Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по-вредно, пиенето или пушенето?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кое е по-вредно, пиенето или пушенето?

Пушенето е по-вредно, естествено. Даже и в умерени граници. Употребата на умерени количества алкохол-50 мл. концентрат, 1-2 бири или чаша-две вино е от полза-променят съотношението на холестероловите фракции в полза на "добрия"...Прекаляването, даже и с бира, е точно толкова вредно и опасно, колкото и с твърд алкохол.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Пушенето, пиенето, всичко е вредно ако вземе човек да слуша всеки, особено непушачи и непиячи.
      То и яденето на червено месо е вредно, вредно е и ако си върл вегетарианец, не си набавяш необходимите ензими, микро,макроелементи и т.н.
      Ако човек вярва на всичко, направо се чудя как все още всички сме живи.
      Както казваше шопа "Дай ми червено вино и месо и ме чакай да умра",нещо такова май беше.
      Последно редактирано от _Константин_; 01-09-11, 11:52. Причина: допълнение
      Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
      Dacia Duster 4WD

Коментар

Другаря Удхаус беше писал в една от книгите си :

" - Много е вредно да се спира пиячката ! Чичо ми отказа цигарите и алкохола преди месец ..
        - Така ли , и как се чувства ????
        - Умря !
        - Ужас , как се случи ?
        - Блъсна го файтон .. "

Няма да ви занимавам със скромната си особа , просто мисля , че всеки е свободен да прави каквото му харесва . Решението и последствията са си наши .
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Хубава тема

Не пуша от 89та а пушех по две кутии на ден

А пиенетооо.....да се опитам да излъжа ама доста хора са ме виждали на живо и нема да поверват

Е пет шест бирички през деня и 150-200гр. ракия с тава салата вечер мисля да не е много

Или есента като стане виното един два буркана май е нормално(много ми е чудно как може да пиеш една чаша вино то това си е по добре не пий въобще)
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

- Беаме се разбрале да пиеме само колко моем да носим - казал поредният гостенин, задъхан под тежестта на 50-литрово буренце.

А за Стария - потвърждавам, пие само по две бири или две чаши вино на ден. Ако се случи - и 50г ракия преди вечеря. Чак му се чудя на тоя човек как успява да спре всеки път навреме. Не е като някои, дето се намотаят едно хубаво и после влезнат у Форума, та ги бришем да не стават за резил.
            Последно редактирано от Ясен; 01-09-11, 13:42.

Коментар

Може би единствено статистиката може да каже кое е най- и кое е по-, макар, че и в това се съмнявам щом до сега няма еднозначен отговор на тези въпроси. Казано е, че "всичко което не ме убива ме прави по- силен" което също си има своите изключения имайки се в предвид съвременните "отрови" разработени за хранителни нужди. Така че за мен е по-миродавен въпроса от кое точно да се пазим, от алкохола в бирата или от консерванта който я "крепи" по една година. И от никотина в цигарите или от соуса с който е обработен тютюна за да му придаде желания аромат.
              Ако човек вземе да се задълбочава кое е вредно и кое полезно за да прави или консумира само най-полезните неща може да изпадне в една друга крайност където алтернативата на медицинското лечение са екстрасенсите и врачките. Защото няма химически елемент който да обърка толкова здравето колкото психиката може да промени химията в организма!
              Така, че наздраве и не пречете на ДРУГИТЕ с пушенето
              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
              0894328706

Коментар

Като се замисля , след като съм препушил никога не ме е било срам от себе си , но като съм се напивал - статистиката е друга ...
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Кое е по-вредно, пиенето или пушенето?

Живота..... От него се мре....... Не от друго.
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

От тютюн задник не боли, а съм чувал, че от ракия болял..
                    И не съм чул някой да е забременял при препушване...

Както казват "братушките" - да не позволяваме на навиците ни да се превръщат в грехове... или обратното беше
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:demotivator-006.jpg
Прегледи:1
Размер:78.7 КБ
ID:5299896
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Обратното друже, обратното......
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Нека не обръщаме темата -на -да пушим или да пием.И по нагоре бе казано -индианците са научили европа да пуши и вече ги няма //почти//,а европа ги е пристрастрила към алкохола,и още мърда.Може би трябва да разделим вредите на чисто медицински и социални.Защото вредата от алкохола е предимно социална.Само преди няколко дни умря внезапно май приятел //51г// от масиран инфаркт.Медицински погледнато ,той е бил предразположен заради високото кръвно налягане,ама нали се сещате ,че 200 гр мастика седмично едва ли са правокирали инцидента.Обаче сутршното 200 мл кафе и 5//сутрин// и за деня 20, цигари са достатъче импулс за съдов инцидент.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Нека да кажем, че и други причини има за съотношението на силите между бели и индианци.

А в темата изобщо не сме засягали досега кафето - а то е беля приблизително колкото другите два порока.

Коментар

Маай на автора му е гузна съвестта и затова пита такива работи. По едно време май беше спрял и двете, но не е издържал на напъна... Човещина.
                            А кафето и черния шоколад не намесвайте, че ще заговори и моята съвест

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              - Беаме се разбрале да пиеме само колко моем да носим - казал поредният гостенин, задъхан под тежестта на 50-литрово буренце.

А за Стария - потвърждавам, пие само по две бири или две чаши вино на ден. Ако се случи - и 50г ракия преди вечеря. Чак му се чудя на тоя човек как успява да спре всеки път навреме. Не е като някои, дето се намотаят едно хубаво и после влезнат у Форума, та ги бришем да не стават за резил.
                              Тренинг си требе дългогодишенКакто междувпрочем е при всичките видове спорт

А за темата ---цигарите са сто пъти по вредни от „умереното“пиенье личен опит

Умерено се вика на това което не те кара да се движиш пълзешком напред а да използваш долните крайници по предназначение
                              Последно редактирано от Ясен; 01-09-11, 21:03.
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                А в темата изобщо не сме засягали досега кафето - а то е беля приблизително колкото другите два порока.
                                Кое кафе? Я да ни светнеш за някои вредности в него че не ги знаем явно. Сериозно.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X