Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся шоп...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся шоп...

Е, чакаме ОТКК-то, демек Халата дали ше го ареша
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Хала, обади се на Вальо(друкман).
      Ще ти го разпечата върху тези пластмасонайлони, за плакати, или каквото там се казва.
      За по-предния събор ни разпечата транспарантче за бар Наздраве, материала и цвета са много добри.
      Това си го заший на калъфа на резервната гума. Ще се получи много по-добре от залепен стикер.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Винил, Кольо, винил
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нямам думи, стахотен е звярът! Писах току-що на Димо да го сложи вместо сегашния ми аватар.
          Търтей, каквото пиеш, такова - проблем няма. Сега - как става 50 см висок и как и кой го прави винилов.
          Кольо, на другите "Мицубишита" на гърба на гумата има нещо като изкуствена кожа с разни рубинчета, рекламни надписи, а при мен няма нищо,
          което е по-добре. Има само черен кръгъл пластмасов капак, вместо кожата. Доста здрав, между другото.
          Като е винилов, лепи ли се или какво? Сигурно ще е устойчив на вода и слънце.
          А и ще ме познавате по улиците, ако се срещнем.
          Разбирам, че картинката си има автор, но не е ли по-добре да почерпя или платя на този, който
          може да го направи голям и използваем за друго, освен за аватар? Абе, не съм наясно с тия работи...
          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Винила според зависи от една до две-три години ще изкара.
            Принципно всяка рекламна агенция може да ти го отпечата на винил.
            Лепи се с примерно с херметекс

Като тръгнеш да го печаташ ми кажи точния размер (диаметъра на капака примерно) да го подготвя за печат файла.

Коментар

Още утре сутринта ще го измеря и ще ти кажа. Но ми се върти в ума, че трябва да е висок 50 см, защото капакът е около 60 - 70.
              Но утре ще кажа точно.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                ........Принципно всяка рекламна агенция може да ти го отпечата на винил...........
                Мани тия глупости. Обикновенно се получава отвързан динозавър. На третия месец побегне.

Има едни леки пенести пластмаси. Може да се залепи на такава, изрязана в кръг. Ако калъфа е като ония тенекиените които хващат само грайфера на гумата това се слага вътре. Изглежда добре.
                Ако се прави на винил, трябва или да се лепи, или да се шие. Лепенките стоят добре и живеят дълго само залепени на твърда повърхност.
                Вие си намислете как да бъде, напишете по края рекламните текстове и дайте филе-то. Не занимавайте рекламните агенции.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Нали ти казах, че Вальо е твоят човек.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Мани тия глупости. Обикновенно се получава отвързан динозавър. На третия месец побегне.

Има едни леки пенести пластмаси. Може да се залепи на такава, изрязана в кръг. Ако калъфа е като ония тенекиените които хващат само грайфера на гумата това се слага вътре. Изглежда добре.
                    Ако се прави на винил, трябва или да се лепи, или да се шие. Лепенките стоят добре и живеят дълго само залепени на твърда повърхност.
                    Вие си намислете как да бъде, напишете по края рекламните текстове и дайте филе-то. Не занимавайте рекламните агенции.
                    А може да се напечата и директно върху плоскост.
                    Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

Вальо, ако сваля тая пластмаса и я дам на който ще го прави, няма ли да му е по-лесно?
                      Иначе динозавърът трябва наистина да е 50 см висок.
                      Капакът на гумата е черен, мисля че добре ще изглежда. Знам ли...

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                        Вальо, ако сваля тая пластмаса и я дам на който ще го прави, няма ли да му е по-лесно?
                        Иначе динозавърът трябва наистина да е 50 см висок.
                        Капакът на гумата е черен, мисля че добре ще изглежда. Знам ли...
                        За височината - премери ли диаметъра на капака щото това е по-важно всъщност за височината

Коментар

Петьо, не съм го мерил, но е около 70 см. Само че в края имитира контура на гумата. В смисъл, не е съвсем плосък, нали разбираш.
                          Абе за гума 15 цола, имаш представа. Ако трябва, ще го измеря съвсем точно. Аз затова искам звярът да е около 50, за да не стига до наклоните.

Коментар

Петьо, не съм го мерил, но е около 70 см. Само че в края имитира контура на гумата. В смисъл, не е съвсем плосък, нали разбираш.
                            Абе за гума 15 цола, имаш представа. Ако трябва, ще го измеря съвсем точно. Аз затова искам звярът да е около 50, за да не стига до наклоните.
                            Ясно де, аз затова искам да го измериш за да го сложа така че да се вижда и да не се гъне и прочее.
                            Ако можеш измери външния диаметър и вътрешния (без това дето не е плоско), дай ми размерите и ще ти го напасна и ще ти пратя файл за печат

Коментар

...... Аз затова искам звярът да е около 50, за да не стига до наклоните.
                              Важно е капака да е гладък за да държи лепенка. Наклоните не са проблем. Прави се до края и дори може да го подгънеш. Най-качествено става на лепенка.

...тая гума 15" ?????? има разни 145/45/15, ... или 37/12.5/15
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Айде и аз да дам един акъл, че виждам Хала-та сериозно е решил да брандира джипа! Най-добре и дълговечно ще стане ако се направи едно "сито" за ситопечат и картинката се "боядиса" директно върху капака на резервната гума. Избор от бои - огромен (такива устойчиви на UV лъчение и на всякакви други метеорологични влияния)... Може да стане дори релефен динозавъра, ако искаш, но в този вариант няма да се размине само с почерпка! Изработката на "сито-то" си е пипкава и майсторска работа и надали ще се намери майстор да го направи без да има кеш на среща си!

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X