Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как изгорях на КПП Владая със златен талон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как изгорях на КПП Владая със златен талон

Всеки ден минавам минимум по два пъти през КПП Владая.На 19.09 ме спряха и заради изместен преден регистрационен номер на предния капак акт.Колеги слагайте си номерата на определените места.На 21.09 имаше предаване за махането на КПП (хранилките)точно от Владая,разработили са се яко,за най-малко пишат актове.Дигат си рейтинга.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

От: Как изгорях на КПП Владая с злаен талон

Нормално
    Лудак

Коментар

Искат да сме по-католици от Папата! Кое му е нормалното? Ако се обадиш, че са ти обрали къщата - ще направят всичко възможно да не пускаш жалба. Да не си развалят успеваемостта! Всичките бандити озаптихме, до номерата опряхме. И до неразлепени стари винетки!
      Ама иначе глоба за най-малкото. Нали има да се плаща...
      КОЕ МУ Е НОРМАЛНОТО???
      Последно редактирано от Rabin; 22-09-11, 08:42.

Коментар

Демо, кое точно е "нормално"?
        И какво значи "изместен"?
        По закон трябва да имаш и да се вижда добре, май никЪде не е казано кЪде точно трябва да е?
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Много съжалявам за това, което ти се е случило. И мен са ме глобявали за глупости, а въпросният златен талон все още не съм намерил време да отида да го взема, и май по-добре - колкото по малко се занимаваш с тази проядена от червеи държава, толкова по-добре... Джигитите и бандитите никой не ги закача. Моят номер си седи там долу на бронята, закрепен е с няколко допълнителни болта и не ми пука, че е целият накривен - нали си е на мястото и се вижда.

П.П. Прочети си закона добре и обжалвай акта.
          Александър

Коментар

Нормално е да ти пишат АКТ след като номера ти не е там където трябва .Много пъти са ми правили проблем че номера не ми е там дето е , много пъти са ми правили проблем че и бронята не е това което трябва да е.......... засега се измъквам с много обяснения защо номера ми е там и защо бронята е тръбна ............
            Така че нормално !
            Лудак

Коментар

По този Чл. 140 ми го на биха.Сигурно и за 1месец ще ми вземат книжката,нямам думи.

1. (1) По пътищата, отворени за обществено ползване, се допускат само моторни превозни средства и ремаркета, които са регистрирани и са с табели с регистрационен номер, поставени на определените за това места.

Коментар

Хубаво е да се четат законите.
                На мен в КАТ София са ми монтирали преден номер на капака. Изисквания има, но от тях не следва че трябва да е на бронята

Колега, тоя акт си заминава, почти съм сигурен. Е стига да не е до 50 лв и случоайно да не са поумнели и да са ти врътнали някъф номер.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

На мен пък са ми вземали книжката за подобна простотия само, че не номера не беше на капака а на стъклото. Според мен колегата Axlastro е много прав колкото по-малко се занимаваш с тия СВИНЕ толкова по-спокойно се живее.
                  Land Rover Discovery II 3,9 V8
                  Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Темата се повтаря, е..а си! Имаше и колега от Дупница с такъв акт. Аз пък минах миналата седмица два пъти от там и даже не ме спряха като никога, а и моят номер е горе на капака. Явно още не са знаели за спирането на хранилката.
                    Иначе номера трябва да е перпендикулярно по оста на движение на автомобила и никъде не е указано височина и страна на поставяне.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Има една хлъзгава формулировка за номера и тя е "определеното от производителя място, а ако няма такова - перпендикулярно, в средата, а ако и такова място няма - перпендикулярно, отляво.

Нищо не ви пречи, на тръбните брони да сложите една джелезна плочка с размера на номера и ТАМ да е мястото му, определено от производителя (на бронята).

А иначе, преди 10-ина години на чехите ли, литовците ли им беше писнало от някакви дивотии на държавата и под формата на протест 1/3 от колите тръгнаха с обърнати надолу с главата номера. Местните хранилкаджии смениха няколко бои по муцуните, защото нямаха за какво да глобят протестиращите, а номерът е практически нечетим, поне за средния милиционер.

Коментар

Те ви наредбата, ся кой кое как тълкува е друга бира

Чл. 10. (1) За всяко регистрирано превозно средство се предоставят табели с
                        регистрационен номер.
                        (2) Формата, размерите, шрифтът, както и изискванията към светлоотразяващите
                        табели се определят с Българския държавен стандарт (БДС 15980 и БДС ISO 7591).
                        (3) Табелите с регистрационен номер се предоставят на собствениците за ползване
                        срещу заплащане на стойността им и такса, която се събира в системата на
                        Министерството на вътрешните работи по Закона за държавните такси.
                        (4) Табелите с регистрационен номер се монтират на местата, определени от
                        производителя.
                        (5) Табелите с регистрационен номер се закрепват отпред и отзад (или само отзад)
                        перпендикулярно на средното надлъжно сечение на превозното средство, а когато това
                        е невъзможно - в лявата част, така че да се осигури тяхната видимост и осветеност
                        нощно време. При закрепването не трябва да се нарушава формата на табелата,
                        целостта на графиката и символите на номера.
                        (6) Табелите с регистрационен номер се закрепват по начин, непозволяващ
                        неправомерното им демонтиране.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Oня ден бяха поканили персоната Му по Канал 3.
                          Сподели, че имало 60 милиарда по влогове. 30 милиарда на фирми, останалите по частни лица.
                          Утре може да почнат да глобяват за наднормено тегло! Според Него - пари има!

Коментар

От: Как изгорях на КПП Владая с златен талон

След акта за 15минути си сложих една железна плочка на тръбната броня с размера на номера.Стана добре.

Коментар

Тея пак са откачили от пиене Като свалят номерата на буклучарките в цяла България от задната връхна част на камиона и на някой Г-класи от горната част на задната врата тогава ще го направим и ние При минаването на преглед само се опитаха да ми направят проблем... но като им обясних ситуацията че 2-пъти го губя и едвам едвам го намирам се примириха Ето и снимка на предния ми номерНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 006.jpg
Прегледи:2
Размер:64.3 КБ
ID:5304608
                              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X