Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебели, слаби или здрави мъже?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дебели слаби или здрави мъже?

Учителка:
    - Деца, съставете две изречения с по пет глагола
    Иванчо:
    - Мама готви, чисти, пере, глади и простира. Татко яде, пие, пуши, бие и псува.

Коментар

Значи ако се върнем на темата, какви мъже харесваме (а не какви мразим) ще дам един + в полза на мъжете, които знаят какво искат, в смисъл те да са наясно какви искат да станат като пораснат - дебели, слаби, силни. Силни къде, зависи за какво ще ги ползваме, ако ще е за износят 100кг зеле или 20 торби цимент, най-добре да си е впрегатен добитък. Ако ще се фукаме пред приятелките с придобивката, да не се излагаме трябва да са най-малко манекени или филмови звезди. А ако става дума за сех, ще трябва да е с "голямо мъжко достойнство". И тъй като красотата е преходна, а глупостта вечна, а и пълно щастие няма, всеки сам си преценява с кое от тез' неща е склонен да направи компромис и на кое държи-да си живее с него цял живот
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Тъй де,тъй,за тва пиша и аз!На жената и трябва мъж за да осъществява желанията си!
        И няма нужда мъжът да преценява и да прави компромис със способностите си,дори и още качества(освен изброените) да притежава(както в повечето случаи се оказва)-пак няма да е доволна жената!

И като последно,какво показва живота:
        Никоя жена няма да изпълни твоите желания.
        Дори точно обратното. Заради нея ще отидеш на планина,дори да мразиш снега. Ще караш бързо, дори и да не можеш.
        Ще пиеш Газирана вода на големи глътки, макар че предпочиташ CocaCola, и ще преглъщаш безвкусната течност с усмивка.
        Ще се наложи да се съгласяваш с нея,колкото и да не ти се иска-иначе спора няма да приключва.
        Ще те принуждава да я чакаш,докато се оправя за среша,колкото и да не ти е приятно.
        Ще откажеш цигарите.Ще намалиш пиенето.Ще спреш да се виждаш с някои от приятелите си.Ще загърбиш част от удоволствията си.
        Тя ще те накара да се мразиш.Да си ревнив,ако не си. Да преглеждаш пощата и, въпреки че никога не би го направил преди нея.
        Ще те превръща от озверяло животно в безобидна буболечка-за секунди.С думи или действия.Или с липсата на такива.
        Заради нея ще бъдеш продължително обясняващ,мил,нежен,бясен,груб,слаб.Ще те прекрои и ще те направи чисто нов.
        За да те постави в "рамка на стената",и да се възползва когато има нужда от теб.И въпреки това ще е:
        Вечно хленчеща,ежеминутно мрънкаща,ежедневно недоволена,постоянно кисела,предимно искаща,задължително упрекваща,капризничеща,негодуваща,неразположена,и винаги права!
        Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Ти уби всичко детско в мен. Или не си попаднал на подходящия човек или нямам друго обяснение. То в тези взаимоотношения нещата са взаимни, не са ли взаимни не са ВЗАИМОотношения, а ТОТАЛИТАРИЗЪМ. Идеята ми е, че ние се влюбваме в даден човек такъв, какъвто е в момента на запознанството или когато там се влюбваме. В последствие ако работим върху него, да го променяме по свой модел е много вероятно да не харесаме крайния резултат, все пак това си е работа на СЪЗДАТЕЛЯ например, но със сигурност не е наша. И така се получава накрая, че единствения начин да си харесваме човека до нас такъв какъвто сме го харесвали, то да не го закачаме.

Коментар

Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
            Тъй де,тъй,за тва пиша и аз!На жената и трябва мъж за да осъществява желанията си!
            И няма нужда мъжът да преценява и да прави компромис със способностите си,дори и още качества(освен изброените) да притежава(както в повечето случаи се оказва)-пак няма да е доволна жената!

