Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изрезки от "Под наем или на изплащане?"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Под наем или на изплащане?

Дроба не знам за къде говори, но се радвам, че не живея там. Инъче знам подобни места на няколко километра от вкъщи. Зависи в каква среда живееш и с какви хора се събираш. Ако аз живея в панелка и половината ми съседи са от различни малцинства сигурни и аз ще съм на твоето мнение.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Хе хе, на луди ли се правим или на слепи? Има ли град в България в който коли не се крадат, застрахователите не се правят на ударени, ченгетата си вършат работата, бабите взимат пенсии с които да живеят нормално, ел. компаниите не създават ядове, никой не хвърля боклук през прозореца, не думти дива чалга от всеки трети прозорец и всяка втора кола, няма новини на турски, няма дупки по пътищата, киселото мляко е истинско, незаконни построийки и ...............
      На кое се ядосвате или изненадвате ?

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      Дроба не знам за къде говори, но се радвам, че не живея там.
      Там живееш, съжалявам.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Еми явно живея в другата България .

Коментар

Дроба вижда и усеща много по добре и доста по-точно онова, което е ежедневието Ви..., но Вие не го виждате, защото живеете във некоя друга БГ...да не сте депутати!!

Дали не сте могли да осмислите ситуацията на тотална безизходица.Живеете с мечтите и илюзиите, че жилищата Ви са над 100хил. евро...., а те са почти непродаваеми!!!
          Никой не иска да инвестира в БГ!!!Няма работа, но нищо готино било да си доволен на 250 евро месечно...., ма да имаш Безценни имоти....
          Мечтите те са безплатни.., и само в тях може да си представите Другата Бг, а не онази описаната от Дроба!!!Всеки има избор, как да губи времето си..наречено живот!!!
          Оглупяването не прощава, ни на младо, ни на старо...Тази епидемия отдавна е покосила населението.Разбираемо е подобно мислене и кокоша слепота.
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
            Оглупяването не прощава, ни на младо, ни на старо...Тази епидемия отдавна е покосила населението.Разбираемо е подобно мислене и кокоша слепота.
            Я си пусни климатика, че явно те е напекло тамошното слънце.

Дано да имаш.

Коментар

Дроба вижда и усеща много по добре и доста по-точно онова, което е ежедневието Ви..., но Вие не го виждате, защото живеете във некоя друга БГ...да не сте депутати!!

Дали не сте могли да осмислите ситуацията на тотална безизходица.Живеете с мечтите и илюзиите, че жилищата Ви са над 100хил. евро...., а те са почти непродаваеми!!!
              Никой не иска да инвестира в БГ!!!Няма работа, но нищо готино било да си доволен на 250 евро месечно...., ма да имаш Безценни имоти....
              Мечтите те са безплатни.., и само в тях може да си представите Другата Бг, а не онази описаната от Дроба!!!Всеки има избор, как да губи времето си..наречено живот!!!
              За оглупяването си прав. Бих добавил - и на бегАлите не прощава(Извинявай, Дроба)

Виждам лошото и в родителите си, и в себе си, и в децата си. Но са си мои и уважението ми не е свързано с кокоша слепота.

Коментар

Че не са добре нещата, не са. Че ще трябва някак, тези които сме останали да ги оправяме, ще трябва...
                Как? Не знам...но участвам.
                Пък като ги направим идеални, дай боже, ще поканим "уважаемите" колеги ако искат да заповядат.

Коментар

Друго си е ти да ми кажеш колко ми е лошо. Благодаря. Хвани прочети темата отначало и виж какво са написали онези дето живеят в 'другата България' и тогава пак изтърси апокалиптична мисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Не. Просто казвам, че всеки случай е различен. Факта, че над 90% от народонаселението имат собствено жилище някъде, не е за пранебрегване. Но на практика, пазара на имоти, се движи сега от преместващите се. Причините са различни, но основно е по-добрата локация.
                    Голямата далавера в живота, че се прибираш у вас си. И си броиш стотинките. И шефа ти иска да си поне Айнщайн, че да ти дава 1/3 от заплатата на негро у Франция.
                    Абе, всекиму според критериите. Повечето хора са с такъв начин на мислене. Разбирам ви.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                      Голямата далавера в живота, че се прибираш у вас си. И си броиш стотинките. И шефа ти иска да си поне Айнщайн, че да ти дава 1/3 от заплатата на негро у Франция.
                      Абе, всекиму според критериите. Повечето хора са с такъв начин на мислене. Разбирам ви.
                      Шеф нямам от години. Стотинки не броя.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Шеф нямам от години. Стотинки не броя.
                        За теб разбрахме. Говоря за мнозинството.
                        п.с. нямам за цел да се заяждам с когото и да било. Просто ми стана кофти как наричате глупаци - всички дръзнали да се махнат от тази страна. Какво ще става с имотите ми е все тая, щото скоро и мен ще ме завее към терминал 1 или 2.
                        Последно редактирано от Rabin; 19-06-11, 19:22.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                          За теб разбрахме. Говоря за мнозинството.
                          п.с. нямам за цел да се заяждам с когото и да било. Просто ми стана кофти как наричате глупаци - всички дръзнали да се махнат от тази страна. Какво ще става с имотите ми е все тая, щото скоро и мен ще ме завее към терминал 1 или 2.
                          Приятен път!

Коментар

И харесваш управлението на хунтата.Интересно защо?

Коментар

Изрезки от "Под наем или на изплащане?" 2

Грешиш, Рабин. В тази тема има един, който нарича другите глупаци. Понеже е печен.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                                Грешиш, Рабин. В тази тема има един, който нарича другите глупаци. Понеже е печен.
                                Няколко пъти населението е занулявано тотално...
                                Забравили сте врътките с фалиралите банки, хиперинфлацията.., преди това национализацията....
                                Умен народ, ама децата му трагични на матурите...., ма нищо такъв е матеряла - не е мое мнение, а на премиера...
                                Всеки път по един и същи начин биват прекарвани...на избори, след ирбори...с кредити.., с телефонни измами.....да продължавам ли...
                                .....но много се убиждаме на истината, а фактите показват, блестящ ум и проницателност.....
                                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X