Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шъ ни размине ли таа година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шъ ни размине ли таа година

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
    Изобщо не ти дават да слизаш от колата!
    Дали могат ма удържа вътре..?!! А ако успеят - газ в гората, в най-гадната кал и като понатрупам една педя по тавана - обратно на мивката да видят кък съ пичелят кинтити...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
      Аз съм за - да ни изплющи, та да ни затрупа чак! Няма нищо по-хубаво от това, по улиците да виждаш само джипове и пешеходци...
      К`вот дал Господ!!!

И дори няма да се протегна, да ги гледам ...

една ей такава гледка сгрява душата повече - просто каминка, мръвчица, баничка...

Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        К`вот дал Господ!!!

И дори няма да се протегна, да ги гледам ...

една ей такава гледка сгрява душата повече - просто каминка, мръвчица, баничка...
        Е те сега ми се прииска да заплющи един ми ти снег!!

Няма да се плашите,февруари ще го ядем със снега!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ибаго, не ща чак февруари, иначе за кво зазимих алфата ако няма сняг?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            Е те сега ми се прииска да заплющи един ми ти снег!!
            Ааа, Круме, по всяко време - добре дошъл - Светланка ги разбира тия вкусотийки, и ги прави майсторски - заповядай !

Петьо, и за тебе важи това, да знаиш!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Две лебедки слагам ...
              Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
              И къде е тъз автомивка..
              Частна, за паркетници и меки кардани, кУрави жипки там ни обслугват
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Ааа, Круме, по всяко време - добре дошъл - Светланка ги разбира тия вкусотийки, и ги прави майсторски - заповядай !

Петьо, и за тебе важи това, да знаиш!
                Чакай ни февруари месец! Ша додем с Алфата на Търтьо!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ако видя утре сутрин Родопите бели, пиша го дъждовен, паля джипката и ще ида да се овъргалям малко.
                  Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                  0879076007 Жельо

Коментар

Чакай, че се отметнАхме от темта, Ако и да съм вечерАл, огладнЕъ. При тез картинки на Вен. Петьо, нема да ни изненада нас снегот, оти смее подготвИли, ама оних - ке, Ако още вчера мОмъко по битивито на талавизията да ги предупреди, снегОт ке го биде у среда.

ПП Утиъм да ровча у ладилникот.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аааааа Вени, ама си и ти гад ...
                      Имам синджири, лопата и въже в багажника, парното бачка, обаче у дома камината ми не е готова още, а и виното му трябва още време да втаса както трябва

Редовия драйвер ... ще го прави, като всяка друга зима. Ще мрънка, че не било почистено, ще дрифти по кръстовищата, ще лети от завоите и ще го дават по телевизията как е закъсал на хижа Х, щото снега го изненадал.

П.П. И предвид казаното за редовия драйвер - що очаквате друга реакция от управляващите? Статията, ако не беше толкова вярна, щеше да е весела...
                      Последно редактирано от tef4o; 07-12-11, 08:34.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Аз га взимах книжка в магазина имаше гуми за москвич и гуми за волга. Летни и зимни само на кино бехме виждали. И не се чистеше, а на улицата в квартала играехме хокей на леда.

Та моем да карам и на непочистено кола със задно без гуми. Обаче сега сме 21 век и некси не е нормално да не мога да си извадя колата от квартала цяла зима ако искам да е цяла.
                        +10!
                        А джиповете бяха два вида: ГАЗ-69 "текезесарски" и ГАЗ-69 "командирски". Ма те бяха само държавни.
                        Разглезихме се нещо, джипове, гуми всякакви, двойни бързи, двойни бавни, раздатки, блокажи, лебедки, вериги.. .
                        Като "олисееха" гумите един гявол им нарязваше грайфер с флекса ли, с фреза ли - забравил съм вече, карахме на магия.
                        Най-обичам за карам на пресно навалял неразринат сняг 10-15 см. и то нощем
                        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                          +10!
                          А джиповете бяха два вида: ГАЗ-69 "текезесарски" и ГАЗ-69 "командирски". Ма те бяха само държавни.
                          Разглезихме се нещо, джипове, гуми всякакви, двойни бързи, двойни бавни, раздатки, блокажи, лебедки, вериги.. .
                          Като "олисееха" гумите един гявол им нарязваше грайфер с флекса ли, с фреза ли - забравил съм вече, карахме на магия.
                          Най-обичам за карам на пресно навалял неразринат сняг 10-15 см. и то нощем
                          Чичо ... как да ти кажа ... веднъж ми се е случвало да ме свари ама много неподготвен снега. Просто бяхме на юг, където няма и помен от сняг, дръпнахме 800км на север, сняг имаше, но пътищата бяха разчистени, нищо интересно. Вериги продаваха хората, ама аз нали си имам, нищо, че си стояха тихо и кротко в Одеса.
                          На връщане като ни лепна ... кеф, кеф, ама кеф първите 20 километра. Следващите 20 вече не е чак такъв кеф. На следващите 200 вече ти се реве и ти иде да си дръннеш тъпата кратуна в някое крайпътно дърво, ама и такова няма. Навън тъмно, трафик - нула, най-близкото населено място дявол знае къде е, навсякъде наоколо - бяло и равно, може да луднеш само от гледката. А снежеца си трупа ли трупа...

Спаси ни най-вече факта, че валеше ситно и сухо, а пътя прав, широк и равен. Което не е същото като гладък, просто няма завои и баири. И като закрепиш на 100 (не, не е бъзик), колата си върви. С все летните гуми и едничкото задно предаване, без никакви екстри.
                          До някое време се молех да не излетим от пътя, просто защото беше дявол на магаре да се различи до къде е пътя и къде започва поляната. После ми омръзна и се освестих чак когато нагазихме в по-топлите райони и асфалта отново се видя. Последните 150 - 200 километра направо ми се губят от спомените.

Та кеф, кеф, ама .. всичко с мярка
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Абе, търтея къде се сложи при дъртите, че му и запригласяхте? Търтей, коя година си взел СУМПС?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Абе, търтея къде се сложи при дъртите, че му и запригласяхте? Търтей, коя година си взел СУМПС?
                              Е все още имаше само два вида гуми. Не че съм турбо дрът.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                                ....Та кеф, кеф, ама .. всичко с мярка
                                Естествено!!!
                                Нали разликата между лекарството и отровата е в дозата, демек мярката.
                                Не знам как ще погледне Мода, но ако се отворим на спомени има какво интересно да се разкаже.
                                сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                                dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X