Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що така?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Що така?

Е, аз не съм.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

айде-айде, ти показа някакъв дето се катереше по някаква кула само на хидравлика.

а ако ще си мерим хидравликата, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        И двамата са с вериги за мъгла.
        Да,ама единия от тях си има мнооого дълъг жокер!
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Малко забавление по време на работа с крана:

Коментар

Уникален прототип на багер, много образно е пресъздадена хидравлика, браво на момчето!

Коментар

Аз бих му уредил стипендия.

Коментар

Според мен трябва да се обърне специално внимание на това момче- наистина, много добре пресъздадено, голяма дарба..
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Високотехнологично решение:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bager.jpg
Прегледи:1
Размер:58.0 КБ
ID:5625259

Коментар

Който няма пари за един багер с голяма стрела, да рути отдолу - импровизира..

Име:що така.jpg
Размер:96.1 КБ
ID:5625601

... два малки отгоре.

Коментар

Нещо на шопинг ми мяза това тото!
                      Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Снимката е на Reuters и я има в пресата от преди доста време.

цък

Новината е следната:
                        Багери започнаха да разрушават жилищна сграда в Taizhou, източен Китай, по-малко от две години, след като е завършена. Установено е, че сградата има накланяне поради слаби основи

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                          Нещо на шопинг ми мяза това тото!
                          Нямам снимка, щото по него време телефоните бяха само с шнур, но с очите си съм виждал обратната картинка: строяща се сграда, по спомен 5 етажна, дюлгерите обаче нямат кинти за кран и използуват нещо като багер, само че вместо кофа, накрая има кука. Е да, ама не - стрелата започва от ниско и няма как да стигна, за целта се прави следното:
                          Плочата на първия етаж е отлята на 90%, като липсващите 10, представляват полуовал, през който да мине стрелата на багера. На втория - около 80% и така нататък в прогресия. Последната, тавана на петия етаж е практически наполовина. За да може с багера да се вдигне каквото трябва за покрива.
                          СЛЕД което плочите се дозаливат отгоре надолу. Естествено, арматурата в празнините се добавя после, при това без никаква видима връзка с останалата част на плочата.
                          И ако си мислиш, че си правя майтап - нищо подобно. В течение на 2 месеца всеки божи ден минавах от там и гледах какво се случва. Не ми се мисли какво ще стане при първия намек за земетресение...

П.П. Това в Кишинев, не помня вече името на улицата, но по главния път от ЖП гарата към квартал Ботаника, някъде в средата на отсечката. Годината е била примерно 96та или 97ма.

П.П.П. На същия строеж имах възможността да наблюдавам и още една велика идиотщина, която няма връзка с багери, обаче: на третия етаж по някаква причина сложен един лист ламарина, нещо около 3х1 метра (може би и малко по-дълга) с дебелина (на око) 10мм. Въпросния лист стърчи с около 60-70 санта извън сградата. Един следобед се прибирам и гледам как някакъв катил реже с оксижена стърчащото парче. Спрях и се загледах. Защо ли? Ами защото катила беше клекнал върху ИЗЛИШНОТО парче. Чаках по-малко от минута, преди листа да поддаде и пияния кретен да се изсули с все оксижена от третия етаж. Не видах дали се преби, щото около обекта имаше метър и половина ограда тенекиена ограда, но не вярвам в главата му да е имало нещо, което да се повреди от удара...
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Това изобщо не е прецедент, едно бързо търсене в гугъл на "excavator demolish building" показва, че колкото ги събарят отдолу, толкова и отгоре.

Име:Excavator_12Storey2.jpg
Размер:74.0 КБ
ID:5625622

Име:Excavator_12Storey3.jpg
Размер:64.3 КБ
ID:5625623

Име:Excavator_12Storey4.jpg
Размер:40.3 КБ
ID:5625624

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                              Снимката е на Reuters и я има в пресата от преди доста време.

цък

Новината е следната:

Не за друго ами ми се виждат тежички за качване,освен да са качвани на части!
                              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                                Не за друго ами ми се виждат тежички за качване,освен да са качвани на части!
                                Качват ги с кран. Струва едни часове на машината и после само заплатата на безплатния китаец. Е сигурно и нафта от време на време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X