Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стоичков се справя и с руския!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стоичков се справя и с руския!

Я да попитам някой чувал ли е Българския химн изпълнен на български от Меноар в Каварна например? И какво ви е мнението за това изпълнение. За сега няма да казвам какво мисля аз.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Малко извън темата но колегата пита за .
      За тях мога да направя следния коментар, музиката им е "Може да звучи по детски корабът ми е Радецки", а и текстовете са такива.
      От което следва че се опитват да си спечелят фенове като пеят химнове и др. песни на езика на които се говори в съответната държава където е концерта
      Не много отдавна издадоха поредната песен на няколко (1езика, този път между тях беше и българския.
      Изпълнението на Меноуър химна на България за мен е подигравка и ми е неприятно да го слушам

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
        Я да попитам някой чувал ли е Българския химн изпълнен на български от Меноар в Каварна например? И какво ви е мнението за това изпълнение. За сега няма да казвам какво мисля аз.
        Аз. И ми допадна.
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
          На публични личности, като вуйчо ти Стоичков не им е работа да плещят простотии и да се излагат като кифладжии, всеки път, когато някой им завре микрофон в устата.
          Дробе, аз и ти като знаем, че не сме "на ти" с някой език, сигурно ще предпочетем да говорим на български или на друг, който владеем поне дотам, че да не се изложим (ако това е уместно в конкретния случай). Но не всеки има такива спирачки. Мохабет да става дето се вика. С англоговорящите на "английски", с рускоговорящите на "руски". Все пак и ютуба требе да се пълни с матрял .
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
            Дробе, аз и ти като знаем, че не сме "на ти" с някой език, сигурно ще предпочетем да говорим на български или на друг, който владеем поне дотам, че да не се изложим (ако това е уместно в конкретния случай)....
            Е да, ама не... Нашата футболна "легенда" има същия проблем и с майчиния си език. Така, че няма никакво значение на какъв език ще се излага

Коментар

Какво мислите за интервю на чужденстранен футбулист, играещ в наш отбор на български? На мен, въпреки лошия български ми харесва защото е положено някакво старание и усилие и е направен опит за говор на българки. Същото е и със Стоичков, по добре на лош руски отколкото с преводач.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Едно е сигурно - изучил е подробно всичкия "русский мат". Ако не е пред телевизията, вероятно по-гладко ще му върви речта. И по-народно, някак.

Коментар

Да ме бяхте чули като се опитвах да се разбера с един немец на английски. Бяха двама, представители на германската фирма за която изпълняваме поръчка, дойдоха на инспекция да видят дали всичко е наред. Имаха си преводачка(младо, русо), но беше в обедната почивка, и тя беше някъде.
                  Та се наложи да се оправяме с немеца както дойде. Той знае английски по-малко и от мен, голям джумбиш направихме на колегите.
                  Но накрая се разбрахме, като дойде преводачката, и си сверихме мненията се оказа, че всичко е точно.

Така, че и малкото знаене на език върши работа.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дреме му на Ицата за критиците му.
                    Дали ни харесва или не, той си е световна звезда и най-известният българин на нашето време...

http://www.monitor.bg/article?id=300539

П.П. Явно на руснаците не им пречат полиглотските му способности.

Коментар

Много хора, знаейки, че е простак, го мислят и за глупав. А това е малко прибързано заключение.

Коментар

Абсурд! Кой би си помислил нещо подобно за тоя виден интелектуалец ?
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Преди години работих в Германия.Във фабриката имаше един португалец и няколко испанеца,когато се опитвах да им обесня от каде съм единия извика аааа България -Стоичков......Тъй че, едва ли е важно как говори чужди езици важното е че направи България известна на цяля Европа.
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Като псува се справя по-добре... За там няма езикови ограничения, а и самата изразност, която вкарва Стоичков, по време на псуване, ще накара всеки да се сети за какво му "говори"...
                            Идиот, че дрънка!
                            Публикувайте отговор

Коментар

М 'чи те и европейските съдии знаят к'во значи "мамата" благодарение на него.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=215983

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X