О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Не може да се отрече, че е доста по-добре от англииският
Не вярвам руснаците да са на същото мнение
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Ами то хуу че не го знай(според вас....аз и толкоз незнам),ама кога е твърдял че го знае.....руснаци му зимат интервю,на френски ли да говори....да си закарат преводач,като искат
Според мен се справя доста добре.
А и съм сигурен,че го знае по-добре от поне 80% от форумистите тука....
Ами то хуу че не го знай(според вас....аз и толкоз незнам),ама кога е твърдял че го знае.....руснаци му зимат интервю,на френски ли да говори....да си закарат преводач,като искат
Според мен се справя доста добре.
А и съм сигурен,че го знае по-добре от поне 80% от форумистите тука....
пп. не го защитавам,футбол не гледам....
Не е важно кой колко знае. Работата е там, че като не знаеш, трябва учтиво да им обясниш това, а не да се излагаш като говориш полу несвързани работи от които понякога стават страхотни двусмислици.
Не е важно кой колко знае. Работата е там, че като не знаеш, трябва учтиво да им обясниш това, а не да се излагаш като говориш полу несвързани работи от които понякога стават страхотни двусмислици.
Аз па аъм сигурен че руснаците го разбират!
Ясно е че никой(с мнооого малки изключения) не може да говори безгрешно чужд език....
Предполагам руснаците гледат със симпатия на опитите на една световна звезда да говори техният език.
Интересно, освен в България, по цял свят хората се радват на такива хора. Защото са артисти и ги вълнуват и забавляват именно в това си качество. На стадиона, сцената, телевизионният екран...
Да не е доцент, та да го оценяват колко е умен.
На публични личности, като вуйчо ти Стоичков не им е работа да плещят простотии и да се излагат като кифладжии, всеки път, когато някой им завре микрофон в устата.
Коментар