Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Предишните не ламтяха за залъка ми.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
      Щото след 44-а сме се опрайли. Или малко е била кръвта сигурно?
      Ти откъде си сигурен, че няма да бъдеш вкаран на стадиона?
      След 44-та е имало просто разчистване на политическото поле. Да няма кой да вижда какво става.
      Знаеш ли кой е Аугусто Пиночет, и какво е направил? Доста е различно от годините след 44-та.
      А дали аз ще съм на стадиона-ми не, няма да съм... Защото така.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        След 44-та е имало просто разчистване на политическото поле. Да няма кой да вижда какво става.
        Знаеш ли кой е Аугусто Пиночет, и какво е направил? Доста е различно от годините след 44-та.
        А дали аз ще съм на стадиона-ми не, няма да съм... Защото така.
        "Просто рзчистване..." ми звучи, като "османско присъствие".
        Не си сигурен дали няма да си там и го знаеш, щото не си прозд, както обичаш да се изразяваш.

Коментар

То така се прави .От дума на дума и хайде ,че много се заприказвахме.....
          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
          Grand 3.1TD
          0898 620 306 Стоян

Коментар

Да се изясним-не просто разичстване в смисъл на обикновено, а, чисто и просто си е вървяло разчистване. Каквито стават винаги и навсякъде след радикална смяна на властта. С цел както казах-да няма кой да вижда какво се случва. И евентуално да поведе народа срещу новата власт. Добре научен урок от прохождането на СССР...

А за моето неприсъствие не стадиона можеш да бъдеш сигурен. Аз съм толкова малък и незначителен, че не представлявам интерес за евентуалните атакуващи властта. И няма лидерски амбиции, ама никак. За разлика от Ясен...
            А, и не съм крал от никого, даже напротив, много хора ме обичат.
            Защо да ме вкарват в стадиона?..
            Даже и жестоките диктатори гледат да не проливат излишно кръв, знаят, че това им се пише на гъза. Колят и стрелят само доколкото е необходимо.
            Никой няма полза от смъртта на един прост тракторист.
            Прост в смисъл "обикновен"
            Наздраве дрънчо. Ей, забрави ни ти нас-в кръчмата...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
              Е убаво , ама на мен пък точно предишните ламтяха за залъка ми . И сега к`во ?! Излиза , че с теб сме в антагонистични противоречия , поради факта че сме били добре при различни власти . Ше извадиме по една клечка за зъби и ше се дуелираме до смърт ?
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

При предишните баща ми работеше по едни държавни проекти към една фирма, доста добре се "усвояваха" едни европари и поради тази причина фирмата плащапе доста прилично. Сега и аз ли да викам за тях?
                Последно редактирано от Иван Жоров; 16-06-11, 22:55. Причина: правилна забележка на Сашо-ловеца на тигри.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Усвояваха е доста добър термин. Присвояваха обаче, може би е по-подходящ...
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                    Предишните ми взеха "залъка" буквално, тези сега не се и сещат, че имам "залък"

............ ами сега
                    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Нямаш и право на залък.
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ще е интересна и една паралелна анкета: "На коя партия феновете и са по-големи тъпаци"
                        Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                        Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
                          Ще е интересна и една паралелна анкета: "На коя партия феновете и са по-големи тъпаци"
                          Няма нужда от обсъждане, там има еднозначен фаворит.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Няма нужда от обсъждане, там има еднозначен фаворит.
                            Не няма фаворит. На БСП фрновете са или от интереси или от години, на ДПС от принуда и по етнически съображения(по-малка част) основно, другите партии няма да ги коментирам. Всяка партия има фенове тъпаци. Такава тема е безмислена.
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Нее, има една конкретна партия, която непрекъснато върви право срещу заявения интерес на всичките си фенове. Феновете на другите партии пак са по принцип прецакани, но не е абсолютно всеки път, понякога им се отпуска нещо дребно да се радват. Но такава тема няма да има, защото резултатът ще е обида по партийно пристрастие, което тук не е прието. Да ругаем партиите можем, но феновете им - не бива.

Коментар

Всички управляващи си искат своя дял от рекета,тези настоящите искат и последния залък да вземат.Точно в това е разликата.Това го правят само безмозъчни люде.Майната им.Като няма за моите клиенти няма да има и за тях.
                                Аз не работя с държавни институции и пряко обществените поръчки и европари не ме касаят.Затова не мога да преценя нещата от тази страна.
                                Още когато излязоха програмите преди влизането в Европа стана ясно ,че това е само за свои хора.В една таква ситуация е нормално да има прецакани и недоволни от двете страни.Единстгвения политик ,който се осмели в прав текст да каже защо се бори за власт това беше Доган. Властта дава пари .За да даде на своите тя трябва да вземе от някого.Този някой сме всички ние. Номерът е да остава и за нас нещо от труда ни.Една сделка за да стане трябва да имат интерес и двете страни.Има ли печалба само от едната страна нещата не стават.Те тези ,милиционерите, искат само те да лапат.
                                Партиите по принцип са вредни за обществото.
                                Последно редактирано от Георги Крумов; 17-06-11, 01:50.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X