Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да попитам за мнение :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз да попитам за мнение

След задълбочено четене на твоите искания, ето това е за теб:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3899cd18e31ce2491174ba9a96f4b7d0_big.jpg
Прегледи:1
Размер:141.5 КБ
ID:5334546
    не знам само предното му дали работи
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Нисан Паджеро е твойто возило, само не си споменал колко ти е челятта и жена ти Зима ли си шевната машина като Одите на море, че да преценим за дълга или къса база си

П.П. Опс, споменал си точно докъто съм писал, ма дългото и за предпочетане. Знам една фирма дето монтира акордеон по средата, ако ти е трудно за маневри, Щи го напраЯт кат Икарус и шсе завираш насекъде!

Коментар

Писали сме заедно, но знаех си аз че нещо такова ти трябва
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

........... Моля за малко информация .Смятам да си купя Nissan Prerie ili Mitsubishi Space Runer 4x4 и бих искал информация относно ходова част , издражливост на оффроад , проблеми на колите , разход бензин/гас - оффроад и изванграцко каране , и изобщо някакви мнения и наблюдения варху тези модели . Всяка информация би била полезна
          Благодаря !........

иииий ся ко Да права ъъъъъъ?
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
            ........... Моля за малко информация .Смятам да си купя Nissan Prerie ili Mitsubishi Space Runer 4x4 и бих искал информация относно ходова част , издражливост на оффроад , проблеми на колите , разход бензин/гас - оффроад и изванграцко каране , и изобщо някакви мнения и наблюдения варху тези модели . Всяка информация би била полезна
            Благодаря !........

иииий ся ко Да права ъъъъъъ?
            Тойота Терцел 4х4 от 86-та...те та'а ич нЕма гнило и е екстра...зимай я...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Деди е зла гад, и пак ще ви развали сънищата
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

ММММ да имам и още изисквания - """Да ми е всекидневна кола в града - т.е. да не е ламя и да е сравнително компактна.
                Сега е много модерна вносната приказка ''ЕВРИДЕЙКА''
                Бъди в крак с модата де.
                Само на въпросното возило е сбъркан софтуера на датчиците на ''ЕЙРБЕГА'' и сработват при влажно време, но в ''ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ'' ги отстраняват.
                Също да попитам, понеже се интересувам- въпросния модел може ли да се ''МАПВА'' , ''ЧИПОСВА'' и от сорта, че да мога да давам газ като изпреварвам по баирите.
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Дедооооо,Димата май те е заразил...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

намерих гооо избрах и блокаж има я ко пръАйм по баиро!пъък ако много пречи баиро ке го бутнем ръйшли!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение

оооо парите за тва ги изхарчих.....ОЖЕНИХ СЕ !

Коментар

Но пак ми ДодИ ЕДНА МИСЪЛ....... Прочетох доста по форума и накрая разбрах, че не съм наясно дали лека кола, SUV или джип ми трябва. Ситуацията е следната:
                        До преди 3-4 месеца карах Suzuki Ignis 4x4. Колата за мен има следните плюсове:
                        Сравнително нова, не бие на око, супер икономична, супер здрава, без ръжди, без много електроника, не дава никакви проблеми двигателят и ходовата част, не се плаши от високи тротоари или сняг 15-20 сантима.
                        Въпреки това не ми харесват следните неща:
                        Двигателят се мъчи когато пусна климатика на нагорнище, няма вече достатъчно място (станахме четирима) и вози малко твърдо.
                        Има ли вече нужда да повторя от какво се нуждая? Ако да, ще се постарая да бъда кратък:
                        Возило с опция 4х4 (че имаме вила извън София с много черен път и сняг през зимата), да бъде максимално икономичен за това което предлага (разход до 7-9 литра градски мисля, че можем да си позволим), да бъде нещо здраво, което да няма нужда от смяна на накладки-съединители-помпи-тампони и др през 5-10 месеца, да може да събере семейство с детска количка, да бъде малко по-високо и малко по-грубо за да ме уважават по път, да вози меко и да крие минимален риск от ръжди и големи скъпи ремонти. Не държа да бъде много бързо, но все пак да дърпа на нагорнище с 3-4-ма човека вътре. Държа да не бие много на очи, да не бъде дълга база ако е възможно и да не бъде автоматик. Събрал съм около 9000 лева и се надявам ако се наложи да я сервизирам да не излезе повече от няколко стотин лева.
                        Помогнете ми да се ориентирам към правилния избор..................

Коментар

..........Събрал съм около 9000 лева и се надявам ако се наложи да я сервизирам да не излезе повече от няколко стотин лева.
                          СетИх се прАти ми парата, аааа аз щи пратим джиБа по пощата и шсе изненадаш жестоко

Коментар

Опитвам се да прочета всичко в темите на "какъв ЖИП да си купя" ама направо ми се доплАКА от смях.......

Коментар

Но пак ми ДодИ ЕДНА МИСЪЛ....... Прочетох доста по форума и накрая разбрах, че не съм наясно дали лека кола, SUV или джип ми трябва. Ситуацията е следната:
                              До преди 3-4 месеца карах Suzuki Ignis 4x4. Колата за мен има следните плюсове:
                              Сравнително нова, не бие на око, супер икономична, супер здрава, без ръжди, без много електроника, не дава никакви проблеми двигателят и ходовата част, не се плаши от високи тротоари или сняг 15-20 сантима.
                              Въпреки това не ми харесват следните неща:
                              Двигателят се мъчи когато пусна климатика на нагорнище, няма вече достатъчно място (станахме четирима) и вози малко твърдо.
                              Има ли вече нужда да повторя от какво се нуждая? Ако да, ще се постарая да бъда кратък:
                              Возило с опция 4х4 (че имаме вила извън София с много черен път и сняг през зимата), да бъде максимално икономичен за това което предлага (разход до 7-9 литра градски мисля, че можем да си позволим), да бъде нещо здраво, което да няма нужда от смяна на накладки-съединители-помпи-тампони и др през 5-10 месеца, да може да събере семейство с детска количка, да бъде малко по-високо и малко по-грубо за да ме уважават по път, да вози меко и да крие минимален риск от ръжди и големи скъпи ремонти. Не държа да бъде много бързо, но все пак да дърпа на нагорнище с 3-4-ма човека вътре. Държа да не бие много на очи, да не бъде дълга база ако е възможно и да не бъде автоматик. Събрал съм около 9000 лева и се надявам ако се наложи да я сервизирам да не излезе повече от няколко стотин лева.
                              Мога да ти предложа Волга стар модел, комби- линейка. Сравнително запазена, много икономична- казват че малко горяла като седи под сайванта
                              Липсата на опция4х4 ще компенсирам, като ти подаря/без опция за връщане/ тъщата- много добре тика в кално време, щото е към 99кс
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                                Мога да ти предложа Волга стар модел, комби- линейка. Сравнително запазена, много икономична- казват че малко горяла като седи под сайванта
                                Липсата на опция4х4 ще компенсирам, като ти подаря/без опция за връщане/ тъщата- много добре тика в кално време, щото е към 99кс

Благодаря за снимката,офертата ми аресва...мама Тъща кефи ПРАЩАЙ Я
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:волга.jpg
Прегледи:1
Размер:234.6 КБ
ID:5334549

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X