Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трансформация от 4х4 в 4х2 или още нещо......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трансформация от 4х4 в 4х2 или още нещо......

Като гледам може и колективен проект да се пръкне. Ако сте навити да събираме чаркове и да почваме. Покрай другата тема за Самурайчето с трите блокажа дето му се удвоява мощността от лоста за раздатката се присетих, че разполагам с един 5.7 литров карбураторен осмак от Fireburd 6000 и той с блокаж. Е... не е фабричен ама поне е 100%-ов. Готов съм да го внеса в проекта. И така... мотора и блокажа от мен
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

От мен вътрешната гума от трактор за събиране на брауновия газ.
      Даже две мога да дам.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
        Като гледам може и колективен проект да се пръкне. Ако сте навити да събираме чаркове и да почваме. Покрай другата тема за Самурайчето с трите блокажа дето му се удвоява мощността от лоста за раздатката се присетих, че разполагам с един 5.7 литров карбураторен осмак от Fireburd 6000 и той с блокаж. Е... не е фабричен ама поне е 100%-ов. Готов съм да го внеса в проекта. И така... мотора и блокажа от мен
        Сега и ако намерим начин да го натикаме тоя осмак в купето на едно полско фиатче - от малките (126 ли се водеха) ще стане абсолютната бегачка! Само дето не се сещам от какво ще трябва да му търсим заден мост..?!! Оказа се, че няма нужда да се открива топлата вода:

Значи ще трябва да измислим нещо друго! Според мен базата на Fiat 126p е достатъчно благодатна, освен ако не бъдем крайни и не изкопаем от някъде един ЗАЗ 965:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:zaz965.jpg
Прегледи:2
Размер:49.7 КБ
ID:5333324

....и да спретнем една рали рейд бегачка! Според мен можем да направим фурор на състезания като Baja Saxonia или Baja 1000! Айде сега да ви видя инженерния потенциал..?!!

Коментар

Не стаа бре, Марто.....
          Нема го брутализма във външния вид....... Как жа свалиме пичките? Па и ако се навие някоя, къде го задния диван?!?

И отгоре къде говна икономията? Нали идеята да върви кат истребител и да арчи като туристически газов котлон.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

А тогава какво мислите за това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:запорожец тюни&#10.jpg
Прегледи:1
Размер:31.5 КБ
ID:5333348

Според мен ако му плеснем мотора отпред и махнем предния капак ще изглежда брутално!

Коментар

Пак стигаме до рамния автомобил.......

Дай да мислиме как от наличното Гранд Чероки с 5,2 MPI хем да му запазиме комфорта, мощ и выншния вид, хем да гори 4 на сто. Газ. Желателно метан. Или например блатния газ.... Кольо, който не ми знае телефона, предлага да се задълбаеме в посока брауновия газ, може да добавиме и студен ядрен синтез, и сме готови. Кво толкова да му мислиме? Така хем ще помогнем на човека, хем за наше успокоение ще запазиме 4х4 задвижване. После ще му мислиме за лифта и хасансьори. Амортисьори, де, че се объркАх.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

УаУ.... !...Задължително за икономията/вървежа ,трябва да му сложим и карбонови кардани!
                ...Аз докато следях онази тема -ми се струваше,че колегата мерака му е да "дрифти" с Гранда,но се оправда с икономията!
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                  да "дрифти" с Гранда

242-ра раздатка и да го кара само на задно....... И ще дрифти на воля. Е и 231-а ще свърши същата работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    242-ра раздатка и да го кара само на задно....... И ще дрифти на воля. Е и 231-а ще свърши същата работа.
                    ....А нестава така! ...Човека е Българин....Пари НЕ МИ СЕ ДАВАТ! ...Дайте друго решение,че той вече го е намерил....сваля кардата и си кара!

Коментар

Аз пък такаааа скромно да се включа към икономиите Ако го закъса откъм газ предлагам да обявим ВСЕФОРУМНО ПЛЮСКАНЕ на боб ВЕрвам да надуем на другият ден и двете задни гуми тракторни на Кольо Абе колко ли пробег ще направи
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                        ....А нестава така! ...Човека е Българин....Пари НЕ МИ СЕ ДАВАТ! ...Дайте друго решение,че той вече го е намерил....сваля кардата и си кара!
                        Като иска да дрифти и задния диф ще му заварим!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Аз пък такаааа скромно да се включа към икономиите Ако го закъса откъм газ предлагам да обявим ВСЕФОРУМНО ПЛЮСКАНЕ на боб ВЕрвам да надуем на другият ден и двете задни гуми тракторни на Кольо Абе колко ли пробег ще направи
                          Ако се съберем цялата айдушка дружина - за едно запалване метан ще му съберем на човека...!!! Аз съм много производителен и след печено агне с много пресен чесън.....

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            Като иска да дрифти и задния диф ще му заварим!
                            А...Сигурен съм,че това му беше следващия въпрос на колегата,ако някой му беше казал,че може да кара без преден кардан!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Ако се съберем цялата айдушка дружина - за едно запалване метан ще му съберем на човека...!!! Аз съм много производителен и след печено агне с много пресен чесън.....
                              Еееее Марто, ти пък веднага вкара тежката артилерия Дай някаква последователност ръзийш ли да има че току виж сме спукАли ризирвоарите
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                Еееее Марто, ти пък веднага вкара тежката артилерия Дай някаква последователност ръзийш ли да има че току виж сме спукАли ризирвоарите

Така докато си поркам биричка,следеики темата, кат се замислим ????Май колегата ще му трябва и НИТРО,Май???
                                ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                                Г 230Е
                                Г 500 0887 390 703

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X