Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебели, слаби или здрави мъже?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дебели слаби или здрави мъже?

turtey отговарям ти като перифразирам твоя отговор в реципрочната тема.
    Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Големи цици и да носи на бой
    "Да имат голем у@, и да моат да бият"

Коментар

Хм ... ами харесват ни к'вито сме. Мъже.

П.П. То май по-скоро по миризмата и гласът ни избират, ама жени са - мош ли ги разбра???
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Хавана ме
        Най-богатия на Вътрешна красота
        Ренгенова снимка и кръвна картина , моля !?!
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
          Ренгенова снимка и кръвна картина , моля !?!
          Доказателства НЕ са Нужни, достатъчна е Прекомерната ми Скромност

Коментар

Въпросът е какви мъже харесват, а не с какви мутанти с финансови възможности се появяват. Щото и аз моа да лапам все боб, ама да харесвам нещо по-блажничко .

ПП пък като си гледам аватара, ако бях йедна жЕна, щях да се спукам от харесване .
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Намерили за какво да се чудят)) Ами то е ясно - всички жени харесват високи и здрави мъже /нито слаби, нито дебели - просто със здрава конструкция/. А с какви ходят и за какви се женят е съвсем друг въпрос...Освен това би трябвало всички да са доволни от този вид избор, защото това до голяма степен предопределя едно по-здраво потомство. При жените /както правилно сте усетили/ изборът на партньор, с който да създадеш потомство, е свързан с много фактори, като външният вид не е на първите места. Повечето мъже би трябвало да са доволни от това. И в завършек, понеже често чувам мъжки оплаквания, че жените избират само по портфейла, помислете си дали е по-лесно да напълниш един портфейл, или да станеш красив. Щото ако избирахме по красота....

Коментар

Е, Най сетне, тая тема е чудесна!!!? Чудя се сега да ви хваля ли, да ви плюя ли. Има достатъчно поводи,примери, и куп още доказателства. Нищо че съм блондинка, явно останала е някоя гънчица в едното полукалбо на мозъкът ми.
                Като начало, истинските жени, харесват истински мъже, и като им вържат кусур им го рекват в очите,е понякога и с няколко посягвания я с длан я с крак, пък те ако са мъже, да си носят твърдият теглич че да знаят как да се оправдаят.
                И Това за носенето е верно, задължително да носят на .. пералня, обзавеждане, или ремонт на джипа, щото ако не носят ще се намери кой да носи.
                И стига сте раздавали редовно бой и шамари на половинките си, че ще взема да пусна една анкета кой повече го бият мъжът или жената. Минахте и анадолците по лъжи.
                Пък колкото до S, класите, я се огледайте нали всички или почти всички си имате жени, ама вие всички ли си имате S, класа.
                Моят мъж си няма, но доколкото съм запозната не му липсва женско внимание(чуждоимам в предвид) адоколко е качествено друта тема.
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Аз жената за това я взех,кара С класа,а за бакшиш с дьлги краци па и не ме бие много.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                    Е, Най сетне, тая тема е чудесна!!!? Чудя се сега да ви хваля ли, да ви плюя ли. Има достатъчно поводи,примери, и куп още доказателства. Нищо че съм блондинка, явно останала е някоя гънчица в едното полукалбо на мозъкът ми.
                    Като начало, истинските жени, харесват истински мъже, и като им вържат кусур им го рекват в очите,е понякога и с няколко посягвания я с длан я с крак, пък те ако са мъже, да си носят твърдият теглич че да знаят как да се оправдаят.
                    И Това за носенето е верно, задължително да носят на .. пералня, обзавеждане, или ремонт на джипа, щото ако не носят ще се намери кой да носи.
                    И стига сте раздавали редовно бой и шамари на половинките си, че ще взема да пусна една анкета кой повече го бият мъжът или жената. Минахте и анадолците по лъжи.
                    Пък колкото до S, класите, я се огледайте нали всички или почти всички си имате жени, ама вие всички ли си имате S, класа.
                    Моят мъж си няма, но доколкото съм запозната не му липсва женско внимание(чуждоимам в предвид) адоколко е качествено друта тема.

