Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Така като гледам вота за сега е достатъчно красноречив, но за съжаление ако не е ГЕРБ ще управляват водачите в класацията.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      Така като гледам вота за сега е достатъчно красноречив, но за съжаление ако не е ГЕРБ ще управляват водачите в класацията.
      Да, интересно е че ГЕРБ за сега изостава по точки значително. Дали пък това не се дължи на красивата българска поговорка 'за умрелия или добро, или нищо'?

Коментар

Не, просто имаме право само на един избор в анкетата.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
          Не, просто имаме право само на един избор в анкетата.
          Ами да, нали съм ги степенувал 'най'. Иначе ми мина сладката мисъл да я пусна с повече от един възможни отговори, че да им напълним кошничката.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
            Да, интересно е че ГЕРБ за сега изостава по точки значително. Дали пък това не се дължи на красивата българска поговорка 'за умрелия или добро или нищо'?
            Не. Просто ГЕРБ не може да стъпи и на малкия пръст на лидерите в класацията, за 10 мандата могат да им стигнат поразиите за 1 техен. Просто знам какви далавери се въртяха преди няколко години, кай е писал сегашните ни сбъркани закони, кой и как си присвои заводите 90-те, кой и как съсипа и подари земеделието ни, кои и как поставиха началото на частния бизнес в България и сега са недосегаеми, и още много други неща.

За да има някаква промяна моето мнение е, че БСП, ДПС и пряко свързани с тях като РЗС и Първанов трябва да са извън власта поне за 2 мандата, нещо което го няма в България от 1989г..
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Която е на власт..

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                Вие ще гласувате с празна бюлетина и пак ще се самонакажем(за пореден път), защото тези с автобусите и кебапчетата ще пуснат попълнени бюлетини.
                И каква ще е разликата?

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                Която е на власт..
                Е, така вече може да се говори. Макар че, като се сетя каква е опозицията, ...

Коментар

Винаги съм казвал,ч е България няма да се оправи докато не се пролее кръв. Жалко е, гадно, не искам да се случва, но това е истината.

Трябва ни един Пиночет. Да вкара няколко хиляди на "Васил Левски" и да се обади за танковете...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Макар че, като се сетя каква е опозицията, ...
                    Абе опозиция бе! Конкурентен продукт с годност от 4 години.

Коментар

Кощунствено е, ретроградно е, недемократично е , но съм на мнението на Кольо...
                      А за онези, които лапаха и продължават да лапат с голямата лъжица, съм на мнението на Жоро (trajal).
                      Целият свят се е изродил и това няма да кара дълго.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Винаги съм казвал,ч е България няма да се оправи докато не се пролее кръв. Жалко е, гадно, не искам да се случва, но това е истината.

Трябва ни един Пиночет. Да вкара няколко хиляди на "Васил Левски" и да се обади за танковете...
                        Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Кощунствено е, ретроградно е, недемократично е , но съм на мнението на Кольо...
                        А за онези, които лапаха и продължават да лапат с голямата лъжица, съм на мнението на Жоро (trajal).
                        Целият свят се е изродил и това няма да кара дълго.
                        Не случайно на няколко места казах, че може някога да бъда управник, но никога - политик. И че бих си изцапал ръцете с кръв, но не и с корупция.

Проливането на кръв е достоен, утвърден от времето начин за вземане на властта от някой по-ефективен. Да, това става на цената на тази кръв, но вече не е сигурно дали сегашните фокуси не са по-скъпи.

Коментар

От милиционерско мутренската партия по голямоа зло досега да управлява не е имало.

Коментар

Защото забиха ножа до дръжката и довършиха започнатото от предишните.
                            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                            Grand 3.1TD
                            0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                              От милиционерско мутренската партия по голямоа зло досега да управлява не е имало.
                              Че, ние друго видяли ли сме?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Щото след 44-а сме се опрайли. Или малко е била кръвта сигурно?
                                Ти откъде си сигурен, че няма да бъдеш вкаран на стадиона?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X