Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЕНЕИ - "Слънчева Енергия и Нови Енергийни Източници"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СЕНЕИ - "Слънчева Енергия и Нови Енергийни Източници"

А по денонощният цикъл на потреблението?
    Остави дебилите да поговорят още. Парите те вече все едно откраднаха, утре аз няма да вдигам гюрултия. Но ще питам често до къде стигна работата по проекта "педална подводница".
    А то някой прекалено кресливо флинстоуни.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      А по денонощният цикъл на потреблението?.
      Е, естествено знаем, че през нощта се полва по-малко ток в пъти, но все пак се ползва. Пък и не съм чул никой да казва да се ползва ток само от фотоволтаици. Доколкото знам реките не ги спират през нощта (ако говорим само за ВЕИ като източник на ток). Пък и ветровете ...
      Всичко е в баланса.
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Така и не мога да разбера преобладаващия скептицизъм...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Реално ме отвращавате.
          Вие твърдите, че вятъра и слънцето могат да осигурят устойчива енергетика. Ще се направя че ви вярвам.
          Сега вие се опитайте да ме убедите, с цифри, че това може да захрани например тежката промишленост. Батериите за аналните ви вибратори не са голям консуматор, това е разбираемо.
          Е?

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
            ...
            Всичко е в баланса.
            Тъй де тъй! И в структурата на енергопотреблението, която пък от своя страна определя структурата на енергопроизводството. А сополарни, ветрени и прочее възобновяеми източници са впрягане на каруцата пред коня. Историята познава случаи, в които сополарни инсталации произвеждат ток и нощя, или директно трансформиране на ядрена електроeнергия във възобновяема.
            Последно редактирано от GN2355; 24-12-11, 10:01. Причина: typo

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
              Това беше името ...
              Вълчо, многобройните хаотично зададени, демонстиращи повърхностни познания, но за сметка на това с категорично становище от теб теми, предизвикват у мен един въпрос под формата на запитване. Специализацията ти във военното училище е ЗКПЧ или ВКР?
              Последно редактирано от GN2355; 24-12-11, 09:59. Причина: typo

Коментар

Батериите за аналните ви вибратори не са голям консуматор, това е разбираемо.
                Е?
                Ти да видиш?

Сега остава да кажеш, че всичките диоксидни заплахи за атмосферата са хомосексуална конспирация!

Да, на теб ще ти е топличко и ще плащаш мъничко.. Но на внуците ще им излезе соленичко и ще се позапържат!

И кой е казал, че енергията трябва да е евтина?
                Какво искаме - да станем не 7, а 17 милиарда ли?

Не се ли сещате, че евтината енергия ще утрои популацията за едно поколение! Само Африка стига, за Азия - да не говорим!

Мисля, че трябва да се повишава качеството на живот, а не тежката промишленаст на Стефан, дето произвежда машини за вибратори!

Коментар

Първоначално публикуван от GN2355 Преглед на мнение
                  Вълчо, многобройните хаотично зададени, демонстиращи повърхностни познания, но за сметка на това с категорично становище от теб теми, предизвикват у мен един въпрос под формата на запитване. Специализацията ти във военното училище е ЗКПЧ или ВКР?
                  Ако не ти е интересно - горе вдясно има един бутон "х"...
                  Най-мразя някой да ме анализира - звучи като извратен интерес...Откъде да знаеш - в тоя интернет - хора всякакви!
                  Аз лично не се интересувам от твоята персона, ще се радвам да стане взаимно..

Коментар

Реално ме отвращавате.
                    Вие твърдите, че вятъра и слънцето могат да осигурят устойчива енергетика.
                    Ми поне аз не твърдя все още това, ако така си го разбрал. Засега атомът алтернатива няма. Обаче запасите от "атом" са за макс 50 години и трябва отсега да се мисли и работи в други направления. За мене бъдещето е ползването на магнитното поле на земята и в студения ядрен синтез, но кога ще има устойчиво работещ модел ...
                    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

...Откъде да знаеш - втоя интернет - хора всякакви!
                      Именно, особенно пък провокиращи дискусии със странни теми

Коментар

Първоначално публикуван от GN2355 Преглед на мнение
                        Именно, особенно пък провокиращи дискусии със странни теми
                        Айде сопри се!
                        На мен твоето мнение ще ми предизвика дислокация в крачола, но не се ли усещаш, че обиждаш всички участници?

Стига цвъка!

Коментар

... но не се ли усещаш, че обиждаш всички участници?...
                          Eднозначно ЗКПЧ, ВКР-тата не говорят от името на народа

...Сега остава да кажеш, че всичките диоксидни заплахи за атмосферата са хомосексуална конспирация!...
                          Невероватно но факт, от април насам точно таз теза намира все по-широка гласност. Немците дори изкопаха някакви изследвания от преди 30 години разконспириращи горната конспирация. Дип като спрът атома токът за електромобилите ще го правят от въглища

Коментар

Не знам какво е "диоксид". Даже моята слаба грамотност има граници.
                            Не чух и обяснение за изравняването на захранването.
                            Господа, тезата ви е смешна. Ако смятате че ви се подигравам - прави сте. Подигравам се. Имате право да ме предизвикате от своя страна.

Коментар

Стефчо, нас никой не ни пита!

Нещата си вървят сами, т.е. светът се ориентира натам, но не пречи да им се издървим!

По-добре да ни отстранят като живоодраните китайски кучета, защото им настръхвал косъма, отколкото просто като сгазени от кола на шосето!

Добре е че по света има и хора, гледащи напред!

Коментар

Ааа! И аз гледам напред, но не мога да надмина себе си. Виж, това, дето го умея, е немам равен.
                                Това ми беше мисълта, като казвам да не се изхвърляме.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X