Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Код "червено" или как сме оцеляли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Код "червено" или как сме оцеляли

Бе тъй като чета критериите, сега сме си баш в "жълтото". Приказките по телевизора, като че ли са някаква застраховка.

А не мисля, че става въпрос точно за лигавене, но определено се менят стандартите!
    В "онуй" време, режим на тока: "Четири на четири" бяха само: "Някои временни затруднения". На места, изключението представляваше да има ток през зимата, а не да спре за един ден. МТ-ЛБ-тата и БТР-ите бяха обичайният транспорт за родилките в Родопите, а не чрезвичайно произшествие. Магазинната мрежа така, или иначе си се зареждаше веднъж седмично.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Тогава беше друго. Нямаше го днешния повсеместен стрес и бързане неясно за къде и какво. Сега "код червено" е пречка за това бързане и е нормално да се възприема като извънредна ситуация.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

По радиото сутринта съобщиха, че кода бил тъмно оранжево :-)

Коментар

Абе така като гледам някой май ги е хванал код тъмно кафяво ама ади . Ей сега някаква "тираджийка" се оплаква че гражданска защита не щели да дойдат да и издърпат камиона,аз пък да не знам че гражданска защита работели и като пътна помощ. Утре ще вземат да ги викат да сменят памперса на някое бебе че се е насрало. Друга пък кака се възмущава от летището че у 21 век не и излетел самолета за не знам си къде . Прав е Кольо че хората станаха лигльовци, май доста са се съмозабравили и не забелязват че ние сме една плюнка на земята и тя може да ни "забърше" във всеки един момент.

Къде е сега супер Б дето затвори малките болници и лечебни центрове и щеше да кара спешните случаи до големия град. Да вземе да закара и учениците от селата на училище. Енергото имали проблем еми нали поддържат мрежата "дистанционно" , нали ако стане нещо ще дойде групата от майна си райна , като дойдоха тук много се чудеха защо се правели профилактики на съоръженията два пъти годишно и ги съкратиха.

Много се изкефих вчера като чух че в снегопочистването били включени ВСИЧКИ машини на ГЗ , пътно и забележете военните , ясно че някоя журналяга се е изцепил ама е много готино да видиш и двата ни танка в действие
          088455338две
          "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
          Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
            Много се изкефих вчера като чух че в снегопочистването били включени ВСИЧКИ машини на ГЗ , пътно и забележете военните , ясно че някоя журналяга се е изцепил ама е много готино да видиш и двата ни танка в действие
            И един МиГ 29 хвърля солни бомби над магистралите

Истината е, че голяма част от населението наистина е неадекватно в такива (и не само) ситуации. По странно съвпадение същата част чете "Уикенд", слуша продукцията на "Пайнер", прехласва се по Сл.Трифонов и гласува за месии по изборите.
            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Защо не се радвате, че критериите са се вдигнали? На проблемите на хората, за които преди държавата е махала с ръка и е казвала "Карай бе!" сега обявяват кодове за тревога. На мен ми се струва добре.

Оффтопик: Ето кои коли карат по време на код червено. И обикалят гробището на затрупаните в сняг автомобили

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:niva.jpg
Прегледи:1
Размер:288.0 КБ
ID:5341211

Коментар

И при мен е код червено!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kod cherveno.jpg
Прегледи:1
Размер:20.2 КБ
ID:5341212
                LZ1ZAH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X