И като последно,какво показва живота:
            Никоя жена няма да изпълни твоите желания.
            Дори точно обратното. Заради нея ще отидеш на планина,дори да мразиш снега. Ще караш бързо, дори и да не можеш.
            Ще пиеш Газирана вода на големи глътки, макар че предпочиташ CocaCola, и ще преглъщаш безвкусната течност с усмивка.
            Ще се наложи да се съгласяваш с нея,колкото и да не ти се иска-иначе спора няма да приключва.
            Ще те принуждава да я чакаш,докато се оправя за среша,колкото и да не ти е приятно.
            Ще откажеш цигарите.Ще намалиш пиенето.Ще спреш да се виждаш с някои от приятелите си.Ще загърбиш част от удоволствията си.
            Тя ще те накара да се мразиш.Да си ревнив,ако не си. Да преглеждаш пощата и, въпреки че никога не би го направил преди нея.
            Ще те превръща от озверяло животно в безобидна буболечка-за секунди.С думи или действия.Или с липсата на такива.
            Заради нея ще бъдеш продължително обясняващ,мил,нежен,бясен,груб,слаб.Ще те прекрои и ще те направи чисто нов.
            За да те постави в "рамка на стената",и да се възползва когато има нужда от теб.И въпреки това ще е:
            Вечно хленчеща,ежеминутно мрънкаща,ежедневно недоволена,постоянно кисела,предимно искаща,задължително упрекваща,капризничеща,негодуваща,неразположена,и винаги права!
            Колега, това от собствен опит ли го пишеш, или преписваш от някъде? Щото аз имам 25г. опит, а не съм забелязал подобни проблеми.

Коментар

Просто човекът си пише като за съответния раздел, пък вие много искате да го осериозните разговора.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Е има ли къде да си говорим за мъже във форума, без да е в спама?

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Или не си попаднал на подходящия човек или нямам друго обяснение.
                  Мислех последното писане по темата,да е предния ми пост,ама ще отговоря и на - "Или не си попаднал на подходящия човек или нямам друго обяснение".

Търся умна,внимателна,отговорна,работеща,нехленчеща,неискаща,непиеща и непушеща жена-поне веднъж просто да видя такава

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Колега, това от собствен опит ли го пишеш, или преписваш от някъде? Щото аз имам 25г. опит, а не съм забелязал подобни проблеми.
                  Преписвам го от главата си,от това което виждам и съм видял в живота,от разказите на познати,приятели,роднини,съседи!

Колега ако искаш да кажеш(напишеш),че когато във вас се чисти,не се чува израза "-Пенчо,трябва да се изтупа килима",а жената го изтупва(без дори и дума да обели)?
                  Ако не си чакал дамата да се облича многоминутно и да пробва и пробва,с коя дреха да излезе,и да не ти е било нервно щото видиш ли вече закъснявате за срещата(и ако си дал зор,не са измрънкали)?
                  Или не си се съгласявал стаята да се боядиса в розово (след многократни изрази "-Айде стига сега Пенчо,в розово ще е и толкова,и доволно количество стойки),въпреки че ти си искал да е в синьо?И ред други житейски случки от семейния,и несемеен живот.

Значи пиша лъжи!
                  Вярно е,че не всяка жена има толкова много "качества" накуп,ама и няма нищо невярно в написаното!

Приключих с темата
                  Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

От: Дебели, слаби или здрави мъже?

Айде сега розово и синьо.... Нали ставаше дума за дебели и слаби, а не за ориентация
                    По темата - до дебелия мъж винаги крачи слаба жена и обратно. Семейство от двама еднаквокалибрени е рядък случай. Защо ли така?

Коментар

Търся умна,внимателна,отговорна,работеща,нехленчеща,неискаща,непиеща и непушеща жена-поне веднъж просто да видя такава
                      Ако не бях почти женена и ако не бяхме във форум за автомобили 4х4 ( и ако изключим някои дребни човешки пороци - ти все пак си поставил изисквания за богиня, а аз бих станала такава, само ако имам бог до себе си) щях да ти пратя снимка

Коментар

М.....трябва да се изтупа килима",а жената го изтупва(без дори и дума да обели)?....
                        Килима е тежък. Защото мъжа е по-силен именно затова той трябва да свърши тежката работа.
                        Ако е слаб, може би тогава ще е редно жената да тупа килимите.

Така де, нали иде реч за силни или слаби мъже.

И за дебели, но това е "допълнителна екстра" .
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

От: Дебели, слаби или здрави мъже?

Ако е туй проблема, решението е лесно, по Сталински: Няма килим, няма проблем, слагаш теракот навсякъде и после Хепи Фемили. Но подозирам, че ще почне едно бягане по тъч линията за други съпружески задължения.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X