Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся шоп...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся шоп...

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
    Сега имаш задължение с по една голяма боза към Димо и Търтьо,щото ти показаха ,че това джелезо,требе да си стои там където е!

И лебеда-вътре! Аз ти прикаказвам,ама нали си ...............! И Търтьо ти разправя,ама нали си ..............!
    За Търтьо все още не, но за тебе отдавна съм извел една аксиома: "Квот ми каже Крум, правя точно обратното..."!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо
      "Белия зъб" си е бял зъб, нищо от духа на самурая (Дайхацуто) не му пасва......откриваш нова сметка при нов евреин
      Къш, къш! Налазихаме еретици!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Като говорите за Шопа:
        Интересува ме може ли моят аватар(готиното тиранозавърче), което е с реални размери около 5 см височина,
        да се увеличи 10 пъти, т.е. да стане сериозен половинметров тиранозавър, като му се запази контраста и му
        се уплътни цвета, че прозират надписи по кожата му. Крайната цел е от него да стане лепенка.
        Та възможно ли е, кой го може, и какво ще струва?
        Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
        имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala
          Като говорите за Шопа:
          Интересува ме може ли моят аватар(готиното тиранозавърче), което е с реални размери около 5 см височина,
          да се увеличи 10 пъти, т.е. да стане сериозен половинметров тиранозавър, като му се запази контраста и му
          се уплътни цвета, че прозират надписи по кожата му. Крайната цел е от него да стане лепенка.
          Та възможно ли е, кой го може, и какво ще струва?
          Възможно е. Не точно както си го описал, но - Да

Turtey готов ли си вече
          Последно редактирано от Димо; 13-12-11, 17:43.
          ______2
          Е = MZ

Коментар

ОФФ

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
            ......Възможно е. Не точно както си го описал, но - Да .....
            Ето кой ще направи големия файл.
            После ми го пращаш и след някой ден си взимаш лепенките. Имаш право на корекция на размера.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Ей тук е дискусията за бронята: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=134642

А пък за Т-рекса ... работата си опира до рисуване на ново - за лепенка 50 см...

Иначе Hala, новия аватар (без надписи) е готов. Мога и да го сложа "служебно", но не бих
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
                Що не измислите едно заглавие "Избор на броня ..." да речем и да ви метна мненията в раздела ...
                Щото тук в коша файда няма. Утре, като я затърсите ...

Възможно е. Не точно както си го описал, но - Да

Turtey готов ли си вече
                Не съм - евентуалния вариант да стане лесно е да се векторизира тва чудо и после да се уголемява, ама не знам къде ще му излезе края.
                Принципно си е ново рисуване за съжаление
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Момчета, не исках да ви вкарвам във филм. Аз нали съм железар,мислех си че е по-проста работа.
                  Знам, че като го увеличаваш заприличва на гоблен, но все пак мислех, че може да стане.
                  Мен белия фон не ме интересува, защото тиранозавърът ще се изрязва по контура. Ако трябва да се рисува отново
                  ще се различава ли от оригинала? И колко струва такова нещо, включително и превръщането му в лепенка?
                  Може да ми се смеете, но искам да го лепя отзад на калъфа на резервната гума на джипа, та трябва и да е що-годе водоустойчив.
                  Та въпроси бол, а няма къде да попитам освен тук.
                  Извинявайте, че оспамих темата на човека.
                  Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                  имат право да гласуват на избори.

Коментар

Абе нищо не струва, просто време свободно да има.
                    ТИ тая картинка в по-голям размер имаш ли я?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тази картинка е ето от тук: http://www.shutterstock.com/pic-3985...-dinosaur.html

Най-лесния и бърз начин е дасе купи.

Доколкото разгледах за 49$ можеш да си вземеш нея и още 4.
                      Ще имаш векторни файлове, от които може спокойно да се печатат големи лепенки.

На тази най-големия наличен размер е 414 х 470, което е около 3,5 х 4 см, което пък може да се почисти и вдигне малко (да речем двойно) без да дразни.

Последното криво-ляво съм го свършил
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

Или купуване, въпреки че си е цифра или рисуване. Макар да бях сигурен в не добрия резултат, реших все пак да я трейсна в илюстратора, заради малкото цветове. Ами не ми харесва, става куцо.
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Аре па вие бе, по-добре на мен да ми ги даде тия петдесеттях доларес

Сакам две минути още

ПП Я, то и по-бързо стана

Имам го векторно де, така че пия ром, бира, уЙски и фъстъци

Коментар

Ееее добра работа. Метър на метър
                            Браво!
                            Малко с баданарката, ма си става.
                            Аз го докарах до 20х20см.
                            ______2
                            Е = MZ

Коментар

Е аз и перфектно да го направя при печата ще го оплескат

Коментар

"На мен и този си ми харесва"
                                ______2
                                Е = MZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X