Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тарся джипка.Купувам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тарся джипка.Купувам

Здравейти мумчета . Искам да ми прудадети няква яка джипка за в пътя да ста много добре и да ниса счупи кат ходя да фаштам риби. Дай мошна за офролд и даними харчи многу за бинзин чи искам дай нешту иконумичну и кат спра на пътя дай лъскава. чефиту бумбоната детси зе ина фиатка четри пу четри панда ли кой се кат рацер иа кара и ноу грозна бе. Никой ни гу глеа кат мини. Искам кат мина да са убращат кат на батмитку ей туй червенту ланкруцера . Можи ина безин ама и на гас да ста за икономия. Глем каратса ини кат трактори им напраили гумити с алуминеви жанти и стаклата с черно стакло затамнени. Тес тай са купуват ли или са пуставят после. Има идин с ина бурия кат печка туи кои ся ши минава дунава ли .На мене кошим и тря да купя. ? Да има сидалки за 5 и да ни друса кат каруца колко шими харчи за магистрала и за калта. Казахами да зема с блокировка на гумити и наихубаво е мицубиши и нисан. вий ши кажити коие наидобре. Имам идин тука с идин ландровер ама се го помпи и издраскан пък ламарината му кат на курник наковали с нитачката и нее здрав катго глем. Давайти само сереозни предлуженя и сас снимки . Парити ни са проблем само да си заслужава идаи здрава. Давам кам 2 хиляди три можи. Чакам сада казвати придложеня штото ням мно времи. Туй кои прификс бе
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: Тарся джипка.Купувам

Ади нямали никои тука бе. Глем идин тука прудава мерцедес класа ма тос лудлий аз на селото ошти ина кашта шинапра за толкос пари. А чакаи чи звани някои
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Явно е било натоварен сезон на Канарите...
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Идиот

Всъщност малко си помислих, и кат сириозни ора имам едно делово предложение към теб: имам жипка която отговаря на твойте изискваня - продава се с натурален актот нотарьята за две иляяди петстотин български лева вбройджобнаръка. Само чи, за да финалзираме сделката ши треба да броиш ощи като следва: работещо тюних окачване с труд и матряли - 5 иляди лефчета, силови брони прагове защини ощи две, липетката - иляда и петстотин, гуметките с летни жанти още иляда и петстотин...... Май тва е сичкото, ако съм забравил нещо - ще си договорими на място. Е сметни си ги сам, че елката нещо не бачка, а малкото е нейде по улиците проси та да ми купи цигари и малко мастичка......
        Последно редактирано от Злой; 22-10-11, 17:21.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

ко

Коментар

Бе, нямате ли си друга работа, освен да пълните дискови пространства?

Коментар

тти ко продаш ? туи на снимката ти акой сиго пази за теби. Утгоре лоткада даваш ли а. Тос фарфалак там ко гледа зад колата нещо да крадни ли

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                ко
                Нема ко, нема ма, придложението е уникално за пазаря в момента - върви си търсиш займ, банка, низнам кво ощи, имаш време до пониделник сабалян, че има и други на опашката.....

Аре, че малкото се прибра - ей ся щи се отрежа.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  ти ко продаш ? туи на снимката ти акой сиго пази за теби
                  Със синия пламък от снимката имам над 300 000 чудесни млади километри! Не се дава!

Коментар

Туй на снимката - нема толкова пари на света да си го позволишь. Ела ми на крак да видиш закое иде речь - после ще ме молишь да се повозишь само......

Домоуправители да не се обаждат - тука солидни ора галчат.....

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      Домоуправители да не се обаждат - тука солидни ора галчат.....
                      Що?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Що?
                        Шото немаш стока за продаване - само реликви. И то от сэсэсэра.......

Коментар

батпенчо кажи за лодката да идвамли даязимам чи ми тра ена кат фърлям на мормишка

Коментар

Алоеу, къде изровихте пиини у деня за размисъл бе?
                            Или кътате яко запаси
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За ко ти е жипка ??? Земи си един гоуф да се видиш у афтомобил . Туй жипката измислена история зимата кат пуснеш блокировките на гумите и тя неще да завива , земи си гоуф да се видиш у кола и гас малко арчи , а пък дизел не пипа нафтата само я диша , здраво убуво

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X