Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХЕЛП ЗА БЕТОН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ХЕЛП ЗА БЕТОН

Хидробетон пита ли ги?
    Имат база на Илиенци.
    Едни мои клиенти строят къща в с. Пауново - Вакарелско. Когато ходих да им трасирам фундаментите се разговорихме с чорбаджията на тема доставка на бетон. Хидро-то му бяха дали цена без оскъпяване за отдалеченост, която беше осезаемо по-добра от местния възел.
    Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      Точно тия глупаци са от БатПел но от другаде там няма къде да взема бетон а да ми го докарат от София излиза едни други пари...........
      Участъка е 50 метра като от едната страна е скат по който тече вода и трябва да се отводнителна канафка и да се сложат отводнителни тръби през пътя към дерето от другата страна.С Изкопаването на канафката , изравняването на пътя ,монтажа на отводнителни тръби,бетните колчета от към дерето,няколко тона "насипняк" за калдаръм,желязо,бетон,работа ......... излиза приблизително 2500лв.
      Е добре де , защо да са глупаци?Точно техния бетон с добавката във възела не създава проблеми.Ползвал съм ги и при по-ниски температури, миналите зими не сме спирали.
      п.п.Тази тема мисля ,че не е за спама.Достатъчно сериозна е.

Коментар

А под калдаръм да разбирам ли, че основата е от обли камъни? И как са уплътнени? Защото ако са обли камъни, основата си е "жива".

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
          Хидробетон пита ли ги?
          Имат база на Илиенци.
          Едни мои клиенти строят къща в с. Пауново - Вакарелско. Когато ходих да им трасирам фундаментите се разговорихме с чорбаджията на тема доставка на бетон. Хидро-то му бяха дали цена без оскъпяване за отдалеченост, която беше осезаемо по-добра от местния възел.
          Имат добра оферта но над определени кубици а аз в техни очи изливам малко и има цена за транспорт .
          Пробвах и тоя възел покрай Чепинци но са го затворили и казаха че за количества под 20кубика няма да отварят .

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
          Е добре де , защо да са глупаци?Точно техния бетон с добавката във възела не създава проблеми.Ползвал съм ги и при по-ниски температури, миналите зими не сме спирали.
          п.п.Тази тема мисля ,че не е за спама.Достатъчно сериозна е.
          Разпитах доста познати който са ги ползвали тези и никой не е доволен от качеството на бетона.Даже някакви слухове ми пуснаха че взимали пясъка от р.Искър..........
          Тази година към на Turtey вилата са слагали от техния бетон и качеството му било добре но нещо са ги метнали с кубиците .
          Имах един такъв по сериозен разговор с тия глупаци и им обясних че грешки не трябва да стават те обещаха и затова по предпазливо го дават с изливането на бетона на минусови температури .

Принципно на мен бетон там не ми трябва но с дерето под пътя имаме богата история .
          Проблема е че пътя е стъмен , когато завали хлъзгав и с наклон към дерето .2005-та година се хвърлих там с тогавашната ми Нива но това беше щот реши да и изключи раздатката .
          Миналата зима заради това че няма отводнителната канафка и под снега на пътя се беше образувал доста лед и се хвърлих с Витарата и подпрях на едно дърво .Тая година с цялото семейство с леката кола се подхлъзнах и застанах на кандат от обръщане та идваха колеги от форума да ме вадят.Майка ми от тогава неможе да спи спокойно когато и кажа че отивам да вилата и се налага да се направи инвестиция а и след време мисля да ставам селянче и да се местя там да живея

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
          А под калдаръм да разбирам ли, че основата е от обли камъни? И как са уплътнени? Защото ако са обли камъни, основата си е "жива".
          Не е от обли камъни а от "трошляк"-натрошени скални камъни .Тоя трошляк ми го кара там един за 80 лв на камион 10 тона .
          Лудак

Коментар

Днес и утре ще се лееее бетон на поразия , снимки като се върна
            Лудак

Коментар

Давай снимки че ми е интересно.
              И до мен на Луково пътя е зле, вероятно не толкова коварно колкото при теб, не е проблем за Ферозата. Все пак някой ден ми се ще да го рехабилитирам.
              Георги Тонев

Коментар

Пътната отсечка вече е готова ,направих и някоя друга снимка ама като си намеря кабела на фотото ще ги кача
                Лудак

Коментар

А честито.
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

ама като си намеря кабела на фотото ще ги кача
                    И тоз кат мене
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Съжалявам ,че са малко снимките но и аз имах работа по време на леенето
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0037.jpg
Прегледи:1
Размер:225.2 КБ
ID:5326994Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0038.jpg
Размер:170.9 КБ
ID:5326995Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0039.jpg
Размер:263.1 КБ
ID:5326996Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0033.jpg
Размер:234.8 КБ
ID:5326992Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0040.jpg
Размер:131.5 КБ
ID:5326997Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0042.jpg
Размер:281.4 КБ
ID:5326998Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0034.jpg
Размер:237.9 КБ
ID:5326993Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0044.jpg
Размер:216.0 КБ
ID:5326999Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0045.jpg
Размер:204.4 КБ
ID:5327000Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0047.jpg
Размер:273.3 КБ
ID:5327002Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0046.jpg
Размер:156.0 КБ
ID:5327001
                      Лудак

Коментар

То е станало магистрала бе Люси

Ако го беше оставил само чакълирано нямаше ли да деяни.Мисълта ми е за парите за бетона.Ако можеше да се спестят.
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Фуги оставихте ли?

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                            Фуги оставихте ли?
                            Сетих се ,че нещо забравям при направата ама накрая .Заради топлото време и добавката да не измръзне сам си направи фуги на 2 места .Ще разберем по натам колко е голяма тая грешка !
                            Лудак

Коментар

Може и сега да се изрежат - примерно през 3-3.5м и на дълбочина 1/3 от дебелината на плочата. Задължително да се запълнят с битумна паста или друг подобен материал.

Коментар

Сетих се ,че нещо забравям при направата ама накрая .Заради топлото време и добавката да не измръзне сам си направи фуги на 2 места .Ще разберем по натам колко е голяма тая грешка !
                                Ами ако не му направите вие той сам ще си направи.Път се залива на карета като в края на всяко каре се залага стериопор но, и сега не е късно.Направете го както е казал колегата по горе.
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X