Моля всеки който слуша песни като или Тони Стораро - Бог ли ме наказа или орк. Кристали, всякакви такива стари български балади са ми добре дошли. Румяна и още куп изпълнители, давайте ги всичките. Целта ми е да направя една много огромна колекция от хубави БГ балади.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Песни от едно време
Свий
X
-
От: Песни от едно време
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Коле недей с рогата бре, всеки с предпочитанията си.......
Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Брей, тъкмо се зарадвах на заглавието и вътре акано. Малко по-сериозно момчета. Аз също искам да си обогатя фонотеката с класическата музика на Кондьо, няколко рок парчета на Сашка Васева и естествено евъргрийн от Азис и цялата останала пасмина лой и пластмаса. Помагайте !
Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение....Тони Стораро - Бог ли ме наказа или орк. Кристали, всякакви такива стари български балади..
Последно редактирано от droba; 04-10-11, 00:35.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнениестари български балади
Който слуша - да си слуша, комуто харесва - да си харесва.
Но откога кючеците са балади, пък и български!Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
От както елита на България хвърля гюбеци по масите.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНо откога кючеците са балади, пък и български!О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Интересно - какво ли мисли това момче (определено е хлапе, след като неща на по десет-петнадесет години са "стари" в съзнанието му) по "сапунените" въпроси! Убеден съм, че силно мрази расизма и негрите...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Върнете се в началото на темата и ще видите, че човека никак не търси чалга. Почти съм убеден, че я недолюбва дори .......
Бившият ми шеф норвежец беше женен за българка, която всеки ден ми изпиляваше ушите с цялата глутница разгонени силиконови свини. Една сутрин не ми издържаха нервите и я направих за 2 стотинки пред хората. Наща неразбиращо обидена ме пита какъв българин съм след като не понасям българска музика
Обясних на животното, че харесвам БГ рок и народна музика и го изпроводих с псувни до стъпалата. На следващия ден отварям и тва ме чака пред тату-шопа нетърпеливо и ухилено до ушите.
- Глей ся ко съм ти приготвила, нали обичаш народна музика !
- Абе рано сабафлян не чак толкова ама давай. Пуска туй говедо ей таквизи маанета сълзливи като гореспоменатите и на мен ми се приаква.
- Кой туй ма !!!?
- Ми нали каза народна таковичката....
- Мари овца изкукуригала ти за Руфинкината не си ли чувала ?
- Ъ, ко ?
- Ами за Злато моме ?
- Не !
- Ако та утрепя мъжа ти дали ще ме уволни ?
- Не, той и без тва не слуша музика.
-
Последно редактирано от droba; 04-10-11, 17:54.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Aбе той човека добре почна темата,ама явно нещо спука гума,загуби контрол и финишира в смрадливото блато.Ако се беше задържал в пътя темата трябваше да продължи горе-долу така:
Примерно...."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Не бе,Щайга! Момчето си го е написало.Търси " стари български" песни,в изпълнение на големият български певец Щилян например!! А ако са от великия български тенор Стораро(как звучи само),още по-добре!
Кольо,дай лигена!
088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Май за нещо такова става въпрос или....
http://www.youtube.com/watch?v=IX2dj8iZ41o
това е доста нецензурно и затова го пускам като линк.Пък модераторите ако преценят- е те си знаят..."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар