Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Песни от едно време

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Песни от едно време

Моля всеки който слуша песни като или Тони Стораро - Бог ли ме наказа или орк. Кристали, всякакви такива стари български балади са ми добре дошли. Румяна и още куп изпълнители, давайте ги всичките. Целта ми е да направя една много огромна колекция от хубави БГ балади.

От: Песни от едно време

Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Коле недей с рогата бре, всеки с предпочитанията си.......
      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
      Honda CB 919 Hornet
      0898849413-Светльо
      Кръвна Група: 0+

Коментар

Коментар

Брей, тъкмо се зарадвах на заглавието и вътре акано. Малко по-сериозно момчета. Аз също искам да си обогатя фонотеката с класическата музика на Кондьо, няколко рок парчета на Сашка Васева и естествено евъргрийн от Азис и цялата останала пасмина лой и пластмаса. Помагайте !

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
          ....Тони Стораро - Бог ли ме наказа или орк. Кристали, всякакви такива стари български балади..
          Последно редактирано от droba; 03-10-11, 23:35.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
            стари български балади

Който слуша - да си слуша, комуто харесва - да си харесва.
            Но откога кючеците са балади, пък и български!
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
              Но откога кючеците са балади, пък и български!
              От както елита на България хвърля гюбеци по масите.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Малееее Ужас!!!!

Коментар

Интересно - какво ли мисли това момче (определено е хлапе, след като неща на по десет-петнадесет години са "стари" в съзнанието му) по "сапунените" въпроси! Убеден съм, че силно мрази расизма и негрите...
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ти пък намерИ къде да търсиш чалга!
                    Със същия успех може да се пробваш и в някой рокерски форум!
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Върнете се в началото на темата и ще видите, че човека никак не търси чалга. Почти съм убеден, че я недолюбва дори .......
                      Бившият ми шеф норвежец беше женен за българка, която всеки ден ми изпиляваше ушите с цялата глутница разгонени силиконови свини. Една сутрин не ми издържаха нервите и я направих за 2 стотинки пред хората. Наща неразбиращо обидена ме пита какъв българин съм след като не понасям българска музика Обясних на животното, че харесвам БГ рок и народна музика и го изпроводих с псувни до стъпалата. На следващия ден отварям и тва ме чака пред тату-шопа нетърпеливо и ухилено до ушите.
                      - Глей ся ко съм ти приготвила, нали обичаш народна музика !
                      - Абе рано сабафлян не чак толкова ама давай. Пуска туй говедо ей таквизи маанета сълзливи като гореспоменатите и на мен ми се приаква.
                      - Кой туй ма !!!?
                      - Ми нали каза народна таковичката....
                      - Мари овца изкукуригала ти за Руфинкината не си ли чувала ?
                      - Ъ, ко ?
                      - Ами за Злато моме ?
                      - Не !
                      - Ако та утрепя мъжа ти дали ще ме уволни ?
                      - Не, той и без тва не слуша музика.
                      -
                      Последно редактирано от droba; 04-10-11, 16:54.

Коментар

Aбе той човека добре почна темата,ама явно нещо спука гума,загуби контрол и финишира в смрадливото блато.Ако се беше задържал в пътя темата трябваше да продължи горе-долу така:

Примерно....
                        "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                        Mark Twain
                        СтоЕнчA

Коментар

Не бе,Щайга! Момчето си го е написало.Търси " стари български" песни,в изпълнение на големият български певец Щилян например!! А ако са от великия български тенор Стораро(как звучи само),още по-добре!

Кольо,дай лигена!
                          088пет722пет99
                          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Леле!
                            А аз, да не знам досега, какво е класика!
                            Освен да се върнем още по-назад в зората и да чуем попа...
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Май за нещо такова става въпрос или....

http://www.youtube.com/watch?v=IX2dj8iZ41o

това е доста нецензурно и затова го пускам като линк.Пък модераторите ако преценят- е те си знаят...
                              Последно редактирано от Shtaiga; 04-10-11, 20:12. Причина: цензура
                              "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                              Mark Twain
                              СтоЕнчA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X