Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебели жени, слаби жени или здрави жени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: дебели жени, слаби жени или здрави жени

Ааа, важни са.
    Дедо ми, царство му небесно, казваше - гъза пораства, циците не
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Невероятни сте!От време така се не смях.

Коментар

Ако е за плющене - фолкпевици, ако е за съжителстване -манекенки-готвачки....
        Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
          Циците според мен не са толкова важни, ама да може да носи на бой и да те носи като се наложи е предимство.
          Знаеш ли една моя колежка казва:"Циците и свирките въртят света!" А, да докажем, че не е така?!
          Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Като Мара отварячката.

Коментар

Абе няма грозни жени. Има само такива, с които би го направил, и такива с които никога, ама никога не би го направил освен ако от това зависеше животът ти.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Абе няма грозни жени.
                :
                Да, бе! Щерката на Карамитев, виждал ли си я наскоро на живо?

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                  Това за биенето беше дебелашка шега .
                  Колега, не обърквай момичето щото после ще ходи да разправя простотии. Истината е че след приемането на Женевската конвенция през 1864 е обърнато специално внимание на българският мъж. Там именно му е наложено да бие жена си всеки път преди хранене и три пъти извънредно по собствена преценка. Съответно тия с големите цици и след хранене. По празниците и почивните дни имат право на два допълнителни боя или могат да си ги запазят за края на месеца и да я сплескат от бой. Тва за собствените им съпруги. За на комшиите жените работата е още по-добре уредена и имат право да ги бухат или ползват на партия, като едното не изклюва другото. Това е най-важното. Ако те интересуват подробности питай .
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Каквато и да е важното на мъжа си да се харесва.
                    Всяка жена е хубава, като се облече като жена, имам в предвид пола или рокля, прическа, малко грим,
                    Най-ме кефи когато имат рожден ден и идват на работа с рокля, просто съм им казвал, че винаги трябва да са така облечени.
                    Има и друго че като отидем някъде със жените си ,за мъжа жена му е представителство, и казват "Ей виж на Иван жена му" или "Гледай я тая как е дошла "

ПП "представителство" неснам дали се изразих правилно но смятам че сте ме разбрали.
                    Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                      Колега, не обърквай момичето щото после ще ходи да разправя простотии. Истината е че след приемането на Женевската конвенция през 1864 е обърнато специално внимание на българският мъж. Там именно му е наложено да бие жена си всеки път преди хранене и три пъти извънредно по собствена преценка. Съответно тия с големите цици и след хранене. По празниците и почивните дни имат право на два допълнителни боя или могат да си ги запазят за края на месеца и да я сплескат от бой. Тва за собствените им съпруги. За на комшиите жените работата е още по-добре уредена и имат право да ги бухат или ползват на партия, като едното не изклюва другото. Това е най-важното. Ако те интересуват подробности питай .
                      . А, виж ако е за Перник, може и по-начесто .

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Въпросът ти с какъв точно интерес е зададен, iveee?
                        Днес моя майка ме оглежда и казва аз започва да изглежда доста...пращи от здраве.Това даде на мен идея да питам.

Коментар

Тва кво ше рече, че пращиш от здраве?
                          Чашка Д?
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Айде сега лакомия......и чашка С е добре.

Коментар

А може би размер на ханша....
                              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

90/60/90

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X