Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с дясно стъкло на Фиат Пунто 99г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с дясно стъкло на Фиат Пунто 99г.

Здравейте, имам проблем с затварянето на дясното стъкло на Пунтото, върви много по бавно от лявото!? Като стигне почти до горе едва се затваря, разглобих кората и пак не успях да видя нищо! Страх ме е че ако откача моторчето после няма да мога да го сложа тъй като може да се работи само с "напипване" .. Моля някой който е отстранявал такъв проблем да сподели на какво се дължи..

пП. Темата не е за този форум но тъй като той е единствения който посещавам реших да питам.
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

От: Проблем с дясно стъкло на Фиат Пунто 99г.

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
    Здравейте, имам проблем с затварянето на дясното стъкло на Пунтото, върви много по бавно от лявото!? Като стигне почти до горе едва се затваря, разглобих кората и пак не успях да видя нищо! Страх ме е че ако откача моторчето после няма да мога да го сложа тъй като може да се работи само с "напипване" .. Моля някой който е отстранявал такъв проблем да сподели на какво се дължи..

пП. Темата не е за този форум но тъй като той е единствения който посещавам реших да питам.
    Пробвай първо, да напръскаш водачите със силиконов спрей. Става и с WD40.

Коментар

Какво да разбирам под водачи?
      Има шина и жила който влизат отгоре и отдолу в моторчето и са скрити в нещо като маркучи. Жилото се вижда само при шината ....
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Какво да разбирам под водачи?
        Има шина и жила който влизат отгоре и отдолу в моторчето и са скрити в нещо като маркучи. Жилото се вижда само при шината ....
        Там където се движи стъклото във вратата. Обикновено е някакъв велур или гума.
        Про свалено стъкло.

Коментар

Имаш един фиксиран водач и един регулируем.
          Регулируемият се е охлабил/разместил и стъклото затяга, оправи го.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Имаш един фиксиран водач и един регулируем.
            Регулируемият се е охлабил/разместил и стъклото затяга, оправи го.
            Утре ще погледна, фиксиран имаш предвид шината която е посредата нали?

Коментар

Утре ще погледна, фиксиран имаш предвид шината която е посредата нали?
              Погледни си двата водача, шината после, ако има нужда.Единият от двата е регулируем

Коментар

Аз също имам проблеми с вдигането на стъклата на пунтото. Миналото лято гресирах яко всичко което можеше, но ефекта беше минимален. Колега направи, ако можеш някоя снимка, на манипулацията с водача. Успех!
                Всеки огън е малък пожар, а всеки пожар - голям огън!
                Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

Първоначално публикуван от tzetzo_slavista Преглед на мнение
                  Аз също имам проблеми с вдигането на стъклата на пунтото. Миналото лято гресирах яко всичко което можеше, но ефекта беше минимален. Колега направи, ако можеш някоя снимка, на манипулацията с водача. Успех!
                  Няма проблем, само малко да се освободя да го изкарам, че е в два метра преспа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X