От: Да заприличаш на гъз !
въпросната случка
Звъни мой приятел от Варна с въпросче
- Абе да ти докарам да сдупчиш тука един...
- Ми ок давай го. Кво иска ?
- Абе няма значение, ти само кажи да го водя ли.
- Води го бе нали има пари.
- Абе има, няма ти парите ще си ги вземеш.
- Ъъъ, ко ?
- Аз ще ти платя.
- А, я чакай малко. Кво става тука ?!!
- Абе няма значение. Идваме, правиш го, давам ти 250 кинта и бягаме, че нямам много време.
- Що ти ще плащаш ?
- Няма значение, само кажи да идвам или да търся друг.
- Щом така поставяш нещата, а и като ти знам другарчетата я си намери някой друг.
- Оф, ок слушай ся. Тоя има да ми дава 1000 лева но не ги връща. Не ми е за парите ама аверчетата взеха да ме ебават. Уж голям катил, ала бала а от тоя кавал не мога да си взема парите. Ми другите как ще дават. Бих го два пъти и пак не ги дава. Срещам го днес и го питам пари има ли, той ми се хили. Вика, че все някак сме щели да оправим нещата. Лошо ми стана човек. Три опции имаш, му викам. Или връщаш парите, или ти чупя едната ръка,ти си избери коя или ти татуирам един мазен на челото. Тоя мига, мига и вика - а, х....я си избирам, че пари ся точно нямам а ръцете ми трябват. Кво да го правя ? Айде, ей ся ти го водя.
- Не, тая няма да стане. Намери си друг кретен.
- Айде, айде, за половин час си готов. Взимаш 250 кинта и всички доволни.
- Абе как всички доволни, ми тоя с х...я ?
- Ей ти го на телефона бе, съгласен е !
- Не !
- Ееееей голям си изрод бе ! Ся що ма караш да чупя на човека ръцете ...
Първоначално публикуван от gadeff
Преглед на мнение
Звъни мой приятел от Варна с въпросче
- Абе да ти докарам да сдупчиш тука един...
- Ми ок давай го. Кво иска ?
- Абе няма значение, ти само кажи да го водя ли.
- Води го бе нали има пари.
- Абе има, няма ти парите ще си ги вземеш.
- Ъъъ, ко ?
- Аз ще ти платя.
- А, я чакай малко. Кво става тука ?!!
- Абе няма значение. Идваме, правиш го, давам ти 250 кинта и бягаме, че нямам много време.
- Що ти ще плащаш ?
- Няма значение, само кажи да идвам или да търся друг.
- Щом така поставяш нещата, а и като ти знам другарчетата я си намери някой друг.
- Оф, ок слушай ся. Тоя има да ми дава 1000 лева но не ги връща. Не ми е за парите ама аверчетата взеха да ме ебават. Уж голям катил, ала бала а от тоя кавал не мога да си взема парите. Ми другите как ще дават. Бих го два пъти и пак не ги дава. Срещам го днес и го питам пари има ли, той ми се хили. Вика, че все някак сме щели да оправим нещата. Лошо ми стана човек. Три опции имаш, му викам. Или връщаш парите, или ти чупя едната ръка,ти си избери коя или ти татуирам един мазен на челото. Тоя мига, мига и вика - а, х....я си избирам, че пари ся точно нямам а ръцете ми трябват. Кво да го правя ? Айде, ей ся ти го водя.
- Не, тая няма да стане. Намери си друг кретен.
- Айде, айде, за половин час си готов. Взимаш 250 кинта и всички доволни.
- Абе как всички доволни, ми тоя с х...я ?
- Ей ти го на телефона бе, съгласен е !
- Не !
- Ееееей голям си изрод бе ! Ся що ма караш да чупя на човека ръцете ...
Щото с кана можеш да си налееш нещо или да те цапнат по главата с нея, ама да се драскаш...
Коментар