепям идеята.
                Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                  За!
                  Точно поради НЕспешността на ситуацията не пиша в раздела и така от вторник съм без кола.

Поздрави

П.П. Първи ще пиша
                  Ето за това говоря точно! ....А от друга страна имаш проблем,но неможеш да го споделиш,за да не те смъмрят!
                  Ако искаш направо казвай къде ти е колата и утре да идвам да Те спасявам,тамън ще дадем добър пример!
                  Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Емо,чети бе,Емо не чете.....и т.н
                    Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                    В "коша" сме, но все пак темата на Емо е сериозна...а наистина имам нужда от помощ!

В понеделник вечер до като се паркирам пред блока, колата изгасна. За де не стои и пречи на движението (какво да пречи, тя го задръсти-тясна улица), я засилих отсреща на тротоара. Успях да й кача двете леви гуми горе, така че да е максимално "прибрана". На 20-тина см. отпред е друга кола, отзад пряспа...никакво мърдане.
                    Подозирам, че бензиновата помпа е аут, но за целта трябва да стигна до сервиз.
                    088пет722пет99

Коментар

Колеги, от години има създадена група
                      Дружество за взаимопомощ извън пътя

Който иска да помага и да му помагат при проблеми извън пътя, може да се запише, в основната тема всичко е изяснено.
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                        Подкрепям идеята. Трябва да се разграничат истински бедствени ситуации от някой просто затънал в кал. Само не подкрепям лошото изложение на идеята в първия пост и не се очудвам, че половината участници не одобряват идеята. Трябваше да бъде обяснено какви неудобства създава на създадената процедура при бедствия и авариии когато някой пуска в този раздел молба за помощ поради "паркетщина" или просто поради невнимание или липса на опит. Всеки има право на помощ, но начина на действие в единия и другия случай трабва да са различни. Някак си не върви да бъде определян някой като "бедстваш" ако е окопал машината пред дома си и "бедства" пред PC-то докато пише по форумите.
                        Понеже винаги критикуваш всички.....Сега ще Ти се оправдая специално на Теб!
                        Извинявам се като за начало!Нямах време,защото имах работа и затова само нахвърлях идеята,защото никой не го беше направил,като сметнах сега като се прибера да доизясним нещата....Главната ми идея беше до този момент -Темата да има някакво развитие и ето,че резултата е налице!
                        Не съм аз човекът,който да определи правилата,но ще Ти кажа според мен-как горе-долу трябва да изглеждат нещата!
                        Пример:
                        1во....В заглавието Нуждаещият се описва основните неща....Пример:Хвърлих се в канавка на Копитото към 17:00ч!
                        2ро....В темата пояснява как е станало и колата/джипа пречи ли на нещо....има ли опастности,които би предизвикала!
                        3то...Къде се намира човека сега и как мисли да процедира
                        4то...Да остави телефон за връзка!!!
                        5то....Да даде GPS координати или ясно описание -Къде точно се намира колата/джипа!
                        6то....Да даде ясна представа за обстоятелствата и за това,от каква точно техника според него се нуждае!
                        .....Сещам се за много други неща,но мисля да ги уточним,ако има решение -дали ще има такава тема/раздел!
                        ....Ако смяташ,че ще се справиш по-добре със заглавието и описанието,след като си видял идеята ми....Помоли Модераторите да изтрият тази и създай такава,която да дава пълна яснота!
                        ....В спора се ражда истината и смятам,че на всеки ще му стане ясна идеята,ако вече не му е станала.....Не сме малки деца!

Коментар

Това май няма много общо с целта на тази тема! Доколкото разбирам,всички в този форум трябва да са в ДВиП,за да разчитат на някаква помощ!
                          088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                            Колеги, от години има създадена група
                            Дружество за взаимопомощ извън пътя

Който иска да помага и да му помагат при проблеми извън пътя, може да се запише, в основната тема всичко е изяснено.
                            И е така и не е така!
                            Тази тема я знам!Не случайно казах,че идеята е да се създаде тема/раздел ,където да не се чувстват длъжни да реалгират колегите от МСС или ДВиП ,а да е с цел взаимопомощ при дребни проблеми!
                            Идеята ми е,че ако пускаме теми там,донякъде ангажираме тези две организации,а идеята е да пазим техните сили и възможности за по-сериозни ситуации!
                            Пример: Подаване на ток;Дръпване за 10метра и др.!

Коментар

И кел файда при положение че е забита във "Форум: Частни дискусионни групи" и простия юзър няма достъп дотам?!
                              Аз може да имам желание да помогна на някой който няма над 1680 мнения, не се е прехласвал по подисите на Ясен и колата му дори може и да няма лепенка на форума.
                              Толкова ли е сложно да се направи просто?
                              Георги Тонев

Коментар

Ако някои иска да получи помощ в забавленията си и проблемите извън пътя, трябва реципрочно да е готов да помогне, когато друг има нужда.
                                Затова в създаден ДВИП, на принципа на взаимопомощта.
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X