Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да заприличаш на гъз !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да заприличаш на гъз !

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    Сещам се истинска случка.
    Отива мутраген и води длъжник при татуировчика и му казва: "Искам да му татуираш х@й в естествена големина на челото".
    Човека отказва, и мутрата му вика: "Сега защо ме караш да му чупя краката..."
    въпросната случка

Звъни мой приятел от Варна с въпросче
    - Абе да ти докарам да сдупчиш тука един...
    - Ми ок давай го. Кво иска ?
    - Абе няма значение, ти само кажи да го водя ли.
    - Води го бе нали има пари.
    - Абе има, няма ти парите ще си ги вземеш.
    - Ъъъ, ко ?
    - Аз ще ти платя.
    - А, я чакай малко. Кво става тука ?!!
    - Абе няма значение. Идваме, правиш го, давам ти 250 кинта и бягаме, че нямам много време.
    - Що ти ще плащаш ?
    - Няма значение, само кажи да идвам или да търся друг.
    - Щом така поставяш нещата, а и като ти знам другарчетата я си намери някой друг.
    - Оф, ок слушай ся. Тоя има да ми дава 1000 лева но не ги връща. Не ми е за парите ама аверчетата взеха да ме ебават. Уж голям катил, ала бала а от тоя кавал не мога да си взема парите. Ми другите как ще дават. Бих го два пъти и пак не ги дава. Срещам го днес и го питам пари има ли, той ми се хили. Вика, че все някак сме щели да оправим нещата. Лошо ми стана човек. Три опции имаш, му викам. Или връщаш парите, или ти чупя едната ръка,ти си избери коя или ти татуирам един мазен на челото. Тоя мига, мига и вика - а, х....я си избирам, че пари ся точно нямам а ръцете ми трябват. Кво да го правя ? Айде, ей ся ти го водя.
    - Не, тая няма да стане. Намери си друг кретен.
    - Айде, айде, за половин час си готов. Взимаш 250 кинта и всички доволни.
    - Абе как всички доволни, ми тоя с х...я ?
    - Ей ти го на телефона бе, съгласен е !
    - Не !
    - Ееееей голям си изрод бе ! Ся що ма караш да чупя на човека ръцете ...
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Татуировки има от хилядолетия.
      Знам, става въпрос за БГ......
      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Що пък като гъз?! Аз толкова противен гъз още не съм виждала

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
          ..покажи някоя от твоите творби.
          Когато още, (почти) не ми пукаше на кого, какво......

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Прегледи:1
Размер:129.9 КБ
ID:5290658

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7.jpg
Прегледи:1
Размер:115.0 КБ
ID:5290657
          Последно редактирано от Chinela; 11-07-11, 14:26.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Дробе , тва наистина е психопатия брат ! Не знам какво е искал да каже автора ( на идеята и собственик на задника) , но наистина е "свършил" от към главата . В една татуировка много повече харесвам стила и майсторлъка на татуиста от колкото идеите на "пациентите" - много малко от тях ми допадат .

Не мога само да разбера за теб каква е разликата между задника и челото , че на оня си му отказал ? Явно при много хора няма никаква разлика между тях - с кое ядът , с кое мислят, и те не са сигурни ..
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Ако татуировката може да се маха, изчезва всичкия фън. А най-радикалната, която съм виждал, изглежда така:

Галя
              Ваня
              Люся
              Аня
              Саня

Пиво!

(Само че не подчертани, а задраскани. Не претендирам да помня имената точно).
              Татуировката може да се маха, има измислен някакъв лазер, много боляло и много кинти...
              Аз също съм против тез татуировки, добре, ще си направя, но след 2 години като ми омръзне??Какво правим??Затова за лятото надраскай си една с Кана и пей сърце
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                Татуировката може да се маха, има измислен някакъв лазер, много боляло и много кинти...
                Аз също съм против тез татуировки, добре, ще си направя, но след 2 години като ми омръзне??Какво правим??Затова за лятото надраскай си една с Кана и пей сърце
                Бобчо, да не би да имаш предвид с "къна" , а не с "Кана"? Щото с кана можеш да си налееш нещо или да те цапнат по главата с нея, ама да се драскаш...

Коментар

И с къната требе да се внимава. Поне по нашенско. На кънистите, понеже не им се дават пари за истинска къна (henna), пазарят разни боклуци, които в повечето случаи не стават за нищо. Обещаната двуседмична рисунка пада след ден, два а понякога и след няколко часа. За да се избегне момента с гневните, искащи си парите обратно туристи, във въпросната ялова къна се слага ацетон. След няколко часа на слънце се получават жестоки изгаряния. Рисунката изтрайва примерно седмица но под нея изненада - белег за цял живот. Изродите на Албена нито от полиция им дремеше ни от бой. Нали пари се вадят...........

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                  Не мога само да разбера за теб каква е разликата между задника и челото ...
                  В повечето случаи, очевидна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X