Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз да попитам за мнение :)
Свий
X
-
От: И аз да попитам за мнение
Нисан Паджеро е твойто возило, само не си споменал колко ти е челятта и жена ти Зима ли си шевната машина като Одите на море, че да преценим за дълга или къса база си
П.П. Опс, споменал си точно докъто съм писал, ма дългото и за предпочетане. Знам една фирма дето монтира акордеон по средата, ако ти е трудно за маневри, Щи го напраЯт кат Икарус и шсе завираш насекъде!
Коментар
-
........... Моля за малко информация .Смятам да си купя Nissan Prerie ili Mitsubishi Space Runer 4x4 и бих искал информация относно ходова част , издражливост на оффроад , проблеми на колите , разход бензин/гас - оффроад и изванграцко каране , и изобщо някакви мнения и наблюдения варху тези модели . Всяка информация би била полезна
Благодаря !........
иииий ся ко Да права ъъъъъъ?driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение........... Моля за малко информация .Смятам да си купя Nissan Prerie ili Mitsubishi Space Runer 4x4 и бих искал информация относно ходова част , издражливост на оффроад , проблеми на колите , разход бензин/гас - оффроад и изванграцко каране , и изобщо някакви мнения и наблюдения варху тези модели . Всяка информация би била полезна
Благодаря !........
иииий ся ко Да права ъъъъъъ?0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеММММ да имам и още изисквания - """Да ми е всекидневна кола в града - т.е. да не е ламя и да е сравнително компактна.
Бъди в крак с модата де.
Само на въпросното возило е сбъркан софтуера на датчиците на ''ЕЙРБЕГА'' и сработват при влажно време, но в ''ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ'' ги отстраняват.
Също да попитам, понеже се интересувам- въпросния модел може ли да се ''МАПВА'' , ''ЧИПОСВА'' и от сорта, че да мога да давам газ като изпреварвам по баирите.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Но пак ми ДодИ ЕДНА МИСЪЛ....... Прочетох доста по форума и накрая разбрах, че не съм наясно дали лека кола, SUV или джип ми трябва. Ситуацията е следната:
До преди 3-4 месеца карах Suzuki Ignis 4x4. Колата за мен има следните плюсове:
Сравнително нова, не бие на око, супер икономична, супер здрава, без ръжди, без много електроника, не дава никакви проблеми двигателят и ходовата част, не се плаши от високи тротоари или сняг 15-20 сантима.
Въпреки това не ми харесват следните неща:
Двигателят се мъчи когато пусна климатика на нагорнище, няма вече достатъчно място (станахме четирима) и вози малко твърдо.
Има ли вече нужда да повторя от какво се нуждая? Ако да, ще се постарая да бъда кратък:
Возило с опция 4х4 (че имаме вила извън София с много черен път и сняг през зимата), да бъде максимално икономичен за това което предлага (разход до 7-9 литра градски мисля, че можем да си позволим), да бъде нещо здраво, което да няма нужда от смяна на накладки-съединители-помпи-тампони и др през 5-10 месеца, да може да събере семейство с детска количка, да бъде малко по-високо и малко по-грубо за да ме уважават по път, да вози меко и да крие минимален риск от ръжди и големи скъпи ремонти. Не държа да бъде много бързо, но все пак да дърпа на нагорнище с 3-4-ма човека вътре. Държа да не бие много на очи, да не бъде дълга база ако е възможно и да не бъде автоматик. Събрал съм около 9000 лева и се надявам ако се наложи да я сервизирам да не излезе повече от няколко стотин лева.
Помогнете ми да се ориентирам към правилния избор..................driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение..........Събрал съм около 9000 лева и се надявам ако се наложи да я сервизирам да не излезе повече от няколко стотин лева.
Помогнете ми да се ориентирам към правилния избор..................прАти ми парата, аааа аз щи пратим джиБа по пощата и шсе изненадаш жестоко
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеНо пак ми ДодИ ЕДНА МИСЪЛ....... Прочетох доста по форума и накрая разбрах, че не съм наясно дали лека кола, SUV или джип ми трябва. Ситуацията е следната:
До преди 3-4 месеца карах Suzuki Ignis 4x4. Колата за мен има следните плюсове:
Сравнително нова, не бие на око, супер икономична, супер здрава, без ръжди, без много електроника, не дава никакви проблеми двигателят и ходовата част, не се плаши от високи тротоари или сняг 15-20 сантима.
Въпреки това не ми харесват следните неща:
Двигателят се мъчи когато пусна климатика на нагорнище, няма вече достатъчно място (станахме четирима) и вози малко твърдо.
Има ли вече нужда да повторя от какво се нуждая? Ако да, ще се постарая да бъда кратък:
Возило с опция 4х4 (че имаме вила извън София с много черен път и сняг през зимата), да бъде максимално икономичен за това което предлага (разход до 7-9 литра градски мисля, че можем да си позволим), да бъде нещо здраво, което да няма нужда от смяна на накладки-съединители-помпи-тампони и др през 5-10 месеца, да може да събере семейство с детска количка, да бъде малко по-високо и малко по-грубо за да ме уважават по път, да вози меко и да крие минимален риск от ръжди и големи скъпи ремонти. Не държа да бъде много бързо, но все пак да дърпа на нагорнище с 3-4-ма човека вътре. Държа да не бие много на очи, да не бъде дълга база ако е възможно и да не бъде автоматик. Събрал съм около 9000 лева и се надявам ако се наложи да я сервизирам да не излезе повече от няколко стотин лева.
Помогнете ми да се ориентирам към правилния избор..................
Липсата на опция4х4 ще компенсирам, като ти подаря/без опция за връщане/ тъщата- много добре тика в кално време, щото е към 99ксНа сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеМога да ти предложа Волга стар модел, комби- линейка. Сравнително запазена, много икономична- казват че малко горяла като седи под сайванта
Липсата на опция4х4 ще компенсирам, като ти подаря/без опция за връщане/ тъщата- много добре тика в кално време, щото е към 99кс
Благодаря за снимката,офертата ми аресва...мама Тъща кефи ПРАЩАЙ Я
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар