Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тарся джипка.Купувам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тарся джипка.Купувам

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
    батпенчо кажи за лодката да идвамли даязимам чи ми тра ена кат фърлям на мормишка
    Коя от всичките, че не вденах?

Коментар

на тавана детуй курдисана бе
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Алоеу, къде изровихте пиини у деня за размисъл бе?
        Или кътате яко запаси
        Нии сме с връзки бре....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

на тавана детуй курдисана бе
          А сега де. Тя отиде при Маниту преди около 33 лазарника. Ако имаш връзки там - питай.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Алоеу, къде изровихте пиини у деня за размисъл бе?
            Или кътате яко запаси
            Шо ве? Теб дан съ ти спреле пиячкъта каи дати пращъм? И къф е тоа ден за расмисъл? Ко ги мислити?
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Ми зако казваш чиса прудава тогаз
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ми зако казваш чиса прудава тогаз
                Ми имам и други. Някъде по темите са. И не ги продавам, а ги подарявам.

Коментар

Абре, кастро такъф, ти шо се заглеждаш по некви лодки, кат ти дадох офертата на живота? Я да не се разсейваш..... Имаш ли кинти воопще, или само дигаш тупурдий в народа?
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Здравейти мумчета . Искам да ми прудадети няква яка джипка за в пътя да ста много добре и да ниса счупи кат ходя да фаштам риби. Дай мошна за офролд и даними харчи многу за бинзин чи искам дай нешту иконумичну и кат спра на пътя дай лъскава. чефиту бумбоната детси зе ина фиатка четри пу четри панда ли кой се кат рацер иа кара и ноу грозна бе. Никой ни гу глеа кат мини. Искам кат мина да са убращат кат на батмитку ей туй червенту ланкруцера . Можи ина безин ама и на гас да ста за икономия. Глем каратса ини кат трактори им напраили гумити с алуминеви жанти и стаклата с черно стакло затамнени. Тес тай са купуват ли или са пуставят после. Има идин с ина бурия кат печка туи кои ся ши минава дунава ли .На мене кошим и тря да купя. ? Да има сидалки за 5 и да ни друса кат каруца колко шими харчи за магистрала и за калта. Казахами да зема с блокировка на гумити и наихубаво е мицубиши и нисан. вий ши кажити коие наидобре. Имам идин тука с идин ландровер ама се го помпи и издраскан пък ламарината му кат на курник наковали с нитачката и нее здрав катго глем. Давайти само сереозни предлуженя и сас снимки . Парити ни са проблем само да си заслужава идаи здрава. Давам кам 2 хиляди три можи. Чакам сада казвати придложеня штото ням мно времи. Туй кои прификс бе
                    Ей я на твоита ем червен кат на батмитку ама имаме и другите цветове къфто кажеш де. ефтино ще ти я дфам има нема 2-3-5-6 бонки колокото давааш. икономичну е отсекъде минава аиде че се бутат другите.
                    сички екстри ей блукирофки диф ам хам рисори ей на честен кръст.

п.п. и не е китайска баце лъжат бе заклевам се ей на.

Коментар

пускайте чат към форума, че инак верно ще ви свършат дисковете!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение

Идиот

Всъщност малко си помислих, и кат сириозни ора имам едно делово предложение към теб: имам жипка която отговаря на твойте изискваня - продава се с натурален актот нотарьята за две иляяди петстотин български лева вбройджобнаръка. Само чи, за да финалзираме сделката ши треба да броиш ощи като следва: работещо тюних окачване с труд и матряли - 5 иляди лефчета, силови брони прагове защини ощи две, липетката - иляда и петстотин, гуметките с летни жанти още иляда и петстотин...... Май тва е сичкото, ако съм забравил нещо - ще си договорими на място. Е сметни си ги сам, че елката нещо не бачка, а малкото е нейде по улиците проси та да ми купи цигари и малко мастичка......
                        Ти ся туи заколко го дваш нимоа тъ разбира. Пари ли шими искаш или да праим трампа за лотката на Байпенчо. Акуй за лотката аз ошти нисъм я зел щото тои иа дал замалко на маниту лий койтос ниго знам ичака да му иа върнат. Бе тес квиса данисъ от полицията нешто зако саму зели лотката начовека Ма иас идинпът бях качил идин бидон зели на колата на покрива и ма спряха у мездра игу зеха чи чак на бобошево ма настигнаха и ми гу върнаха ма то беши втасалу вечи и прасету кат гу яди пърдя ина седмица
                        Последно редактирано от droba; 22-10-11, 21:16.

Коментар

Дробе, Волга стар модел, комби- линейка става ли бе много много не върви, ама пък и тъй по-малко арчи- почти ич
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Дробе, Волга стар модел, комби- линейка става ли бе много много не върви, ама пък и тъй по-малко арчи- почти ич
                            на бързапомош лий или докторска

Коментар

на бързапомош лий или докторска
                              На конскио дофтур у селУ
                              Ама мноо яка уе браат
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                                На конскио дофтур у селУ
                                Ама мноо яка уе браат
                                Ния искам бавни са доктурскити. Бе ти катси доктур зако ни миниш давидиш праситу чиса натикалу у кишету и ма гледа гадну от 2 два дена. Кат му говора и праи ъх ъх и ни иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X