Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шъ ни размине ли таа година
Свий
X
-
От: Шъ ни размине ли таа година
Като гледам (чета), това пренебрегване на Снега не е на добре. Всяка година не го приемат на сериозно и той им набира. Няма да се размине.Как може такова отношение на управниците?
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Аз съм се подготвИл и ми дреме.
Алфата е зазимена, лебедката работи, ама виж редовия драйвер кво ше прави като валне снежеца?
Изобщо интересното е как всяка година ни изненадва, като СНН винаги познават кога ще вали в България (от което следва, че и нашите метеоролоци да не са в час, властимащите знаят кога ше вали)И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
[QUOTE=turtey;1695419]Алфата е зазимена, лебедката работи, ама виж редовия драйвер кво ше прави като валне снежеца?
QUOTE]
Ами кво да прави. Ше си метне една лопата и веригите в багажника. Може и два спални чувала. Ще напълни резервоара, може и резервна туба. И да мисли кога и на къде тръгва, че срещу природата не се рита. Не само нас ни изненадва зимата. Преди десетина години ме заваля във Виена и в резултат си седяхме 2 дни в карайпътен мотел, докато разчистят. Просто снега беше много, дори и за тях.
Коментар
-
Аз га взимах книжка в магазина имаше гуми за москвич и гуми за волга. Летни и зимни само на кино бехме виждали. И не се чистеше, а на улицата в квартала играехме хокей на леда.
Та моем да карам и на непочистено кола със задно без гуми. Обаче сега сме 21 век и некси не е нормално да не мога да си извадя колата от квартала цяла зима ако искам да е цяла.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Най се кефя на дрифтещи сувове нагоре към телевзионнатаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАз съм се подготвИл и ми дреме.
Алфата е зазимена, лебедката работи, ама виж редовия драйвер кво ше прави като валне снежеца?
Изобщо интересното е как всяка година ни изненадва, като СНН винаги познават кога ще вали в България (от което следва, че и нашите метеоролоци да не са в час, властимащите знаят кога ше вали)Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДве лебедки слагам
[ATTACH=CONFIG]391335[/ATTACH]не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДве лебедки слагам
[ATTACH=CONFIG]391335[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеИ къде е тъз автомивка..?!! Сигур само с презерватив ти дават да си вкараш вътре..... колата?!!!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар