Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Броячи или нещо друго..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Броячи или нещо друго..

Става въпрос за едни странни жици,които срещам из София.Представляват две успоредно поставени "жици" фи 6 или 8 на едното пътно платно или половината път.Едните,които съм срещал,са на бул Сливница (или Европа) пред Малчика в Люлин.Другите м/у Суходол и Голфстрим на околовръсното до язовира.Сложени са на пътя и колите ги газят,освен да броят какъв е трафика за какво може да служат?Ха разкрийте тази мистерия..
    "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
    Mark Twain
    СтоЕнчA

От: Броячи или нещо друго..

http://www.sigalert.com/

Трафика,за друго не се сещам.Горе е карта на трафика из тукашнната губерния,има и камери за целта.

Ако са по крьстовищата тия жици / там под формата на крьгове / нищо чудно да са вьрзани кьм светофара - намаляваш пред светофара на второстепенна уличка,жицата те напипва,че си там и ти пуска зелено ако няма трафик по главната улица,не висиш като паяк щото светкавицата е на брояч.
    Сьмнява ме обаче,това много хайтек ми се вижда за хора дето не им пука за трафика.

Е такива като сложат тогава почва веселото.
    Последно редактирано от BENZBOSS; 27-07-11, 18:40.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Хаха това е тарикатско,ама не са такива.Тия на околовръсното са в средата на нищото.Тези в Люлин обаче влизаха в стълбове на тротоара,ама ел. ли светофари ли са не помня.То там има светофар,но е пешеходен...
      "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
      Mark Twain
      СтоЕнчA

Коментар

А стига бе...Никой да не знае....Тука има нЕ'ква конспирация,и КГБ е намесено...
        Mark Twain
        СтоЕнчA

Коментар

ЦРУ следи за скороста на трафика,не ми се вярва реотани да са сложили
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X