Моля всеки който слуша песни като или Тони Стораро - Бог ли ме наказа или орк. Кристали, всякакви такива стари български балади са ми добре дошли. Румяна и още куп изпълнители, давайте ги всичките. Целта ми е да направя една много огромна колекция от хубави БГ балади.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Песни от едно време
Свий
X
-
От: Песни от едно време
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
Коле недей с рогата бре, всеки с предпочитанията си.......Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Брей, тъкмо се зарадвах на заглавието и вътре акано. Малко по-сериозно момчета. Аз също искам да си обогатя фонотеката с класическата музика на Кондьо, няколко рок парчета на Сашка Васева и естествено евъргрийн от Азис и цялата останала пасмина лой и пластмаса. Помагайте !
Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение....Тони Стораро - Бог ли ме наказа или орк. Кристали, всякакви такива стари български балади..Последно редактирано от droba; 03-10-11, 23:35.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнениестари български балади
Който слуша - да си слуша, комуто харесва - да си харесва.
Но откога кючеците са балади, пък и български!Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНо откога кючеците са балади, пък и български!О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Интересно - какво ли мисли това момче (определено е хлапе, след като неща на по десет-петнадесет години са "стари" в съзнанието му) по "сапунените" въпроси! Убеден съм, че силно мрази расизма и негрите...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Върнете се в началото на темата и ще видите, че човека никак не търси чалга. Почти съм убеден, че я недолюбва дори .......
Бившият ми шеф норвежец беше женен за българка, която всеки ден ми изпиляваше ушите с цялата глутница разгонени силиконови свини. Една сутрин не ми издържаха нервите и я направих за 2 стотинки пред хората. Наща неразбиращо обидена ме пита какъв българин съм след като не понасям българска музикаОбясних на животното, че харесвам БГ рок и народна музика и го изпроводих с псувни до стъпалата. На следващия ден отварям и тва ме чака пред тату-шопа нетърпеливо и ухилено до ушите.
- Глей ся ко съм ти приготвила, нали обичаш народна музика !
- Абе рано сабафлян не чак толкова ама давай. Пуска туй говедо ей таквизи маанета сълзливи като гореспоменатите и на мен ми се приаква.
- Кой туй ма !!!?
- Ми нали каза народна таковичката....
- Мари овца изкукуригала ти за Руфинкината не си ли чувала ?
- Ъ, ко ?
- Ами за Злато моме ?
- Не !
- Ако та утрепя мъжа ти дали ще ме уволни ?
- Не, той и без тва не слуша музика.
-Последно редактирано от droba; 04-10-11, 16:54.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Aбе той човека добре почна темата,ама явно нещо спука гума,загуби контрол и финишира в смрадливото блато.Ако се беше задържал в пътя темата трябваше да продължи горе-долу така:
Примерно...."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Не бе,Щайга! Момчето си го е написало.Търси " стари български" песни,в изпълнение на големият български певец Щилян например!! А ако са от великия български тенор Стораро(как звучи само),още по-добре!
Кольо,дай лигена!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Май за нещо такова става въпрос или....
http://www.youtube.com/watch?v=IX2dj8iZ41o
това е доста нецензурно и затова го пускам като линк.Пък модераторите ако преценят- е те си знаят..."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар