Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Що така?
Свий
X
-
От: Що така?
И аз пробвах , ама не стана ...иде за ощеПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеСрещу багери се пръска с ракия. Проверено - моментално работи.
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Това Стояне е скъп споменПървоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеКъде го изкопа бре? Некои лица ми изглеждат познати.
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Така се армират кофите на багерите и фадромите като се поизносят . Още имам десетина кутии по 1 килограм електроди за свръх твърдо наваряване на Бьолер . Навареното е с твърдост 63 HRC .Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТия са направили малка енергийна криза някъде с тока за електрожена.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Най добре е да се почне докато кофата е нова . Така и се удължава доста живота . На времето бяхме усвоили производството на кофи и зъби за доста модели багери в БЕТА . Който качеше такава кофа забравяше за проблемите . Миналата зима закърпих с едно парче червенобрежка 12 мм ламарина кофата на багера на един приятел всичко друго се скапа около кръпката.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ новите кофи ги наваряват като превенция от износване.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар