Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цензура!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цензура!

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=131140&p=1666582#post1666582
    Ами би трябвало да имам право на реплика, преди да ме баннете.
    Лъжец нарекох Фред, заради изпаренията на серен триоксид при високото налягане в сондажа. Също и манипулацията за разсейването в подземните потоци. Не пожела да комуникира с мен, поканих го!
    Вероятно е трябвало да обърна и другата буза на разните обиди от други участници. Непредизвикани с нищо. Смятам, че всеки трябва да си носи последствията, не да разчита на защита от администрацията.
    Ако такива са правилата - за мен не си заслужава да бъда тук.
    Решавайте! Не ви се меся в модерацията!
    Горната тема я смятам за приключена с нееднозначен отговор. Удовлетворен съм! Няма да продължавам с конкретния казус и тук!
    п.с. Всъщност готов съм и да се извиня на Фред, но след нормална дискусия. Ако не съм прав. За мен истината е по-важна.
    Последно редактирано от ikirov; 05-11-11, 17:40.

От: Цензура!

В частен форум цензурата е задължителна. Особено, като е на ниво.
    Какъвто е случая.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...98#post1662098
      В пост №814 е написан смислен отговор,на чуденето дали иска някой да банва друг(ей така само за кеф-щото му се приискало) ,макар и някои участници да определят написаното,като наивно.Ние сами не искаме да се държим подобаващо и да имаме нетарикатски начин на мислене,а се оплакваме,че щели да ни накажат(говоря,като цяло,а не в частност за теб).Вярно,трябва да има намек или предупреждение преди това.
      Последно редактирано от 4x2; 05-11-11, 17:58.
      Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Пич, ако продължаваш така си пътник. А от мен да знаеш нещата дето може да ги научиш тук са по-ценни от възможността да дрънкаш щуротии. Вземи се укроти.
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от lucene Преглед на мнение
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=131140&p=1666582#post1666582
          Ами би трябвало да имам право на реплика, преди да ме баннете.
          .
          Колега не си баннат (засега)! Само темата е заключена
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
            Пич, ако продължаваш така си пътник. А от мен да знаеш нещата дето може да ги научиш тук са по-ценни от възможността да дрънкаш щуротии. Вземи се укроти.
            Взех си вземането, смятам да приключвам.
            А дали съм пътник - истината е по-важна за мен.
            Първоначално публикуван от 4х2
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...98#post1662098
            В пост №814 е написан смислен отговор
            Интересно мнение

Коментар

Колега тука във форума ще спечелиш повече отколкото можеш да си представиш. Говоря за неща като нови знания, нови приятели и наистина едно по различно отношение на хората един спрямо друг.
              Не е нужно да бързаш да напускаш форума по този начин.
              Вземи си купи една джипка, покарай я малко, потроши я малко и така.
              Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
              Dacia Duster 4WD

Коментар

Проблемът е, че искаш да убедиш другите в правотата си по грозен начин. Така не става- държиш се неприятно. Пиши каквото имаш за писане, без намеци към никого и така. Не бързай да даваш тежки квалификации към хората. Не съди за да не бъдеш съден.

Коментар

Т-1000, прав си, и това го съзнавах и преди да се захвана. Чел съм твои постове, и оставам с впечатление, че ще разбереш.
                  Появява се персона с несъмнен опит в някаква област. Дори май го помолиха да дойде при нас.
                  Дотук добре.
                  Базирайки се донякъде с право на преднината си в областта си - съзнателно или не започва да втълпява мнение. На една според мен интелигентна извадка от обществото, каквато е този форум. Мнение, но без солидна научна подплата под него.
                  Тук дори няма да се спирам на детската градина, че втръсна на всички.
                  Имам някаква непримиримост към налагане на авторитети от типа на Фред. Лично мен ме изумява, че едно 90-95 % от хората го подкрепят.
                  Наистина, има какво да се научи от тук. Просто излизат неочаквани за мен реакции. Надявах се поне до културна дискусия да стигнем, че въпросите са сериозни. Щом вие му вярвате - какво остава за останалите?
                  Като цяло оттам тръгва. Обещах им да не им се меся. А това кой какво ще си мисли и дали съм неприятен - моята скромна персона не е важна. Всеки може да погледне нагрубил ли съм някого пръв. Всеки може и да не ме чете.
                  Дразни ме промиването, което се получава. Почти няма някой да се усъмни в правотата му.

Коментар

Просто излизат неочаквани за мен реакции. Надявах се поне до културна дискусия да стигнем, че въпросите са сериозни. Щом вие му вярвате - какво остава за останалите?
                    .
                    Ами нали за това иде реч. Това, че реакциите са неочаквани за Вас, какво Ви говори? Замислете се малко преди да се жалите.

Коментар

Не, категорично заявявам, че не се жаля. Имам какво да науча от тук, но в малко друг смисъл, който ти вложи.
                      А това, в какво вярват 90% от хората не ме интересува. Науката иска факти.

Коментар

Не, категорично заявявам, че не се жаля. Имам какво да науча от тук, но в малко друг смисъл, който ти вложи.
                        А това, в какво вярват 90% от хората не ме интересува. Науката иска факти.
                        Ми кротни се малко! Без "полезните изкопаеми" сега би трябвало да подскачаме около огъня със препаски от листа.

Коментар

Без "полезните изкопаеми" сега би трябвало да подскачаме около огъня
                          Спор няма. Просто искам да знам какво става. Дори на протест на еколози няма да отида. Просто искам да знам за мен си.

Коментар

. Науката иска факти.
                            Вярно е! Аз не писах в другата тема, но четох внимателно! Фактите които представи Фред и твоите факти бяха несъпоставими! От твоя страна преобладаваха (и продължават да преобладават) емоциите, а фактите са на второ място!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Спор няма. Просто искам да знам какво става. Дори на протест на еколози няма да отида. Просто искам да знам за мен си.
                              И какво да става? Дупчат дупка. Все едно бодват земята с карфица, ама леко. Кво да стане?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X