НЕ СМЕ С С-КЛАСИ АМА СМЕ ВСИЧКИ С ДЖИПОВЕ
                    Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                    :D

Коментар

В тая тема 'ного спам, какви мъже харесват българските жени и 90% от постовете, мъжки. (късно съм видяла темата, но по-добре късно, отколкото още по-късно) Ще ми се тук да се прехвърли вчерашния спор (от който зависи) относно: кое е по-добре "прост и як или само прост" и т.н. от една друга тема. Като част от малцинството във форума (дамите) искам да споделя - кой каквото търси такова намира. Подобен дебат водих наскоро и с колеги, юноши разни, които след кола-маската пра'ат тунинг на БМВ-то и айде в Биад. Та тез момчета се чудат, защо днешните момичета се интересуват само от БМВ-та и мускули. Питам: Ами вие не предлагате ли точно това????
                      А сега вие ми отговорете на въпроса, защо повдигате тази тема? За да не се налага излишно да се потите във фитнеса или?

Красотата е преходна, тъпотата е вечна. Всеки влак си има пътници.
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Жените специално гледат, да имат някакъв мъж до тях,защото:
                        Мъжът е средството за постигане на целите на жената!
                        Поради тази причина:
                        Жената предпочита живот с ужасен мъж,отколкото ужасния живот без мъж!Естественно,че тези с повечко кинти винаги са с предимство!
                        Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
                          Жените специално гледат, да имат някакъв мъж до тях,защото:
                          Мъжът е средството за постигане на целите на жената!
                          Поради тази причина:
                          Жената предпочита живот с ужасен мъж,отколкото ужасния живот без мъж!Естественно,че тези с повечко кинти винаги са с предимство!
                          Или не си прав или всяко правило си има изключения. Познавам доста свободни ужаснни мъже, че даже и с КИНТИ колкото щеш, не могат да задържат нищо, па камо ли свястно. Освен това една жена, както и един мъж, ако има цели по-различни от това да се ожени/омъжи за някой дето да ги дундурка цял живот сигурно ще се справи и сам/сама. Лошото е именно това, безцелното вегетиране, което води до търсене предимно на материални блага. Но всичко е двупосочно, ако нямаше мъже дето да се дуят с парички , колички и т.н. нямаше да има и девойки, дето да припадат по тях.
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Горепосочените категории мъже и жени, са с приблизително еднакъв, под средностатисрическия умствен и интелектОален багаж. Аз ги причислявам към т.нар. "Чалга култура".
                            Натокан др!#..льо с обезкосмени гърди и гоУф, и пайнерка с половин кило кит по сурата.
                            Предполага се, (само се предполага, де) че болшинството от списващите тук са далеч от този п...стко-к...ски модел.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311032_10150462960079002_82918419001_10080849_897416485_n.jpg
Прегледи:1
Размер:46.3 КБ
ID:5321543
                              Има голяма доза истина.
                              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                              Телефон - в профила!

Коментар

Прав съм и още как!Защото говоря за масовия случай,а не за изключенията,които можем да преброим на пръсти
                                Мъжът винаги е бил средството за постигане на целите на жената,а не самата цел!!!

А относно: "ако нямаше мъже дето да се дуят с парички,колички и т.н. нямаше да има и девойки,дето да припадат по тях."
                                Жените най-често зарязват мъжа заради друг мъж(видели са,че другия има малко повече,и хоп там са).
                                Мъжете най-често зарязват жената заради самата нея
                                !Следствието от това:
                                1-Жените често зарязват мъжа,заради това,че искат мъжа винаги да иска,това което те искат-а това не е възможно!
                                2-Много жени губят мъжете си понеже са прекалено уверени в несъмнените си добродетели!
                                Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X