Днес докато се чудих какво мога да направя по Самурая да му омекне возията ми дойде на акъл да му махна амортисьорите.Според вас какаъв ще е ефекта плюсове/минуси?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще стане ако си махна амортисьорите?
Свий
X
-
От: Какво ще стане ако си махна амортисьорите?
При махнати амортисьори самураите имат странния навик да излитат в облаците.
Коментар
-
Ще стане страшно или смешно. Зависи вътре или вън от Самурая се намираш.
Нагледно казано, ще се движи като "пинг-понг".Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Таргата го каза в една друга тема. Земя небе земя небе...
Иначе ако караш внимателно нищо няма да стане. Ресорите имат ефект да гасят вибрациите. чрез триене на листите един в друг, неслучайно ми е любимото окачване за извращения."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Най добре пробвай сам за себеси и сподели с нас какъв е ефекта .
Един приятел си кара вече 4 години уазката без амортисиори и аз съм я карал кво да ти кажа върви си и стои на пътя точно като такава с амортисиори .
Коментар
-
Първоначално публикуван от павле Преглед на мнениеНай добре пробваи сам за себеси и сподели с нас какъв е ефекта .
Един приятел си кара вече 4 години уазката без амортисиори и аз съм я карал кво да ти кажа върви си и стои на пътя точно като такава с амортисиори .Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
На мен ми се наложи да го карам Самурая без амове, но за... 10км разстояние. Не е много Гот чувството. Със сигурност няма да има положителен ефект.
Какви са ти амортисьорите? По-добре се държи с маслени, едностранно действащи.Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
-
Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнениеедностранно действащи.
Коментар
-
Аз пък си мисля ,че ако завари мостовете за шасито(като махне ресори и амове)возията почти не ще се промени.Ще се регулира федерацията от налягането на гумите.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Много теми за самурайски ресори напоследък....
Ако си бил с грешни амортисьори (примерно газови с високо налягане) може да се подобри работата при свиването на ресьора, но после ще има неконтролирано разгъване. Ако искаш да подобриш возията сложи правилни амове, но ако са ти уморени или надървени ресьорите няма да помогнат.
Отзад можеш да сложиш от ресорно Чероки - евтини са и здрави.Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар