Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цензура!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Цензура!

Може би няма да е лошо и той да присъства и да изчистим някои разногласия. Елементарна физика!

Коментар

Първоначално публикуван от lucene Преглед на мнение
      Може би няма да е лошо и той да присъства и да изчистим някои разногласия. Елементарна физика!
      Уважаеми Люцен,

Аз спрях да пиша в темата за шистовия газ, защото с Вашите нападки срещу специалистите по сондиране, обезмисляте и олекотявате моята позиция.

Аз не се изказвам без да имам конкретни факти, а вие дори не си направихте труда да потърсите обстойно информация, както направих аз, към момента все още нямам отговор на въпросите които ме вълнуват, но продължавам да ги търся.

В подобни дискусии емоциите са неуместни, възможно е вие да сте млад и това да е грях на възрастта, който отшумява с времето.

Аз продължавам да смятам, че нашия форум е форум с високо техническо ниво на знания на участниците и затова го посещавам, но нямам желание да се превръща в среда на нападки.

Призовавам ви да не се подавате на емоции, ако имате въпроси относно темата оформете ги и ми ги изпратете, ще ги препратя до съответните засегнати лица за да им бъде отговорено.

С уважение,

С.Шопов

Коментар

Специално на Вас дължа благодарност, както и лично извинение.
        Предполагах, че мога да Ви злепоставя пред Фред. Но все пак това е форум и предполага и двете страни да получат трибуна.
        По въпроса за институциите - чест Ви прави, че отделяте време, нерви и т.н. Аз обаче съм скептичен. Щом тук нямам дискусия с човек от научните среди - шансът да я получа от някоя инстанция клони към нула. Несъгласията ми ги има в темата, но засега смятам да спра дотук. Дори в тази тема също мисля да не досаждам много-много на всички.
        Ще призная, че ако ми бяхте изпратили ЛС - веднага щях да спра с темата и производни. Просто съм Ви признателен.

Коментар

Предполагах, че мога да Ви злепоставя пред Фред. .
          ???? Това пък какво е??

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            ???? Това пък какво е??
            И ти се учудваш? Аз вече не.
            Последно редактирано от NovemberCharlie; 05-11-11, 22:18.
            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Имам някаква непримиримост към налагане на авторитети от типа на Фред. Лично мен ме изумява, че едно 90-95 % от хората го подкрепят.
              Наистина, има какво да се научи от тук. Просто излизат неочаквани за мен реакции. Надявах се поне до културна дискусия да стигнем, че въпросите са сериозни. Щом вие му вярвате - какво остава за останалите?
              Дразни ме промиването, което се получава. Почти няма някой да се усъмни в правотата му.
              Прочел съм цялата тема за шистовия газ. Това което знаех преди това за него, беше научено от вестници и напоено със страх. Преди да се появи Фред, бях на мнението на Стефан Шопов, но с факти и обяснения на човешки език, се убедих, че не е нито страшно нито апокалиптично за природата ни този газ. Нямам повод да смятам, че говори небивалици, още повече, че се представи. Не мисля че някой е налагал нечии авторитет. Специално той се печели във форумите с писане.
              Форумът е интересен и има какво да се прочете в него, няма нужда да го напускаш, просто не бъди агресивен в мненията си. Пишеш и толкоз.
              Спомням си преди повече от половин година когато гръмна Фукушима. Заговори се и за нашият АЕЦ дали е сигурен. Човек който работи там се включи в дискусията и сподели неща, които няма да ги прочетеш във вестниците и списанията...поне не българските. Тук се получи същото.

Коментар

Фред си замълча на мой неудобен въпрос. На друг не постигнахме съгласие. Написал съм ги в началото на тази тема.
                Фред е безспорен специалист в областта, която се практикува досега в България.
                Това, което коментираме е различно!

Коментар

... Няма да продължавам с конкретния казус и тук! ...
                  Обещанията е хубаво да се спазват!
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X