Става въпрос за едни странни жици,които срещам из София.Представляват две успоредно поставени "жици" фи 6 или 8 на едното пътно платно или половината път.Едните,които съм срещал,са на бул Сливница (или Европа) пред Малчика в Люлин.Другите м/у Суходол и Голфстрим на околовръсното до язовира.Сложени са на пътя и колите ги газят,освен да броят какъв е трафика за какво може да служат?Ха разкрийте тази мистерия..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Броячи или нещо друго..
Свий
X
-
От: Броячи или нещо друго..
http://www.sigalert.com/
Трафика,за друго не се сещам.Горе е карта на трафика из тукашнната губерния,има и камери за целта.
Ако са по крьстовищата тия жици / там под формата на крьгове / нищо чудно да са вьрзани кьм светофара - намаляваш пред светофара на второстепенна уличка,жицата те напипва,че си там и ти пуска зелено ако няма трафик по главната улица,не висиш като паяк щото светкавицата е на брояч.
Сьмнява ме обаче,това много хайтек ми се вижда за хора дето не им пука за трафика.

Е такива като сложат тогава почва веселото.Последно редактирано от BENZBOSS; 27-07-11, 19:40.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
От: Броячи или нещо друго..
Хаха това е тарикатско,ама не са такива.Тия на околовръсното са в средата на нищото.Тези в Люлин обаче влизаха в стълбове на тротоара,ама ел. ли светофари ли са не помня.То там има светофар,но е пешеходен..."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар