Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще стане ако си махна амортисьорите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ще стане ако си махна амортисьорите?

Днес докато се чудих какво мога да направя по Самурая да му омекне возията ми дойде на акъл да му махна амортисьорите.Според вас какаъв ще е ефекта плюсове/минуси?

От: Какво ще стане ако си махна амортисьорите?

Това сериозно ли е ? Нали знаеш за какво служат амортисьорите ? Ще подскача джипчето и най-вероятно ще изхвръкне от пътя след първата по-голяма неравност.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

При махнати амортисьори самураите имат странния навик да излитат в облаците.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ще стане страшно или смешно. Зависи вътре или вън от Самурая се намираш.
        Нагледно казано, ще се движи като "пинг-понг".
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Ще има ефекта на увеселителен парк

Коментар

Ми пробвай и сподели после.

п.с. Може би шокабсорберс, ще е по-разбираемо?

Коментар

Таргата го каза в една друга тема. Земя небе земя небе...

Иначе ако караш внимателно нищо няма да стане. Ресорите имат ефект да гасят вибрациите. чрез триене на листите един в друг, неслучайно ми е любимото окачване за извращения.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Най добре пробвай сам за себеси и сподели с нас какъв е ефекта .
                Един приятел си кара вече 4 години уазката без амортисиори и аз съм я карал кво да ти кажа върви си и стои на пътя точно като такава с амортисиори .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                  Най добре пробваи сам за себеси и сподели с нас какъв е ефекта .
                  Един приятел си кара вече 4 години уазката без амортисиори и аз съм я карал кво да ти кажа върви си и стои на пътя точно като такава с амортисиори .
                  А, чак пък? Е вярно, че сигурно уазката не вдига повече от 60, ама не го подлъгвай. По-добре да си купи кросови ботуши и да подлага крак на завоите, малко ще е трудно с десния. Най - елементарното е, че няма кола без амортисьори, независимо от окачването. Без тях си е опасно и дискомфортно на завоите.
                  Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

На мен ми се наложи да го карам Самурая без амове, но за... 10км разстояние. Не е много Гот чувството. Със сигурност няма да има положителен ефект.
                    Какви са ти амортисьорите? По-добре се държи с маслени, едностранно действащи.
                    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                    Mercedes w212 E350 4matic
                    Ducati Monster 600
                    O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                      едностранно действащи.
                      За това от къде да се ограмотим, че на дзверо от аватара бяха двупосочно действащи и ги смятаха за предимство?

Коментар

Махни му ресорите и остани само по амове........ Ти сериозно ли?
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Аз пък си мисля ,че ако завари мостовете за шасито(като махне ресори и амове)возията почти не ще се промени.Ще се регулира федерацията от налягането на гумите.
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

наи добре го направи на прожини но разправията излиза доста мангизи

Коментар

Много теми за самурайски ресори напоследък....

Ако си бил с грешни амортисьори (примерно газови с високо налягане) може да се подобри работата при свиването на ресьора, но после ще има неконтролирано разгъване. Ако искаш да подобриш возията сложи правилни амове, но ако са ти уморени или надървени ресьорите няма да помогнат.
                              Отзад можеш да сложиш от ресорно Чероки - евтини са и здрави.
                              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                              Drag Grand Canyon Daily
                              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                              LZ1JYM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X