Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Равнис на камбоджанците !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Равнис на камбоджанците !

Мухахаааааааа бях забравил зелените долни гащи, превърнали се в щатна униформа
    Благодаря за снимките и искам още!

Последно редактирано от droba; 29-12-11, 22:09.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Винаги в съзнанието остава само веселото, искрено ме развесели с тези пикантни разкази, благодаря от сърце.

Коментар

Айде де?
        Поне напиши кога ще пишеш?
        LZ1PER

Коментар

Бе и аз го чакам,ама.....!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            Бе и аз го чакам,ама.....!
            То се е видяло, че без зор няма да стане, така че..... да го юркаме. Ама като се замисля и ти имаш какво да покажеш и разкажеш, така че може и ти да се заемеш малко с писане
            LZ1PER

Коментар

Този не мога да го настигна на писане! Нема такъв!
              Аз ще мажа отзад!
              088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                Този не мога да го настигна на писане! Нема такъв!
                Аз ще мажа отзад!
                Дай тон поне
                LZ1PER

Коментар

И снимки - и снимки!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                    Дай тон поне
                    Ми....тон! Да пише за жени! Там където беше той,нямаше много от хубавите виетнамки,ама знам ли!

п.п Не случайно намесвам виетнамките в темата за Камбоджа,той ще си каже защо!

Дано жена му(и мойта де) да не чете!
                    088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                      То се е видяло, че без зор няма да стане, така че..... да го юркаме. Ама като се замисля и ти имаш какво да покажеш и разкажеш, така че може и ти да се заемеш малко с писане
                      И аз чакам с интерес разказите на Дроба и снимките на Регулатора.Пък и много други вярвам.
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Дробеееей...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

И,аз чакам с нетърпение да продължи темата!
                          Ама гледам,че сега друго му е на главата:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=136041
                          0осем9осем7шест0осем7едно
                          Миро

Коментар

Да бре, чакам го да сдупчи чичката и идва
                            LZ1PER

Коментар

Още малко за Mавъра.
                              Макар и учудени, че и той има рожден ден склонихме да му бъдем гости на този светъл празник. Не се наложи да вървим дълго понеже празненството беше устроено в собственото ни спално помещение. Рожденикът видимо се беше постарал. Първото нещо което правеше впечатление още като влезеш, без да дава повод за съмнение, че става въпрос именно за рожден ден а не за някакво си обикновено събиране, беше украсата. Разпънати грамадни долни гащи на стената вероятно в ролята на гирлянди и съмнителен надпис под тях според някой означаващ - Честит рожден ден Мавърче!, според други - Мамицата ви фашистка ! а според мен беше автопортрет. Автопортрет за да няма грешки и недоразумения та някой самозванец да прибере подаръците на рожденика. Към краят на празника повечето се убедиха в правотата ми понеже приликата с нещото на стената и физиономията на Мавъра ставаше все по-очевидна. Подаръците не падаха по-долу от украсата. Имаше банални бутилки с бира редом с будещи възхищението на всички ползвани презервативи, скучен чифт чорапи до къде по-интересните празни бутилки от алкохол, лъскави камъчета събрани от плаца, изсъхнала жаба, ръждива рамка от велосипед която Мавъра гордо нахлузи като лавров венец и тупалка за пране на килими, която в последствие изигра съществена роля в историята. Рожденикът беше приготвил 20 стека бира в кутийки и нито грам твърд алкохол, което моментално му спечели куп смъртни врагове, включително в мое лице, това на Природозащитника и Панкера. Последният е герой, който умишлено не споменавах досега, понеже само за него ще са нужни форум и половина за да бъде разказана поне малка част от патилата и юначествата му. Видно е че без него повечето истории няма как да минат та вече ще е редовен участник в камбоджанската епопея. Панкера предложи да го набием веднага за да не му разваляме празника после но Природозащитника ни успокои като приложи малък приятелски суплекс на рожденика и веселбата започна. Теглихме чоп кого да замеряме с празни кутийки бира и след няколко скандала за измами, Мавъра реши да е първи. Всичко си беше ок докато не се включиха повечко хора в хвърлянето и се оказа, че празни кутии вече няма. Всъщност това го разбрахме от писъците на Мавъра. Понеже в обидата си отвърна на стрелбата се наложи да се разделим на няколко фронта с необходимите барикади от походни легла. Спечелихме аз, Панкера и Природозащитника понеже последният ползваше Мавъра като щит, което го правеше доста мобилен и опасен за противника. След няколко убити и ранени решихме, че тая забава започва да се изражда в истинска война понеже няколко пришълеца от съседното спално привлечени от воя и тупурдията си бяха донесли леген с едри камъни. Природозащитникът грабна тупалката за пране и разпръсна като пилци неканените гости. Някой добър човечец донесе каса уиски Меконг и всичко потръгна като на рожден ден. Мавъра си прибра трофейният леген като реши, че тва е подарък от баба му, още като бил 5-6 годишен. Изгуби баса, че може да го напълни с повръщано и за наказание му се наложи да го ползва като бомба в съседното спално. На ония тая работа сякаш не им допадна твърде, щото през липсващите прозорци полетяха обувки, пиратки и буци кал. Грамадното кравешко лайно разпльоцано по стената, накара Природозащитника да скочи на юнашките си крака и да разгони злите духове с вярната си тупалка. Някой си донесе камбоджанка от селото и всички решихме, че тая няма да я бъде щото тук има рожденик и правото да я набори първи си е негово. Засрамен ( твърде неприсъщо чувство за Мавъра) от окуражаващите викове нашият се натика под леглото и га отпочна. За да не се надига леглото подозрително, няколко от назе седнаха отгоре. След ред пъшканици и пропищявания, оная ми ти гювиндия пропълзя като глист и хукна на вън. Мавъра силно разочарован се спусна след нея пълзейки с походното леглото на гърба. Панкера винаги нащрек не устоя на бягащото легло и след няколко тупалки у трупешки хвърляния го укроти. После на Природозащитника се наложи да ползва всичката си великанска сила за да направи от биомеханичката пластика пак легло и Мавър.
                              Последно редактирано от droba; 04-01-12, 17:41.
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Панкера разочарован се запъти към селото за истински алкохол, което в повечето случаи означаваше водка Смирнов. Тая убавина беше съвсем лесна за уреждане по светло и с твърде незнаен изход посред нощята. Българският юнак си е такъв и на края на света и не след дълго милото ни пънкарче се завърна с 2 дамаджани смирнов, половин врата от магазин и силно насинено око. Твърдеше, че изхода от тежката битка с 40 годишната леля до последно бил неясен. Биологичното оръжие дошло му на помощ в последният момент обърнало нещата в негова полза. Изпитите литри бира се втурнали с такава сила, че лелята спряла да прави задни кълба едва като се изгубила в далечината. Понеже както тогава та и до ден днешен съм му най-любим другар в игрите, сподели трудната плячка единствено с мен. След като се събуди следващият ден чисто гол, прегърнал две камбоджанки облечени в камуфлажни слипове по средата на плаца, мъдро реши, че водката не е за него и до ден днешен пие само вино и ракия. Вътре нещата бяха поутихнали и само Мавъра от време на време пропъшкваше в ръцете на Природозащитника, който твърдо бе решил, че рожденика определено има нужда от няколко урока по класическа борба.
                                Твърде уморен за да удържа повече на вниманието ни, Мавъра се запиля нейде - според злите езици към реката. Панкера тръгна за каки, Пехливанина се довлече до леглото си и умря, аз изкъртих всички рамки от прозорци и си запалих огънче за да ме топли....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X