Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тарся джипка.Купувам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тарся джипка.Купувам

Джигер , чувай у.о , че ти редим далавера !
    Под сайванта тати има едно АВДИ , от унез с 4 "О"-та . Било е бегачка на олимпиискити игри , ама му паднали двете кръгчета утдолу.
    Турбо-дизел инжекцион с два карбуратора . 4 пу 4 . Бастър копчи - таван гитти . Каситуфона е от унез с малкити грамуфонни плочи - само Азис върти . Лятни жанти - халуминиеви . Със споилера стана 420 коня . Мноо върви пу черно (тати с него бере бустаня) , мноо събира и малко арчи . Таз година му сложих и губер на таблото с идна мастия дету и са клати главата като караш по къра . Има и буксйорски ръкавици и знами на ЦСКА на углидалуту .

Ако искаш да гу гледаш кажи порано , чи сига гледами кукошкити у него , да ги приместим .
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
      Джигер , чувай у.о , че ти редим далавера !
      Под сайванта тати има едно АВДИ , от унез с 4 "О"-та . Било е бегачка на олимпиискити игри , ама му паднали двете кръгчета утдолу.
      Турбо-дизел инжекцион с два карбуратора . 4 пу 4 . Бастър копчи - таван гитти . Каситуфона е от унез с малкити грамуфонни плочи - само Азис върти . Лятни жанти - халуминиеви . Със споилера стана 420 коня . Мноо върви пу черно (тати с него бере бустаня) , мноо събира и малко арчи . Таз година му сложих и губер на таблото с идна мастия дету и са клати главата като караш по къра . Има и буксйорски ръкавици и знами на ЦСКА на углидалуту .

Ако искаш да гу гледаш кажи порано , чи сига гледами кукошкити у него , да ги приместим .
      Ми што нима разбирати сичкити низнамвечи. джипка искам .Уш си умну мумче вижко хубу ма гледиш стес учи кат патлажани пък искаш дами даваш натати си курника. да идиш на доктур дата види и дан са пуказваш на слънци чи шти са убелат учути. Кучиту детгу даваш дание граничарка. ши гу зема
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ми то АВДИ-ту е като жипка бе , налии 4 пу 4 . Ем е лъскаво ем въри по къра , в гора не се драска - жилязу ти казвам , много върви и никъде не закъсва . Напрау низнам ко нти аресва ??
        Кучито е контерниер , но ни гу давам без губера - ши си развала комплекта .
        А чи съм умен гу знам , мама все така ми вика , погледа обаче е придобита екстра - тати ма аргяса с ритлата от каруцата кат ма фана с кузата ..
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

глей го па он шо ни занимаа, та язе половин час се киризим кат изоглавен да четем вместо да си учим матиматикото дека имам испит у тоа месец язе занимааам ли ви дека се мъчим веч четитри лета со тая шуглава наука па то даскала е хайерсъзин,ма и я май сам прост слушай ся джигер съвета иди до софето,не е длеко на две туби олио и си тама,ако немаш толкоз мини по горбищата да сбереш от кандилата шо е останало,язе тъй праим наиш ли кви убаи микици стаат МАЛИИИИЙЙ ма тва друг моабет та кат идеш питай за Гурублиние там избор бол,ма кото и да земеш му намаай двигатело с тракторна грес ни ги слушаи ко ти говорат серсемите така масло нема да сменяш ниивгаш,а за зимата оти незнам как е по вашио край,ако е много сербез тури малко от първака у радиатора,при назе е меко та язе не тургам,а си я втивам у козиняка по гърба преди да бутнем шопара да ме не пререже бахъра,а вътре у салона а и не само може да мазнеш със един шушон и свинска мас,ако немаш ти заделим един буркан от ланската преди да напраим сапуна
          който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X